- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
Nerden baslasam bilmiyorum ama bi kisiye bile ulassa su yazdiklarim o kadar mutlu olacagim ki..biz es kaynakli tup denemeye karar verdik netten maalesefki arastirarak kayseri acibadem gittik keske gitmez olaydim dedim simdi size tum detaylari ile sureci anlatacagim boyle para duskunu boyle umut taciri insanlara paranizi umutlarinizi kaptirmayin diye.6 ay oncesinde on gorusmeye gittik her sey superdi herhangi bi takviye verilmeden tedaviye baslanildi daha sonra yum toplandi bu sureclerde hic bi randevuya zamaninda gidemedim odalae dolu denildi sacma sapan yerlere yatirdilar ve idare edin dr cok yogun filan diye bzii gecistirler nese bi kere bulasmistik parayi odemistik geride donememistik ilk denememizdi ve drun kendisi bizi ikna etmisti normal zor olur demisti kii oncesinde 1 kere normal hamile kalmis ve kayip yasamistim kalbi durdugu icin..kisaltmaya caliscam gel zaman git zaman transfer oldu ve o kadar yum sadece 1 tane kalmisti ve kalite hakkinda en ufak bisey soylemedikleri gibi kaliteli diyede bizi kandirdilar kalitesini transfer sonrasinda verdikleri kagitta ogrendik 3ab idi kii 5aa olurmus en kalitesi nese 10 gun gecmis heycanla ve biraz korkuyla sonuc icin kan verdik ve pozitifti 12. Gun tekrar verdik ve iki katindan fazla artmisti gittik kese gorunmustu mutluyduk ama hala olacaklardan habersizdik diger hafta kese gelisimi icin tekrar cagirildik kese gelisimin iyi oldugu kalbin olustugu soylendi diger haftada kalp icin gelin denildi sonra tekrar gittik kalp gorundu lakin duyulmadi benden once bi cok hastaya ayni seyi yaptigini aci gerveklerden sonra ogrendik sonra tekrae cagirildik ve yine kalp atimi gorunuyo ve duyulmuyodu bi sorun oldugunu dusunerek baska bir dr gorunmemle aci gercekle yuzlestik tokat gibi bize hic bi sorun yok denilmisti kalp duymaya gidebilirsiniz denilmisti ve gittiki cocugun gelisimi durmus bi sekilde ayrildik bunu tup dr olan beyfendiye atincada bundan sonra a i gercekleri soyleyen drla onunla devam etmemi gittigim drun sacmaladigini soyleyip yaklasik 5 dk sonrasinda beni ve yazdigi mesajlari silip engelledi simdi bu kadar yazismadan anlanacak tek sey insanlari parayi alana kadar buyrun efendim hanimefendi ayakta karsilamalar ama olumsuzluktada bi cirpida silmekmidir insanlik ?? Egitimi unvani saymiyorum once insanlik lazim daha sonra digerleri calisilarak kazanilir ama merhamet kitaplarda yazmaz okumakla hipokrat yeminiylede olmazmis.biz yasadik kimseler yasamasin ve bunun icin her yere.yazacagim biz netteki yorumlara inanarak gittik evet memnun kalanlarida olmustur ama cogu insani bu sekilde ekarde ediyolar ve bi cogu da Allahindan bulsun diyo ve hic bisey yapmiyo yazamiyolar buralara..bizde Allaha havale ettik maddi degil ama manevi yasattiklari yanlarina kalmasin.merkez secerken cok iyi arastirin size tek tavsiyem bu ve netteki yorumlari da cok dikkate almayin derim. Sonuc olarak tuple kaldigim hamilelikte 8. Haftada cocugun kalbi durdu simdi patoloji sonucu bekliyorum Allahim boyle insanlarin eline koymadan bizlerede hayirli bi sekilde evlat sahibi olmayi nasip etsin sabir ve tevekkulle..hoscakalin (daha cok fazla detay var anlatilacaklarda var ama en kisa sekilde boyle anlatabildim ilaclarla ilgili yaptiklari embriyologlarin aramamasi filan o kadar cokki hatalari Allaha havale ediyo kimseleri bunlarin ellerine birakmasin die dua ediyorum.)