Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kayserideyim canım. Yalnızca ultrason fiyatı bilmiyorum ama. Merak ettiğin şey gebelik ve bebeği görüntülemkse , erciyes kartl hastanesine gidiyorum. Muayene 60 tl...nuray emeklioğlu doktorum.Merhaba arkadaslar. Kayseride detayli ultrasonu dogum evinde yaptiran var mi? Dogum evi disinda fiyatlar hakkinda bilginiz varsa lutfen beni de aydinlatir misiniz?
Normal ultrason diil bu. Perinatologlarin yaptigi ultrason. 20. Hafta civarlarinda yapiliyomus. Erciyeste calisan arkadas perinatolog yok erciyeste dediBen kayserideyim canım. Yalnızca ultrason fiyatı bilmiyorum ama. Merak ettiğin şey gebelik ve bebeği görüntülemkse , erciyes kartl hastanesine gidiyorum. Muayene 60 tl...nuray emeklioğlu doktorum.
Hımmm onu bilmiyorum canım yaa.Normal ultrason diil bu. Perinatologlarin yaptigi ultrason. 20. Hafta civarlarinda yapiliyomus. Erciyeste calisan arkadas perinatolog yok erciyeste dedi![]()
Dogum evine bugun gittim. Internette hastanelerinde perinatolog caliaiyo gorunuyo. Ordaki ebe hemsirelerden birini taniyorum. Oda var dedi. Ama doktor bana ozelde cektir dedi. Asil takip doktorum memorialde. Onun onerdigi 2 doktordan birisi 300 digeri 400 tl dedi. Zannedersin ultrasonu sirtlayip eve getircemHımmm onu bilmiyorum canım yaa.
Doğum evini dene veya onlardan bilgi al istersen...
Haklısın :) yine kayseri ucuzmuş diyorum ben, kadnlar kulübündeki diğer arkadaşların verdiği muayenE ücretini görünceDogum evine bugun gittim. Internette hastanelerinde perinatolog caliaiyo gorunuyo. Ordaki ebe hemsirelerden birini taniyorum. Oda var dedi. Ama doktor bana ozelde cektir dedi. Asil takip doktorum memorialde. Onun onerdigi 2 doktordan birisi 300 digeri 400 tl dedi. Zannedersin ultrasonu sirtlayip eve getircem![]()
3 yada 4 boyutlu ultrasonmus bu. Agzini burnunu elini ayagini iyice goruyosun. Ayni zamanda kalp damarlarina beyin damarlarina falan bakiliyo demisti doktorumHaklısın :) yine kayseri ucuzmuş diyorum ben, kadnlar kulübündeki diğer arkadaşların verdiği muayenE ücretini görünce
Ne için lazım bu ultrason acaba? Nelere bakılıyormuş ki?
Bu dediğiniz , yıllar öncesinden beri erciyes hastanesinde varki zaten. Neden öyle demişler acaba. Olmasa doktorum , bikaç ay sonra 3d bakarız demezdi. Allah allah şaşırdım... Ki diğer gebeliklerimde de bakıldı yani.3 yada 4 boyutlu ultrasonmus bu. Agzini burnunu elini ayagini iyice goruyosun. Ayni zamanda kalp damarlarina beyin damarlarina falan bakiliyo demisti doktorum
Bilmiyorumki. Gittiginizde bi sorar misiniz var miymis ne kadarmisBu dediğiniz , yıllar öncesinden beri erciyes hastanesinde varki zaten. Neden öyle demişler acaba. Olmasa doktorum , bikaç ay sonra 3d bakarız demezdi. Allah allah şaşırdım... Ki diğer gebeliklerimde de bakıldı yani.![]()
Unutmazsam sorarım canım , burdan haber ederim inşallah...Bilmiyorumki. Gittiginizde bi sorar misiniz var miymis ne kadarmis
Insallah. Tesekkur ederimUnutmazsam sorarım canım , burdan haber ederim inşallah...