Aşılama Kayseri memorial hastanesinde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suan iki aylık oğlum var :) ilk denememizde tuttu çok şükür. Arzu hanımdan menmun kaldim ben canim

Allah bağışlasın çok sevindim. Bende arzu hanimda tedaviye başlayacağım inşallah adet olmayı bekliyorum. Aşılama yapacak bana önce telefonda göŕüstüm gelince tedaviyi kararlaştırırız iyice dedi. Siz aşilamayı nasıl yaptınız kaçıncı gün iğneye başladılar kaç gün iğne kullandınız

Allah bağışlasın çok sevindim. Bende arzu hanimda tedaviye başlayacağım inşallah adet olmayı bekliyorum. Aşılama yapacak bana önce telefonda göŕüstüm gelince tedaviyi kararlaştırırız iyice dedi. Siz aşilamayı nasıl yaptınız kaçıncı gün iğneye başladılar kaç gün iğne kullandınız
Hayırlı olsun canım tedavin. 2. Gun ignelere basladik. 10. gyb oldy sanırım tam hatırlamıyorum açıkçası. Ama ben aşılama yaptırdığıma pişmanım. Sorun nedir sizde

Hayırlı olsun canım tedavin. 2. Gun ignelere basladik. 10. gyb oldy sanırım tam hatırlamıyorum açıkçası. Ama ben aşılama yaptırdığıma pişmanım. Sorun nedir sizde
Bende polikistik over var eşimde de sperm hareketliliği az denildi o yüzden bi aşılamayı denemek istedim. Tabi muayene soncunda doktor gerek görmezse direk tüp bebeğe de başlayabilirim

Bende polikistik over var eşimde de sperm hareketliliği az denildi o yüzden bi aşılamayı denemek istedim. Tabi muayene soncunda doktor gerek görmezse direk tüp bebeğe de başlayabilirim
Anladim canim hayırlısı olsun. Sonucu yaz muhakkak. Ne zaman gidecektin muayeneye

10. Gündü negatif dedi doktor zaten tutmadi yani ilk sefer bakalim tekrar deneyeceğiz

Evet canim baya bi var 6 tane var. Gecen ay histeroskopi yapti martta kontrole gideceğim duruma göre tekrar deneyeceğiz

Canım hayırlı olsun bebişin bende mwmorialsa ülkü hanıma gidiyorum önümüzdeki ay bende aşılama olcam inş benimkini o yapacak büyük ihtimalle seninki tüp bebek mi tuttu yoksa aşılma mı?
Teşekkür ederim. Ben aşılamayı hiç denemedim. Direk tüp bebek tedavisi başladık. Bir kez transfer oldu. Tutmadı. Tekrar denemeden önce historoskopi yapıldı. Historoskopiden 2 ay sinra tekrar tüo bebek deneyecektik. Ama gerek kalmadı kendiliğinden doğal olarak gebelik oldu. Rabbim sana da nasip eder İnşallah çabucak.

Back
X