- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Biz de bugün tanıştık ben başka bir şehirden geliyorum. Pcos var bende de . Uzun sürmedi muayenesi 275 ml Gonal f ile başladı daha önce gelişmemişti yumurtalarım ondan iptal etmişti eski doktorum . Dilerim herkese nasip olur ne zaman başlayacak sizin tedaviMerhabalar, caglar beyle ilgili ben de bircok yazi okudum ama kendisiyle hic gorusmedim. Ben de magnette gokalp beye basladim ama kist olusunca bi ay daha ertelemek zorunda kaldik.
Biz de bugün tanıştık ben başka bir şehirden geliyorum. Pcos var bende de . Uzun sürmedi muayenesi 275 ml Gonal f ile başladı daha önce gelişmemişti yumurtalarım ondan iptal etmişti eski doktorum . Dilerim herkese nasip olur ne zaman başlayacak sizin tedavi
Ah rahatladım bir de e2 istemedi doktorum sizinki istedi mi ?Ben de dun basladim gonal f ile 225 ml verdi doktorum :)
Ah rahatladım bir de e2 istemedi doktorum sizinki istedi mi ?
Bende Acıbademde özge idem karadağ'da tedavi görüyorum.bu ikinci tedavim ilk tedaviden ikiz kaybım var biri 6 haftalık düşük diğeri 10 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj.temmuz adetimle donmuş embriyolarımızı kullanıcam inş.hakkımızda hayırlısı.
Amin . Hepimiz inşallah kavuşuruz. Doktorum bilgili ve yaklaşımı çok iyi biri . Ama benim kilom yüzünden yumurtalar büyümüyorHakkinda hayirlisi olsun canim bi an once kavusursun bebisine insallah
Canım çok üzüldüm ve anlıyorum seni ama inşallah bu sene verişlerimizi kucağımıza alırız yakın bir arkadaşım kavuştu sevmeye gittim darısı bizeBende Acıbademde özge idem karadağ'da tedavi görüyorum.bu ikinci tedavim ilk tedaviden ikiz kaybım var biri 6 haftalık düşük diğeri 10 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj.temmuz adetimle donmuş embriyolarımızı kullanıcam inş.hakkımızda hayırlısı.
Hayırlı olanı versin rabbim hepimizeİnşallah kardeşim hepimiz kavuşuruz inşallah..hep dua ediyorum Rabbim bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla nasip et diye..
Doktordan yana iyiyim ama ekipten yana aynı şeyi diyemem zira ilgilenen hemşire çok ilgili değilArkdsm yaptrdi caglar beyde tutmadi ve memnun.kalmadi
Ama tutmaması biraz da nasip bence tutmadı ama doktoruma çok memnunum diyen birkaç hasta ile denk geldim sosyal medyada mesele süreci iyi götürmekArkdsm yaptrdi caglar beyde tutmadi ve memnun.kalmadi
Tabki ole cnm ama arkdsm snra yazms doktra cvp falan vermedi umursamadj dmsdjAma tutmaması biraz da nasip bence tutmadı ama doktoruma çok memnunum diyen birkaç hasta ile denk geldim sosyal medyada mesele süreci iyi götürmek
Evet ekibi ilgisiz ben de az önce Brş durum yaşadım ama doktora ulaşmak ekine ulaşmaktan kolay benim her soruma cevap yazdı ve döndü yine de aşırı rahattı diyemem kader ksımet şimdi çok kötü oldum korku saldı içimiTabki ole cnm ama arkdsm snra yazms doktra cvp falan vermedi umursamadj dmsdj
Sakin ol.kuzucum bide bnm o.arkdsn amh i dusukms drek solemis ilk.munaede oda cok uzulms ama tuttu onun snra degerj dusduEvet ekibi ilgisiz ben de az önce Brş durum yaşadım ama doktora ulaşmak ekine ulaşmaktan kolay benim her soruma cevap yazdı ve döndü yine de aşırı rahattı diyemem kader ksımet şimdi çok kötü oldum korku saldı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?