Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Doktor Önerisi

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.224
814
323
iyi günler arkadaşlar , bu sürecin ne kadar zor olduğunu en iyi biz biliriz en iyi biz anlarız . Yeniden bir tedavi sürecine gireceğim . Çağlar Bey hakkında bazı yorumlar okudum ve önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum .
Güncelleme: Cidden anlatıldığı kadar iyi biri çok sevdim ekibi de bir o kadar iyi çok düşüncelilerdi

Son düzenleme:
Merhabalar, caglar beyle ilgili ben de bircok yazi okudum ama kendisiyle hic gorusmedim. Ben de magnette gokalp beye basladim ama kist olusunca bi ay daha ertelemek zorunda kaldik.

Merhabalar, caglar beyle ilgili ben de bircok yazi okudum ama kendisiyle hic gorusmedim. Ben de magnette gokalp beye basladim ama kist olusunca bi ay daha ertelemek zorunda kaldik.
Biz de bugün tanıştık ben başka bir şehirden geliyorum. Pcos var bende de . Uzun sürmedi muayenesi 275 ml Gonal f ile başladı daha önce gelişmemişti yumurtalarım ondan iptal etmişti eski doktorum . Dilerim herkese nasip olur ne zaman başlayacak sizin tedavi

Ben de dun basladim gonal f ile 225 ml verdi doktorum :)

Bende Acıbademde özge idem karadağ'da tedavi görüyorum.bu ikinci tedavim ilk tedaviden ikiz kaybım var biri 6 haftalık düşük diğeri 10 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj.temmuz adetimle donmuş embriyolarımızı kullanıcam inş.hakkımızda hayırlısı.

Hakkinda hayirlisi olsun canim bi an once kavusursun bebisine insallah

Canım çok üzüldüm ve anlıyorum seni ama inşallah bu sene verişlerimizi kucağımıza alırız yakın bir arkadaşım kavuştu sevmeye gittim darısı bize

Sakin ol.kuzucum bide bnm o.arkdsn amh i dusukms drek solemis ilk.munaede oda cok uzulms ama tuttu onun snra degerj dusdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…