Kayseri Dünya Hastanesi, AYNUR SİMUR hastaları ve yorumları....

Selam Kayseri'li annişler, hepinize kucak dolusu sevgiler Ben Avrupa Hastanesinde Dr. Mehmet Karahançer'e muayene oldum 9 ay boyunca ve doğumuma da doktorum girdi. O kadar merhametli o kadar ilgili ki 10 tane de doğursam aynı doktoru tercih ederdim Aynur Hanım hakkında iyi şeyler duydum ama gitmediğim için bilemiyorum. Mehmet Bey kontrolden sonra eşimle beni karşısına alıp bir güzel sohbet ediyordu. Merak ettiğimiz her şeyi soruyorduk ilk gebeliğim olduğu için soru yağmuruna tutuyordum adamı Velhasıl kontrol süreci de doğum da şahane gitti. Tavsiye ediyorum doktorumu

hımmm canım çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık bizde tavsiyen üzere gidelim umarım bizde memnun kalırız Rabbim iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştısın inşallah hepimizi. bi sorum olucak doğum normalmiydi canım

canım bildiğim kadarıyla özel hastanelerde doğumu önce hemşireler başlatıyo doktor sona doğru geliyo bildiğim kadarıyla canım

Benim de biri 11 haftalık biri 7 haftalık iki kez bebeğim karnımda öldü. bende en son aynur hanıma gittim. o bana çok güzel destek ve yardımda bulundu. Çok net bi şekilde herşeyi açıkladı.Sonuçları bekliyorum yüksek ihtimal kan pıhtılaşması varmış sonuçlara göre başlıycaz bi tedaviye artık. Ben çok menmunum, çok ilgili bi doktor.

Bende ibrahim beye gidiyorummm..çok ayrıntlara takılan birii.33 haftalık hamileyimmm..çok kötü dönemlerim oldu her aramamda ulaşabildim..ayrıca doğum yapacak arkadaşlar doğum zamanı hemen geldiğini biliyorum benim kuzen 2 bebeğinide onda normal doğum olarak dünyaya getirdi...herkeze iyi doğumlar:)

Annişler Mehmet Hoca Erciyes hastanesine geçmiş. İlk kontrolüme geçen pazartesi gittim. Nasıl karşıladı anlatamam. 3 yıl olacak nerdeyse görüşmeyeli. Hastasını hatırlaması çok büyük bir artı. Her gün bir sürü hastası geliyor sizi hatırlayabilmesi çok güzel. Yine aynı muhteşem ilgi ve alaka. Ben çok memnunum tavsiye ediyorum şiddetlee

erkek demzssen memorial tolga atakul...tek geçerim..çok ilgili.üstelik no sunu da veriyor..

Canim ben aynur simurda dogum yaptim dogum yapana kadar hersey cok guzeldi ama dogum icin ayni seyi soyleyemicem dogum katndaki hemsreler cok soguk ve surekli muayene ediyolardi sancima dayanablyodum ama muayeneleri cok ktu oldugu icn dayanamadm yorgun dustum ve sezryana alindm bebegim cok inmisti herkes bi ikinmada dogururdun dyo ve ben dogum yaptgmda o katta hc normal dogum yapan yoktu

herkesin memnuniyet anlayışı çok farklı oluyor aynur hanımı bende araştırdım aldığım yorumlarda memnun olan kadar olmayanda vardı..

selam kızlar konu acılalı baya olmus ama ben dr. aynur simur da dogum yapan var mı onu merak ediyorum . yapan arkadaslar nasıl gecti doğumunuz bilgi verirseniz cok mutlu olurum

Dünya hastanesinde dogum yaptınız mı acaba? Memnun kaldiniz mi?

Hiç iyi değil ben şimdi gittim bu ne ya suratıma bakmadı soruyorum adam akıllı bişey anlatmıyor havalar bin beş yüz

Merhabalar
Ben altı aylık hamileyim aynur simura gıdıyorum cok memnumum cok cana yakın hıc soru ısareti kalmıyo aklımda ben sormadan kendısi her konuda aydınlatıyo normal doguma yönlendırıyo ama bakalım o gun geldıgınde ne olacak hakkkımızda hayırlısı

doğumu aynur hanımda mı yaptınız ben de 33. haftamdayım, doğum için aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum ama hala kararsızım

Aynur hanıma bende gidiyorum 13 haftalığım bir sıkıntı yok şimdilik gayet iyi gibi ama orada doğum yapanlardan bende yorum bekliyorum

Bende 4 ay önce dunyam hastanesi aynur sınırda dogum yaptım çok çok memnun kaldım harika bi doktor ve süper bi hastane hizmet ilgi alaka çok çok güzeldi tavsiye ederim

Arkadaşlar merhabalar. Aynur hanımla ilgili araştırmalarıma göre yüzde 85 olumlu yorum var iken yüzde 15 gibi olumsuz yorumlarda olmuş. Son zamanlarda Aynur hanımla dogum yapan muayene olan tedaviye başlayan var mıdır yorumlarınızı bekliyoruz. İlk defa tedaviye başlayacağım pko için ? cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…