Kayseri Acıbadem tüp bebek doktoruna giden birileri var mı

Ben Gökalp Beyin hastasıyım. 3 ay önce prp yapıldı. Her ay Diyarbakır'dan seve seve kontrole geliyorum. Senelerdir gittiğim hiçbir doktorda böylesine tecrübe görmedim. İlgi ve alakası çok iyi. Her an özel telefonundan veya Instagramdan ulaşabilirsiniz. Sorularinizi asla yanıtsız bırakmaz. Benim gebe kalma şansım yüzde beş . Tedavimin uzun süreceğini söylüyor doktor. Benim yolum uzun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Mutlaka ön görüşmeye gidin derim ben.

Benim ilk denememdi gokalp beye gittim cok guvendim inandim negatif sonuclandi beklentimi karsilamadi ben kisiye ozel bir tedavi goremedim bende hic bir problem yoktu esimde sperm sayisi ve morfolojide skinti vardi ona dair hic bise yapilmadi. Ikinci denememi caglar hocayla yapacagim ona gitmedigime pisman oldum

Semih Zeki bey hakkında bilginiz var mı peki memorial’de
Ben Ekim ayında Semih hocaya yaptırdım. Herşey çok güzel gidiyordu . Ama maalesef negatif sonuc aldık. Nedenini sorduk cevap yok. Ama Güleryüzu samimiyeti insanlığı Allah var çok iyiydi.Kader kısmet dedik.

Benim ilk denememdi gokalp beye gittim cok guvendim inandim negatif sonuclandi beklentimi karsilamadi ben kisiye ozel bir tedavi goremedim bende hic bir problem yoktu esimde sperm sayisi ve morfolojide skinti vardi ona dair hic bise yapilmadi. Ikinci denememi caglar hocayla yapacagim ona gitmedigime pisman oldum
Çağlar hoca Gaziantep’te çalışacak artık.

Back
X