Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım.darısı bana inşallah.ben arzu hanımdayim.Nurettin beyı özellikle mi tercih ettiniz tavsiye mi ettiler.çünkü ben ikisinin arasında kalmıştım.Canim ben ve ablam denedik.ilk denemelerimizden benim oglum onun kizi oldu.agustos ayinda ikinci denemeyi yaptik yeni ogrendik sonuclarimizi ikimzde hamileyiz.doktorumuz Nurettin bey cok memmun kaldik biz.
Haklısın.ben gitmeden önce çok baktım.kayseri de hiç doktor adı hastane falan yoktu forumda doğru düzgün.hep acıbadem.huma ve sevgi hastanesi vardı ama onları en baştan istememiştim nedense güven vermiyorlar.Niyeyse herkes önce Acibadem e gidiyor.Halbuki burasi isini daha titiz ve guzel yapiyor.orasi reklamini daha mi iyi yapiyor ne.Kadinlar kulubunde de sayfasi var.memorialin yok o da etkili heralde.
Hayırlı olsun canım.ben çok memnun kaldım hem kendisinden hemde ekibindenMerhaba lar kızlar Kayseri memorial tüp bebek hastanedine gittim ve sanırım başlıycam Allah ım izin verirsebende minişimi kucağıma almak isteyen biriyim Dr.Arzu hanımla görüştüm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerinde
Sağol canım Bahrik,Rabbim yardımcımız olsun gerçekten içimde umut tomurcukları var ve inanıyorum burda olmama sebepHayırlı olsun canım.ben çok memnun kaldım hem kendisinden hemde ekibinden
Amilla bende gittim ama E2 hormon yüksek çıktı ve arzu hanım önümüzdeki ay dedi napıcaz gerçektenMerhaba kızlar ben Kayseri Memorial hastanesinde Dr.Nurettin Türktekinle tüp bebek tedavisine başlamıştım ilk denemem oldu fakat tekrar kesinlikle kendisine gitmem ilgili bir doktor değil hastane de aynı şekilde.gitmeden önce bir kez daha düşünmenizi öneririm.şuan 2.deneme için başka bir hastane ve doktor arayışındayım önerebileceğiniz isimler varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Umutnaz umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın.benimde tahlil sonuçlarım yüksek çıktığı için embriyoları dondurmuşlardı bir ay sonra transfer yapıldı 3 embriyo donduruldu ikisi transfer edildi diğerinin transfer için yeterli olmadığı söylendi.benim doktorum Nurettin beydi fakat transfer esnasında kendisi yoktu arzu hanım yaptı transfer sonrası verilen kağıtta bir embriyo transferi yazıyor hiç aklım almadı.bana transfer öncesi %70 tutma olasılığı verdiler ve sonuç negatif çıktığında hastaneyle görüştüm Allah'ın takdiri embriyolar çok sağlıklı değildi zaten diye cevap verdiler bu yüzden bir daha bu hastanede denemem güven veren bir hastane değil.Amilla bende gittim ama E2 hormon yüksek çıktı ve arzu hanım önümüzdeki ay dedi napıcaz gerçektençok şaşkınım ve canım sıkılıyor anlatamam benimde 2. Denemem olcak nasip olursa Rabbim bizlerin kucağınıda doldursun amin inşallah.
Umutnaz umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsın.benimde tahlil sonuçlarım yüksek çıktığı için embriyoları dondurmuşlardı bir ay sonra transfer yapıldı 3 embriyo donduruldu ikisi transfer edildi diğerinin transfer için yeterli olmadığı söylendi.benim doktorum Nurettin beydi fakat transfer esnasında kendisi yoktu arzu hanım yaptı transfer sonrası verilen kağıtta bir embriyo transferi yazıyor hiç aklım almadı.bana transfer öncesi %70 tutma olasılığı verdiler ve sonuç negatif çıktığında hastaneyle görüştüm Allah'ın takdiri embriyolar çok sağlıklı değildi zaten diye cevap verdiler bu yüzden bir daha bu hastanede denemem güven veren bir hastane değil.
Bende Nevşehir'de yaşıyorum canım Kayseri yakın olduğu için ve Nurettin beyi önerdikleri için Memorial hastanesini tercih ettim.bende 4 yıllık evliyim ve artık bi çocuk aranıyor Allah isteyen herkese versin.umarım benim yaşadıklarım bi tahlihsizliktir yani senin iyi sonuçlar almanı isterim.tekrar denicem evet ama dediğin gibi psikolojik olarak çok yıprandım bir kaç ay ara vermek istedim bu süreçte başka bir hastane araştırıyorum bu sefer Ankara veya İstanbul düşünüyorum Kayseri de başka düzgün bir hastane yok.sen moralini yüksek tut bu çok önemli biliyorsun iyi düşün iyi olsun hayırlı haberlerini duyarız inşallah sonucunu bildirirsen çok sevinirim.Almila_demirbilek canım benim şu an eşim iş gereği orda kayseride ve başka şansım var mı o hastaneden başka bilemiyorum sende böyle yazınca inan içim karıncalınıyor Rabbim yüzümüze baksın aratmasın 6. Yılımıza giricez gerçekten çok üzülüyorum ve canım acıyorsen tekrar deniycekmisin yada neresi uygun kafam iyice karıştı inan bu duruma ne psikoloji dayanıyor ne başka bir şey tek derdim sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almak Allahım yardım et
Ben iki kere acıbadem de yaptırdım Allah bir daha onlara muhtaç etmesin inşallah.sonra memorîal arzu yurcı ya gittim şimdi hamileyim çok şükür.dondurulmuş embriyo transferi oldu.bu iş kısmet işi onu anladım birinin yüzü gülerken diğeri illallah diyebiliyor.mesela acıbadem Turgut aydına ben çok pişman oldum gittiğime ama çok öven de varAlmila_demirbilek canım benim şu an eşim iş gereği orda kayseride ve başka şansım var mı o hastaneden başka bilemiyorum sende böyle yazınca inan içim karıncalınıyor Rabbim yüzümüze baksın aratmasın 6. Yılımıza giricez gerçekten çok üzülüyorum ve canım acıyorsen tekrar deniycekmisin yada neresi uygun kafam iyice karıştı inan bu duruma ne psikoloji dayanıyor ne başka bir şey tek derdim sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almak Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?