Kayseri Dünya Hastanesi, AYNUR SİMUR hastaları ve yorumları....

38kayseri38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
83
4
28
Kayseri
slm hanımlar,
ben bikaç aydır aynur simur'un hastasıyım... ama daha önceki hastalarından doğumla ilgili deneyimlerini dinlemek isterim...
ve tabi dünya hastanesi ile ilgili yorumlarınızı da merak ediyorum...
ben şimdilik memnunum ancak doğumda nası acaba doktor hanım veya hastane sizce yeterli mi?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..

yok mu arkadaşlar dünya hastanesinde doğum yapan kimse ??
ya da aynur hanımın hastalarından kimsecikler yok mu bu sitede

merhaba canım bende henüz 4 haftalık hamileyim bende aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum...muayene ücreti hakkında ve ben beta hcgyi tekrarlamak istiyorum test için para alıyorlar mi ne kadar alıyorlar bi bilgin varmi canım

meraba...çok şükür biri var :) şimdi bi de bize daha detaylı bilgi verebilecek bi tecrübeli gerekiyo sanırım :)

muayene ücreti 35 oldu sanırım yılbaşında...önce 30du...
teste para ödenmiyo yani ona da almazlar sanırım ben geçenlerde kan testi falan yaptırdım almadılar herhangi bi ücret... hatta 3lü teste de almadılar(gerçi diğerleri alıyo mu onu da bilmiyorum ama ikili teste başka bi hastane alacağını söylemişti...)
ben hcgyi hümada yaptırmıştım orası almıştı....

sen neden aynur hanımı düşünüyosun yani tavsiyeyese bildiklerini paylaşırsan sevinirim...ben de 3 aydır ona gidiyorum konuşan anlatan bi doktor ama doğumla ilgili nası onu çok merak ediyorum ?

canım benim bi arkadasm gitmiş orda doğum yapti İkizlerini bana da tavsiye etti bende arastirdim mehtini duydum ve ona gitmeye karar verdim...

benimde kuzenim dogum yaptı çok memnun kaldı.ben dün aytül hanıma gittim hiç memnun kalmadım aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar bende kayserideyim. iyi bir kadın doğumcu arıyorum. nerdeyse bütün doktorları araştırıyorum iyi yorumlarda var kötü yorumlarda aynur hanım hakkında kötü bi yorum duymadım henüz. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. gebeliğiniz ve doktorla aranız nasıl gidiyor?

benim görümcemde gelinimizde ona gitti iyi bi doktor ben aytül hanıma gittim ama hiç begenmedim ben de ona gitmeyi düşünüyorum aynur hanımı her sıkıntıda ararlardı ve hiç sıkıntı yapmıyo yani

merhaba arkadasım bişey sormak istiyorum acaba sezeryana yönlendiren bi doktor mu sizinkiler normal mi yaptı sezeryanlamı doğumu merak ettim sezeryana zorlayan doktor istemiyorum ben de o yüzden soruyorum. gerci henüz hamile değilim ama baştan bunlarıda araştırmak istedim

arkadaşlar yok mu kayseriden aynur hanımın hastası hiççççççç biraz yorum bekliyoruzzzzz

gelimizin kendi istegiyle sezeryan oldu fakat doktor hep normal dogum taraftarıydıgörümcemde 1. bebek sezeryan oldugu için mecburen sezeryan oldu

bugün kontrolüm vardı... gayet iyi gidiyo bakalım... yani Aynur hanımla ilgili bi sıkıntı yok şükür... benm de en büyük endişem sezeryana yönlendirmek ister mi falan diye korkuyodum... ama öle bi durum yok şuan dedi... bide doğumlarından memnunlar mı onu merak ediyorum...

gidecek olanlara tavsiyem mutlaka randevu alın.. yoksa çok beklemek gerekiyor....

Reactions: aek

inşallah doğum yapmış birileri vardır sana bilgi verirler arkadaşım... bebişine sağlık sıhhat versin Rabbim anladığım kadarıylsa hastası çok öylemi aynur hanımın :44:

biraz fazla :) yani aynı katta başka kadın doğumcularda var erkek doktorlar...onlarda hiç bu kadar sıra olmuyo... randevuda bile bazen sarkıyo ve beklemek gerekiyor bi de almadan gidince baya sıkıntı...

doğum yapanların doktorlarla ilgili bilgi alma işi bittiği için bu taraflara pek uğramıyorlar sanırım :)

hımmm anladım hastası biraz az olaymış daha iyiymiş o hastanedeki diğer doktorlar hakkında bi bilgin var mı arkadaşım

herkese merhaba... arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim modern dünya hast. ibrahim demir e gidiyorum. tavsiye üzrine gittik. muayenesinden memnun kaldım ilgili bi doktor ama braz soğuk mu ne :) ya bi de şu kafama takılıyo. dünya hast.sinde gece nöbetçi kadın doğumcu kalmıyo e hadi ben gece doğum yapcam doktorum hemen gelmezse felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…