- Konu Sahibi 38kayseri38
-
Selam Kayseri'li annişler, hepinize kucak dolusu sevgilerBen Avrupa Hastanesinde Dr. Mehmet Karahançer'e muayene oldum 9 ay boyunca ve doğumuma da doktorum girdi. O kadar merhametli o kadar ilgili ki 10 tane de doğursam aynı doktoru tercih ederdim Aynur Hanım hakkında iyi şeyler duydum ama gitmediğim için bilemiyorum. Mehmet Bey kontrolden sonra eşimle beni karşısına alıp bir güzel sohbet ediyordu. Merak ettiğimiz her şeyi soruyorduk ilk gebeliğim olduğu için soru yağmuruna tutuyordum adamı Velhasıl kontrol süreci de doğum da şahane gitti. Tavsiye ediyorum doktorumu
herkese merhaba... arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim modern dünya hast. ibrahim demir e gidiyorum. tavsiye üzrine gittik. muayenesinden memnun kaldım ilgili bi doktor ama braz soğuk mu ne :) ya bi de şu kafama takılıyo. dünya hast.sinde gece nöbetçi kadın doğumcu kalmıyo e hadi ben gece doğum yapcam doktorum hemen gelmezse felan
yok mu arkadaşlar dünya hastanesinde doğum yapan kimse ??
ya da aynur hanımın hastalarından kimsecikler yok mu bu sitede[/QUO
merhaba arkadaşlar bende kayserideyim. iyi bir kadın doğumcu arıyorum. nerdeyse bütün doktorları araştırıyorum iyi yorumlarda var kötü yorumlarda aynur hanım hakkında kötü bi yorum duymadım henüz. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. gebeliğiniz ve doktorla aranız nasıl gidiyor?
yok mu arkadaşlar dünya hastanesinde doğum yapan kimse ??
ya da aynur hanımın hastalarından kimsecikler yok mu bu sitede[/QUO
Dünya hastanesinde dogum yaptınız mı acaba? Memnun kaldiniz mi?slm hanımlar,
ben bikaç aydır aynur simur'un hastasıyım... ama daha önceki hastalarından doğumla ilgili deneyimlerini dinlemek isterim...
ve tabi dünya hastanesi ile ilgili yorumlarınızı da merak ediyorum...
ben şimdilik memnunum ancak doğumda nası acaba doktor hanım veya hastane sizce yeterli mi?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..
Merhabalarslm hanımlar,
ben bikaç aydır aynur simur'un hastasıyım... ama daha önceki hastalarından doğumla ilgili deneyimlerini dinlemek isterim...
ve tabi dünya hastanesi ile ilgili yorumlarınızı da merak ediyorum...
ben şimdilik memnunum ancak doğumda nası acaba doktor hanım veya hastane sizce yeterli mi?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler..
doğumu aynur hanımda mı yaptınız ben de 33. haftamdayım, doğum için aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum ama hala kararsızımMerhabalar
Ben altı aylık hamileyim aynur simura gıdıyorum cok memnumum cok cana yakın hıc soru ısareti kalmıyo aklımda ben sormadan kendısi her konuda aydınlatıyo normal doguma yönlendırıyo ama bakalım o gun geldıgınde ne olacak hakkkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?