Kizlar sizde hemen polemiğe giriyorsunuz bi anlatsin derdini belki dogrudurkayseri'de bulusacakmis hic tanimadigi, sanaldan insanlarla.. dostluk kuracagimis..
kayseri nasil bir yer guzelmi. zihniyet nasil
Bende hayret ettim valla böbreğini çalarlar adamın
Kizmana gerek yok yeni olanlar ya hemen konu aciyo o yuzden yazmistir bayan hani biraz daha sitedekileri tanisaydin gibi bende başka yerden gelin geldim anlayabilirim sizi
kendi kendini karşılayani da ilk kez gördümHoş gelmisin sefa gelmisin
Benmi kendimi karşıladım dombikKonu sahibi ne yeri nede zamanı bence bu konunuz için.. Taşınır muhtemelen. Başka bahara kalır buluşmanız.
Konu sahibi ben degilim konuyu acana hoşgeldiniz diye yazdımBenmi kendimi karşıladım dombik
Bi önceki sayfada ilk mesajın bende yeni gelin geldim sonra kendini alıntilayip hoş gelmissin demişsin onu dedimBenmi kendimi karşıladım dombik
Bi onceki sayfada oyle yazmadim konuyu anlamadığını yazdim bayanlarda konu sahibiyle dalga geçmişler ben anlamadigimi yazdim sonrasinda konu sahibine itafen bende başka yerden geldim hosgeldiniz sizi anlayabiliyorum yazdim konu sahibi malatysdan kayseriye gelin gelmişBi önceki sayfada ilk mesajın bende yeni gelin geldim sonra kendini alıntilayip hoş gelmissin demişsin onu dedim
Kizmana gerek yok yeni olanlar ya hemen konu aciyo o yuzden yazmistir bayan hani biraz daha sitedekileri tanisaydin gibi bende başka yerden gelin geldim anlayabilirim sizi
Bi onceki sayfada oyle yazmadim konuyu anlamadığını yazdim bayanlarda konu sahibiyle dalga geçmişler ben anlamadigimi yazdim sonrasinda konu sahibine itafen bende başka yerden geldim hosgeldiniz sizi anlayabiliyorum yazdim konu sahibi malatysdan kayseriye gelin gelmiş
Ok.eftelyam8 i alinti yapacagim diye 2.mesajda kendimi alinti yapmışımBlack woman neyse tamam hoşuma gitti yazdım öyle gülümsedim. Bak ekran fotosunu koyuyorum.Eki Görüntüle 1469784
Gittimi kayserili , kacirdiniz hemsomuOk.eftelyam8 i alinti yapacagim diye 2.mesajda kendimi alinti yapmışım
Bilmiyorum hemsonuz kaçmamıştır niye kacsin yeni uye olmuş kizlarda dalga geçmişler gelir belkiGittimi kayserili , kacirdiniz hemsomu
Yok can kacmadimm da bu konudan vazgectimGittimi kayserili , kacirdiniz hemsomu
mesele fake olmamasi mi sence? yoksa sanaldan tanimadan etmeden bulusma ayarlamak istemesi mi?Kizlar sizde hemen polemiğe giriyorsunuz bi anlatsin derdini belki dogrudur
Tabiki katiliyorum yazdim konu sahibine yeni uyesiniz diyede olmaz tabiki sanalda dostlukmu olurmesele fake olmamasi mi sence? yoksa sanaldan tanimadan etmeden bulusma ayarlamak istemesi mi?
olur ama bu kadar hizli degil.. kimseyi tanimiyor..Tabiki katiliyorum yazdim konu sahibine yeni uyesiniz diyede olmaz tabiki sanalda dostlukmu olur
Canim bulusmasakta konusuruz nolcak . Anlat bakalm neler yaparsin .Yok can kacmadimm da bu konudan vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?