• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayseri mantısı

allah kolayik versin canim valla ben 4 kisilik yapiyorum zorlaniyorum :)) nasil yaptin siparis islerini tanidiklarami?

sağol canım, şimdilik tanıdıklara yapıyorum beklediğimden iyi gidiyo, birde bir dükkanla anlaşma aşamasındayım kısmet olursa. denicekler müşterinin tepkisine göre devam edicez veya etmicez, ki şimdilik tepkilerin iyi olduğunu söylediler

sende kayseri mantısı mı yapıyorsun canım, işi ilerletirsem yardımlaşabiliriz tek başıma yetiştiremem çünkü :)

sağol canım, şimdilik tanıdıklara yapıyorum beklediğimden iyi gidiyo, birde bir dükkanla anlaşma aşamasındayım kısmet olursa. denicekler müşterinin tepkisine göre devam edicez veya etmicez, ki şimdilik tepkilerin iyi olduğunu söylediler

sende kayseri mantısı mı yapıyorsun canım, işi ilerletirsem yardımlaşabiliriz tek başıma yetiştiremem çünkü :)

yapmaya calisiyorum canim kendi capimda :)) ben yurtdisindayim canim turkiyede olsam kendim yapmazdim kesin :)

hımmm anladım :)
kolay birşey değil zati banada ne uğraşıyorsun onunla uğraşılırmı hiç diyorlar ama ben böle şeyleri seviyorum yaprak sarmasıda bana zor gelmez mesela

hımmm anladım :)
kolay birşey değil zati banada ne uğraşıyorsun onunla uğraşılırmı hiç diyorlar ama ben böle şeyleri seviyorum yaprak sarmasıda bana zor gelmez mesela
banada sarma zor gelmiyor cabucak yaparim..ama manti tek basina cok zor oluyor ac,kes,ic doldur kapat hamuriyice gevsiyo :)

evet gerçekten zor bazen bende deliriyorum yaparken, bide benim ufaklık geliyo olmadık yerinde:) bir yandan onunla muhabbet edip bir yandan da yapıyorum

Back
X