Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlar

benancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
132
1
118
Kayseri
kayseri tüp bebek merkezi yerini alan memorialin şuan ki kadrosu
Tıbbi Kadro
Op. Dr. Nurettin TÜRKTEKİN
Op. Dr. Arzu YURCİ
Uzm. Dr. Asiye Ceylan
Op. Dr. Nurettin ŞAHİN
Embriyolog Betül Özdemir
Embriyolog Esin YALÇINOĞLU

bi kaç ay sonra tüp bebek denemesi yapacam doktorlar hastane hakkında bilgilerimizi burdan devam ettirelim istedim

konu başlığı değiştiği iyi olmuş. en azında memeorial tüp bebek olarak bilinmesi daha iyi .bu isimlerin yanında diğer hastane yönetimde olan isimleri de paylaşırsan sevinirim benancan.

Selamlar bende varım sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım

tüp bebek tedavisi olacak kardeşlerim fikir sahibi olmak istiyorsanız siteye üye olun ve kafanıza takılan her şeyi burada paylaşın.ben daha önce bu hastanede tedavi oldum ve sizlere yardımcı olmak adına yaşadıklarımı paylaşabilirim. her yazılan şeye inanmayın. kimse parasını yoldan bulmuyor.

hoş geldin medine nasılsın çoktandır yoktun dinlendin mi .... ne yapmayı düşünüyorsun

hoş geldin medine nasılsın çoktandır yoktun dinlendin mi .... ne yapmayı düşünüyorsun

hoşbulduk benancan. ben memorial tüp bebek merkezinde yaşadıklarımdan sonra bu formu takip etmeye başladım. tedaviye başlamadan önce forumda yazılanları çok okudum ve yazılanlara inanarak bir karar verdim. çok pahalı bir tecrübe oldu. bende bu yaşadığım tecrübeleri burada gerçek anlamda tedavi olmayı düşünen kardeşlerimle paylaşacağım.

kayseri memorial tüp bebek merkezi bir ekip olarak çok iyi güzel bir merkez. Ben 5. denememi memorial tüp bebek merkezinde gerçekleştirdim ve şükürler olsun gebeyim.. Burdan memorial ekibine şükranlarımı sunuyorum hayatımın en güzel hediyesi verdiler bana.. Dr. Arzu Yurci'ye sonsuz teşekkürler.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin harika bir duygu 3.denememde beni bebek sahibi yapan,emeği geçen memorial ailesinden allah bin kere razı olsun nereyi görsem yazasım geliyor herkes bilsin öğrensin ve bu duyguyu yaşasın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…