Kayseri aşılama yaptiranlar

Özel Erciyes’te anestezisiz 10 bine çekindim kasım da. Şuan aşılama sürecindeyiz adetimi bekliyoruz. Sizin durumunuz nasıl yani aşılama mı istiyorsunuz devlet için kriterler var onları tamamlıyorsanız ona göre anlatayım canım
Ben aşılama istemiyorum aslında gerek varsa o da olabilir. geçen yıl dış gebelik geçirdim birdaha da bebeğimiz olmadı 2-3 aydır da femara kullanıyorum o da olumsuz acaba tüplerde mi sıkıntı var baktırmak istiyorum fakat şehir hastanesi çok zamanımı çaldı üstelik doktorun alaycı tavrı da cabası

Ben aşılama istemiyorum aslında gerek varsa o da olabilir. geçen yıl dış gebelik geçirdim birdaha da bebeğimiz olmadı 2-3 aydır da femara kullanıyorum o da olumsuz acaba tüplerde mi sıkıntı var baktırmak istiyorum fakat şehir hastanesi çok zamanımı çaldı üstelik doktorun alaycı tavrı da cabası
Dış gebelik de mi femarayla olmuştu benim de bir dış gebeliğim var femarayla gebe kalmıştım geçen sene mtx ile sonlandı sonrasında bikere daha femara kullandım ama gebelik oluşmadı artık daha fazla beklememek için aşılamaya geçme kararı aldık. Poliklinik doktor çok durmuyor evet İlknur hoca yoğunlukla tüp bebek ünitesin de oluyo öyle olunca poliklinik de sıkıntı yaşanıyor siz hangi doktordan muzdaripsiniz

Dış gebelik de mi femarayla olmuştu benim de bir dış gebeliğim var femarayla gebe kalmıştım geçen sene mtx ile sonlandı sonrasında bikere daha femara kullandım ama gebelik oluşmadı artık daha fazla beklememek için aşılamaya geçme kararı aldık. Poliklinik doktor çok durmuyor evet İlknur hoca yoğunlukla tüp bebek ünitesin de oluyo öyle olunca poliklinik de sıkıntı yaşanıyor siz hangi doktordan muzdaripsiniz
Dış gebelik kendi oluştu evlendikten 3-4 ay sonra bende aynı şekilde kürtaj falan oldum düşmedi en son iğne ile sonlandırıldı fakültede
Aslında İlknur hocaya gittim aylarca (en az 5-6 kez) asistanları 1-2 kez kan aldı sonraki gitmelerimde de sıra yok diye gönderiyorlardı.. Şans eseri farklı bir asistan da dediki siz sperm testi, kanser taraması felan hiç bir şey yaptırmamışınız.. Hiç biri de bunları söylemedi bana boşa gidip gelmişim. Geçen ay Mustafa hocaya gideyim o belki ilgilenir dedim durumu anlattım resmen bana açık açık sen yalancısın kantine tost yemeye gelip gitmişsin dedi şok oldum

Dış gebelik kendi oluştu evlendikten 3-4 ay sonra bende aynı şekilde kürtaj falan oldum düşmedi en son iğne ile sonlandırıldı fakültede
Aslında İlknur hocaya gittim aylarca (en az 5-6 kez) asistanları 1-2 kez kan aldı sonraki gitmelerimde de sıra yok diye gönderiyorlardı.. Şans eseri farklı bir asistan da dediki siz sperm testi, kanser taraması felan hiç bir şey yaptırmamışınız.. Hiç biri de bunları söylemedi bana boşa gidip gelmişim. Geçen ay Mustafa hocaya gideyim o belki ilgilenir dedim durumu anlattım resmen bana açık açık sen yalancısın kantine tost yemeye gelip gitmişsin dedi şok oldum
O ne demekmiş öyle tövbe tövbe

Öyle işte 🥲 dış gebelik sonrası tüplerinizde bir sıkıntı çıktı mı sizin
Hafif yapışıktı galiba çünkü dış gebelik geçirdiğim tarafla biraz uğraştı bi kaç kere sıvı gönderdi ondan sonra açıldı. Bide sağa devriye diyo İlknur hoca da onunla alakalı bişey demedi ben de üstelemedim. Senin eğer imkanın varsa hiç orayı bekleme canım çünkü imkansız gibi bişey orda hsg çektirmek ondan önce de herhangi bir kadın doğuma git smear testi ver eşinde sperm testi yaptırsın önceden fakülte yapıyordu şimdi yapıyor mu bilmiyorum aslında önceden rahim filmi de çekiyorlardı artık çekmiyorlarmış galiba iyice oyuncak olduk ellerinde

Hemen asilama vs yapin demiyor doktorlar
Ne sorun var karsilikli bakıyorlar canim
Senden mesela adetliyken hormon ve bittiginde hormon esinden sperm testi vs butun her seyi tam istiyorlar
Bilmiyorum sansa mi ama cok ilgililer ve cemal yada celal hoca var diye hatırlıyorum ona da normal hani pcos vs olmayanlar gidiyordu sanirim
Ozeller çok pahali insanin gucu bi yere kadar yetiyor maalesef
Canım merhaba bende pazartesi ilkmur hocaya randevu aldım benim rahim filmi çekinmem gerekiyor umarım çekerler

Hasta kontenjani toplandiysa cekerler canim zaten doktor sana ona gore gel demistir buyuk ihtimal
Hayirlisi olsun insallah ya🥰
Gel demedi canım 1 yıl önce Mehmet hocaya gitmiştim rahim filmi istedi bi sorun yok bebeğimiz olmuyor bende korktum gitmedim Yozgat’ta yaşıyorum burda çeken bi yer bulmak çok sıkıntı bende randevu buldum ilknur hocaya adetim bitmiş oluyor çeker mi ya dönmek zorundayım hemen memlekete

Gel demedi canım 1 yıl önce Mehmet hocaya gitmiştim rahim filmi istedi bi sorun yok bebeğimiz olmuyor bende korktum gitmedim Yozgat’ta yaşıyorum burda çeken bi yer bulmak çok sıkıntı bende randevu buldum ilknur hocaya adetim bitmiş oluyor çeker mi ya dönmek zorundayım hemen memlekete
Ben de adetsizdim ama hastane randevu ile calisiyor maalesef canim doktor tarih veriyor eger sistem degismediyse
Asagi poliklinige aldiysan randevuyu asistani vardir ona durumu anlat yonlendirsin seni

Sehir hastanesinde ben iki doktora gittim cunku sebepsiz infertilite var
İlknur madendag çöl ve mustafa bertan demir hoca var
İkisi de zaten tup bebek ve asagida poliklinikteler
Enerjileri her seyi mükemmel ve ekipleri sahane
İnsan mutsuz gitse umutla cikiyor
Ozelde doktorum vardi o baska sehirde devlete gecince 1 bucuk senedir sehir hastanesindeyim
Merhabalar buradaki yorumlarınızda cesaretlenerek Kayseri’ye gittim konuşmuştuk da zaten galiba sizinle öyle hatırlıyorum il dışından gitmiştim Küçük bir kağıt verdiler bunları tamamla gel üst kata Yönlendirelim seni dediler ben onları tamamladım işte ultrason üçüncü günü hormonlar progesteron eşimin testi rahim filmi falan sonuçlarla birlikte adetliyken mi gitmem gerek yoksa normal bir günde gidebilir miyim il dışından gidiyorum sizde süreç nasıl ilerlemişti

Back
X