Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorialde arzu yurci ile tüp bebek yaptıranlar

Bugün transferim gerçekleşti arzu hanım ve ekibinden çok memnun kaldım tutar tutmaz bu allahtan gelecek arzu hanım neşeli ve gerçekleri konuşan Bi doktor ilgili ve sorularıma telefonla bile cevap alabildim kafamda memoriale karşı hiç soru işareti bırakmadılar bakalım bebişlerim benimle kalacak mı

Hayirli sonuclarin olsun insallah hic bir belirti arama sakin oyle belirti aradikca hersey karisiyor hic transferini bile dusunmemeye calis hadi bakalim test gunun ne zaman

Canim selam 18 nisanda test yaptim Rabbime şükürler olsun hamileyim. Bu hafta dr a gidecem kontrolum var bakalim ilk muayene .rabbim saglikli bir hamilelik gecirip kucagima saglikla almayi nasip etsin insallah tez zamanda da isteyen herkese tedavide olanlara herkese nasip etsin insallah.
inan çooook sevindim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bize de çok dua et :) ne güzel birsey.saniraam bende arzu Hanım'a karar verdim.gerci bu sene yaptiramiyacam:(

inan çooook sevindim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bize de çok dua et :) ne güzel birsey.saniraam bende arzu Hanım'a karar verdim.gerci bu sene yaptiramiyacam:KK43:
Etmem mi nedemek butun isteyenlerle duamm ama bende hala korkuyorum bakalim sali gunu gidip dr a muayene olayimda insallah kese gozukur sende bana dua et ne olur 15 yildan sonra 4 cu tup bebekde ilk defa hamilelik yasiyorum korkularim yok degil anlayacagin. En dogru karari vermissin arzu hanim mutlaka diyorum sen kayseridemi yasiyordun canim

Etmem mi nedemek butun isteyenlerle duamm ama bende hala korkuyorum bakalim sali gunu gidip dr a muayene olayimda insallah kese gozukur sende bana dua et ne olur 15 yildan sonra 4 cu tup bebekde ilk defa hamilelik yasiyorum korkularim yok degil anlayacagin. En dogru karari vermissin arzu hanim mutlaka diyorum sen kayseridemi yasiyordun canim
15 yıl dile kolay.Rabbim bebeğini korusun.icini ferah tut ve korku yerine bu güzel anların tadını cikar :) evet cnm ama suan orda degiliz.

15 yıl dile kolay.Rabbim bebeğini korusun.icini ferah tut ve korku yerine bu güzel anların tadını cikar :) evet cnm ama suan orda degiliz.

Kayseride yasamiyorsan bile git derim diyecektim dusun ben aylardir istanbuldan kayseriye gittim geldim iyi kide gitmisim. Cidden arzu hanim guven veren bir doktor sende seneye de olsa ona git.Rabbim insallah seninde emeklerini bosa cikartmicak

BUGÜN ARZU HANIMLA TEDAVİYE BAŞLADIK, BAKALIM İNŞALLAH GEBELİKLE SONUÇLANIR.. İLK İZLENİMLERİM İLGİLİ Bİ DOKTOR, BİZE GÜVEN VERDİ, İNŞALLAH BURADAN SİZE AŞAMALARI BİLDİREYİM, DUA EDİN NE OLUR, RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...

BUGÜN ARZU HANIMLA TEDAVİYE BAŞLADIK, BAKALIM İNŞALLAH GEBELİKLE SONUÇLANIR.. İLK İZLENİMLERİM İLGİLİ Bİ DOKTOR, BİZE GÜVEN VERDİ, İNŞALLAH BURADAN SİZE AŞAMALARI BİLDİREYİM, DUA EDİN NE OLUR, RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN...
İnşallah olumlu sonuc alirsiniz gelişmeleri yazarsaniz takip edeceğim

İnşallah olumlu sonuc alirsiniz gelişmeleri yazarsaniz takip edeceğim
AMİN, İNŞALLAH, RABBİM HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN, DUA EDİN İNŞALLAH OLUR, GÜN GÜN BEKLEMEYİN AMA, ÇÜNKÜ BUGÜN İLK GÜNDÜ, Bİ LİSTE VERDİLER, AYIN 28 İNDE KONTROL VAR DEDİLER. AYIN 28 İNDE YAZAYIM.BU ARADA GONAL F LE 150 IU BAŞLADIK..

MERHABALAR, BUGÜN KONTROLÜM VARDI. ARZU HANIM HERŞEYİN GAYET İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. 10 UN ÜZERİNDE YUMURTA OLUŞMUŞ. BUGÜN İTİBARİ İLE GONAL F İLE ORGALUTRAN BERABER VURULACAK.. 1 AĞUSTOS SALI GÜNÜ TEKRAR ÇAĞIRDI MUAYENE İÇİN..ŞİMDİLİK BU KADAR.. DUA EDİN.. BEN HER DAİM ŞÖYLE DUA EDERİM; RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI SAĞLIKLI HAYIRLI AKILLI Bİ EVLAT İLE DOLDURSUN.. SİZLERDE İSTEYİN HEPİMİZ İÇİN NE OLUR :)

MERHABALAR, BUGÜN KONTROLÜM VARDI. ARZU HANIM HERŞEYİN GAYET İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. 10 UN ÜZERİNDE YUMURTA OLUŞMUŞ. BUGÜN İTİBARİ İLE GONAL F İLE ORGALUTRAN BERABER VURULACAK.. 1 AĞUSTOS SALI GÜNÜ TEKRAR ÇAĞIRDI MUAYENE İÇİN..ŞİMDİLİK BU KADAR.. DUA EDİN.. BEN HER DAİM ŞÖYLE DUA EDERİM; RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI SAĞLIKLI HAYIRLI AKILLI Bİ EVLAT İLE DOLDURSUN.. SİZLERDE İSTEYİN HEPİMİZ İÇİN NE OLUR :)
Rabbim yardimcin olsun inşallah hersey çok güzel gider yumurta oluşumuna bakarken ultrasonla mi bakılıyor yoksa alttan mı

Merhaba, dün son kontrol yapıldı, dün akşam 10 da çatlatma iğnesi oldum. Yarın saat 10 da yumurta toplama işlemi var.. hayırlısı bakalım..

Amin inşallah, dua et Gönlüm çok ferah, olur inşallah, Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bi yavruyla doldursun inşallah

Nasil gecti canim yumurta toplama işlemi
Çok şükür bi problem olmadı, saat 10 da işleme aldılar, buçukta odadaydım.. 17 tane yumurta toplanmış. Bakalım sonuç ne olacak İlaç kullanmaya başladım şimdide, progestan fitil, antibiyotik ve dostinex.. fitil hariç 4 gün kullanacakmışım.. fitil devamlı.. şuan bi sıkıntı yok sadece dua ediyorum

Çok şükür bi problem olmadı, saat 10 da işleme aldılar, buçukta odadaydım.. 17 tane yumurta toplanmış. Bakalım sonuç ne olacak İlaç kullanmaya başladım şimdide, progestan fitil, antibiyotik ve dostinex.. fitil hariç 4 gün kullanacakmışım.. fitil devamlı.. şuan bi sıkıntı yok sadece dua ediyorum
inşallah tutar.kisa mi uzun protokol mu yaptiriyorsun?

Merhaba, transfer gerçekleşti.. gayet ağrısız bi işlem, öyle çok da sıkışık değildim, yeteri kadar sıkışıktım.. 5. Gün embriyosu, 1 tanesi transfer, 5 tanesi donduruldu.. inşallah gerek kalmaz, ya da kardeşi için gerek olur Dua edin...

Back
X