Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett öğrendimm :) normal doğumda sezeryanda 750 tlmiş. Epiduralde +150 tl ücret alıolarmış. Ama sanırm benim doğum istanbulda olcak kısmet olursa bi aksilik çıkmazsa şimdilik planımız öyle.Merhaba ben de gülcan hanima gidiyorum ama fiyatlar hakkinda bir bilgim yok malesef ben de ararken sizin konunuzu buldum. Ögrenebildiniz mi epidurali merak ediyorum bende
.Evett öğrendimm :) normal doğumda sezeryanda 750 tlmiş. Epiduralde +150 tl ücret alıolarmış. Ama sanırm benim doğum istanbulda olcak kısmet olursa bi aksilik çıkmazsa şimdilik planımız öyle.
Ya walla onu hiç sormadım aklıma gelmedi. Aynen gülcan hanımdan bende çok memnunum acaip ilgili çok iyi bi doktor. Yarın gösterirse cinsiyet öğrenicez inşallah :) siz kaç haftalıksınzFiyatlar iyiymis valla, umarım hizmet de guzeldir.cok teşekkür ederim. Gulcan hanimin kendisinden cok memnunum ama hastane hakkında pek bir fikrim yok.peki bu paraya oda fiyatları falan dahil mi
.
Benim randevum 6 ekimde de yarın onu da sorabilir misiniz oda fiyatı dahil mi herhangi bir ekstra isteniyor mu.size zahmet. Biz de dokuz haftalığızYa walla onu hiç sormadım aklıma gelmedi. Aynen gülcan hanımdan bende çok memnunum acaip ilgili çok iyi bi doktor. Yarın gösterirse cinsiyet öğrenicez inşallah :) siz kaç haftalıksınz
Ewt insallah walla ben heycandan ağrılarımı sorunlarımı fln bile sormayı unutuyomBenim randevum 6 ekimde de yarın onu da sorabilir misiniz oda fiyatı dahil mi herhangi bir ekstra isteniyor mu.size zahmet. Biz de dokuz haftalığız
Cinsiyeti mi ogreneceksiniz ay çok heyecanlı
Demu insan öyle oluyor bebisler aklımızı başımızdan aliyoorEwt insallah walla ben heycandan ağrılarımı sorunlarımı fln bile sormayı unutuyom
Aynen ultrsna grince ztn hycandan kalbm çkcakmış gbi gelioDemu insan öyle oluyor bebisler aklımızı başımızdan aliyoor
Evet hayırla kucagimiza alalim inşallah . eğer sormak akliniza gelirse bilgilendirirseniz sevinirimAynen ultrsna grince ztn hycandan kalbm çkcakmış gbi gelio
İnşallah :)Evet hayırla kucagimiza alalim inşallah . eğer sormak akliniza gelirse bilgilendirirseniz sevinirim