- Konu Sahibi 38kayseri38
-
merhaba arkadasım bişey sormak istiyorum acaba sezeryana yönlendiren bi doktor mu sizinkiler normal mi yaptı sezeryanlamı doğumu merak ettim sezeryana zorlayan doktor istemiyorum ben de o yüzden soruyorum. gerci henüz hamile değilim ama baştan bunlarıda araştırmak istedimbenim görümcemde gelinimizde ona gitti iyi bi doktor ben aytül hanıma gittim ama hiç begenmedim ben de ona gitmeyi düşünüyorum aynur hanımı her sıkıntıda ararlardı ve hiç sıkıntı yapmıyo yani
merhaba arkadasım bişey sormak istiyorum acaba sezeryana yönlendiren bi doktor mu sizinkiler normal mi yaptı sezeryanlamı doğumu merak ettim sezeryana zorlayan doktor istemiyorum ben de o yüzden soruyorum. gerci henüz hamile değilim ama baştan bunlarıda araştırmak istedim
gelimizin kendi istegiyle sezeryan oldu fakat doktor hep normal dogum taraftarıydıgörümcemde 1. bebek sezeryan oldugu için mecburen sezeryan oldu
bugün kontrolüm vardı... gayet iyi gidiyo bakalım... yani Aynur hanımla ilgili bi sıkıntı yok şükür... benm de en büyük endişem sezeryana yönlendirmek ister mi falan diye korkuyodum... ama öle bi durum yok şuan dedi... bide doğumlarından memnunlar mı onu merak ediyorum...
gidecek olanlara tavsiyem mutlaka randevu alın.. yoksa çok beklemek gerekiyor....
analadım arkadaşım sen naptın gittin mi aynur hanıma
hımmm neyse deneye deneye bizim için en iyi doktoru buluruz inşalallah...yok canım ya maalesef...
yok daha gidemedim ama bu ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?