• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri de tüp bebek yaptiranlar

Allah bagislasin cnm masallah bende simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum adet olunca 3.gun baslicaz tedaviye memorialda arzu hanimla görüştüm.
Amin inşaallah sanada nasip etsin rabbim ben arzu hanimla ilk denemede hamile kaldım çok şükür darısı başınıza inşallah çok hoş bir bayan transfer işleminde sen nazlisın biraz anestezi vercem dedi yani hasta durumunu dikakte alan biri beni çok iyi tanımıştı ilgili dikkatli inş sanada kısmet olur

Amin inşaallah sanada nasip etsin rabbim ben arzu hanimla ilk denemede hamile kaldım çok şükür darısı başınıza inşallah çok hoş bir bayan transfer işleminde sen nazlisın biraz anestezi vercem dedi yani hasta durumunu dikakte alan biri beni çok iyi tanımıştı ilgili dikkatli inş sanada kısmet olur
Cok sevindim adina canim ins banada kismet olur ilk gorusmede sevdim zaten kadını sen hamilemisin suanda bebisine kavustunmi yoksa

Cok sevindim adina canim ins banada kismet olur ilk gorusmede sevdim zaten kadını sen hamilemisin suanda bebisine kavustunmi yoksa
Doğdu bebeğim canım 7aylik ben geçen yıl aralık sonu tedavi oldum inşallah darısı sana olsun kavuş bebeğine

Back
X