• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri güvenilir Tüp bebek doktoru

Benim sorunum pcos degil sebepsiz infertilite tabi bu semih hocanin dediği.Ayrica yazmistim genetikleri guzel olan 5aa ,6aa emriyolar tutunmadi. histereskopi yapma nededi rahmin icini görmek istedi her seferinde. Bizde kendisine guvendik. Cok zor yaşadığım psikolojiyi anlatamam giden paramami yanayim .fiziksel olarak çöktügumemi yanayim,o kadar cok ilac ictimki vucuduma ne zaman hasar verecek anksiyetesiyle bogusuyorum onami uzuleyim ,Karsiliginda aldigim cevabami uzuleyim bilemedim.
Sperm dna hasarı bakıldı mı

Sperm dna hasarı bakıldı mı
Hayir bakilmadi normalde doktor yonlendirmeli boyle seylerede hic yönlendirme yapmadi sadece embriyo olusturup oluşturup transfer yapti ve sonuc negatif bazi seylerde ben soyluyordum emrio glue mesela oyle yapiodu

Hayir bakilmadi normalde doktor yonlendirmeli boyle seylerede hic yönlendirme yapmadi sadece embriyo olusturup oluşturup transfer yapti ve sonuc negatif bazi seylerde ben soyluyordum emrio glue mesela oyle yapiodu
Genetiğe de gitmedi embriyolar o zaman di mi canım?

Hayir genetige gitti genetikten normal geldi ve emriyo kalitesi 6aa idi 2 adet embriyo
Aaaa bak buna çok şaşırdım. Yani hem genetikten normal geldi hem de tutmadı. Sebebini söylediler mi?

Hayir genetige gitti genetikten normal geldi ve emriyo kalitesi 6aa idi 2 adet embriyo
transferde hangi ilaçları kullandınız ,belki eksik bişey vardı.
Dna hasarına da bakılsaydı iyi olurdu..
Size mesaj atıcaktım atamadım özelden bu konuyla

Geçmişi okumadım çok geçmiş olsun belki yazdiniz ama ilk miydi tedaviniz ve hsg ya da histereskopi yapıldı mı benim iki negatifim var berbat bursa acibademde öyle gelisiguzel yapilmis iste para tuzagi maleswf cok yer ben 3.de ogrendimki rahimde bir suru sikinti vatmis histereskopi yapilacak adetimi bekliyorum insAllah bu doktorum dikkatli ilerliyor yani embriyoda bitmiyor malesef iş hepsine her noktaya dikkat etseler keşke

Ben henüz başlamadım cnm 2 gün sonra adetim ama 85 civarı olması lazım arayıp öğrenebilirsiniz ama

Kesinlikle Semih zeki Uludağ'a git. Çok çok iyi bir doktor,mahremiyetr de çok dikkat ediyor. Gereksiz hiçbi işlem yapmıyor, her soruma sabırla yanıt aldım tüm tedavi boyunca kendisine ulaşabildim. Kalp atımını yeni duydum bende kesinlikle Semih hocayı tavsiye ederim
bu yaz Semih hocaya gitmeye düşünüyorum. Tüp bebek tedaviniz her şey dahil ne kadar tuttu? Tedaviniz ne kadar sürdü? İlk denemede tuttu mu?

Back
X