Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm bilemedimki simdi bi tanıdığım kıafet satıyor evinde ilk olarak günler gezilerle basladı 5yıl oldu hala dewam...cevre gerekiyor biraz sanki :S
o zaman kayınvalidenize teklif etseniz? anne bende yapmak istiyorum bu işi bana öğretir misin birlikte yapalım mı gibi?evet çevrebenim çevremin hepsi kayınvalidemin müşterisi :) şimdi onun müştrilerini almak olmaz dimi :) diğerleride çok uzak, çlışıyorlar filan filan :) yani bir olumsuzluk daha çevre kalmadı :) ahhh o çevre :)
kurutmak imkansız olur benim için, çok minikler 16 mm oluyo bir kenarı bohça şeklindede kapatınca nohut kadar filan kalıyo belki nohuttan biraz büyük, onları tek tek kurutmak imkansız olur sanırım evimde müsait değil buna ve kilosu düşer yani daha çok emek daha az para olur buda :) başka bir mantıda denemek istemiyorum açıkçası, ben kayserili geliniyim sonradan öğrendim yani :) istanbulda yaşıyorum ve bu işe gönül vrdm diyebilirim daha çok insan tatmalı bu lezzeti bence. fabrikasyon olanı bende öğrenciyken bir kere yemiştim o son oldu :)
gönderiym ben size:) yiyin afiyetle :)
bu arada zaten bu kargolama yada internetten satış işinede çok yabancıyım aslında, korkuyorum sanırım başıma bir iş gelirse diye:)
utanaraktan :))
ama başarıcam kararlıyım
veeee yiyenler bir tabakla yetinemedi :))ama o kadar minik yapılırsa kim yapsa lezzetli olur bence benimle alakalı değil kayseri mantısı başlı başına bir olay bence, ayyy bak benim bile canım çekti :)
evet çevrebenim çevremin hepsi kayınvalidemin müşterisi :) şimdi onun müştrilerini almak olmaz dimi :) diğerleride çok uzak, çlışıyorlar filan filan :) yani bir olumsuzluk daha çevre kalmadı :) ahhh o çevre :)
kurutmak imkansız olur benim için, çok minikler 16 mm oluyo bir kenarı bohça şeklindede kapatınca nohut kadar filan kalıyo belki nohuttan biraz büyük, onları tek tek kurutmak imkansız olur sanırım evimde müsait değil buna ve kilosu düşer yani daha çok emek daha az para olur buda :) başka bir mantıda denemek istemiyorum açıkçası, ben kayserili geliniyim sonradan öğrendim yani :) istanbulda yaşıyorum ve bu işe gönül vrdm diyebilirim daha çok insan tatmalı bu lezzeti bence. fabrikasyon olanı bende öğrenciyken bir kere yemiştim o son oldu :)
gönderiym ben size:) yiyin afiyetle :)
bu arada zaten bu kargolama yada internetten satış işinede çok yabancıyım aslında, korkuyorum sanırım başıma bir iş gelirse diye:)
utanaraktan :))
ama başarıcam kararlıyım
veeee yiyenler bir tabakla yetinemedi :))ama o kadar minik yapılırsa kim yapsa lezzetli olur bence benimle alakalı değil kayseri mantısı başlı başına bir olay bence, ayyy bak benim bile canım çekti :)
kızlarrr mantı işi çok iyi gidiyor bu arada haber veriym dedim :)
maşşallah