Hikayem adet düzensizliği için Gökalp beye gitmemle basladi. Yumurtlaliklarda herhangi bir sorun yok çocuk sahibi olabilirsiniz demişti. Amh ve bazı testler isteyip, adet düzensizliği için ilaç verdi bı kaç hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Gittiğimde kendisi izinde olduğu için başka bı hekim ilgilendi.İlac verip gönderdi. Hiç bir sorun yok dedi. 1 yıl sonra yine aynı şikayetle Gökalp beye gittim ve "bekarken gelsen yumurtalari toplar dondururduk "dedi . 1 yıllık evliydik ve hiç normal yollarla bile denememistik , direk tüp Bebek dedi . Bu hal de hoşumuza gitmeyince farklı bir hekim arayasina girdik.Yollar bizi cemal beye götürdü. Polipler vardı onlar alindi 3 4 ay normal olarak denedik ama sonuç alamayınca cemal beyin tup bebek için tavsiyesini istedik.Caglar bey ve Semih beyi önerdi.Acibademe de tepkili olduğum icin Semih beyde yaptrdik. 1 yumurta çıktı ve kalitesi çok yüksek dendi.3. gün transfer ettiler ama sonuç negatif.Daha sonra Çağlar hocayla görüşmeye başladık.Zayiflamami istedi .Şeker tiroid vs baktirmami istedi. Ocak ayında tedaviye başlayacaktik ki çağlar hocanın Kayseri'de gideceğini öğrendim.Mustafa beyi de çok övüyolar ama hiç görüşmedim.Napacgimi bilmiyorm.Amh 0.16 civarı olup Mustafa beyle tüp bebek sahibi olan var mı? Varsa ne işlemler yaptı. Prp rahime çizik atma rahim yıkama bunlar tüp bebek masrafı dışında mi.? Olumlu olumsuz yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler