- Konu Sahibi marmarabote
-
Kimse bana cevap vermese de ben nereye gittiğimi yazmak istedim. Memorial hastanesinde Fatma hanıma gittim o kadar ilgili ki benimle uzun uzun konuştu. Kafamdaki tüm soru işaretlerini attım sayesinde. Gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Muayene ücreti (sgklıya)35 tl. doğum ücreti de iki türlü standart ve VIP. Biz standart paketi görüştük. Normal doğumda yapsanız sezeryanda yapsanız 1200 tl. benim gibi epidural isteyen varsa onun için de ayrıca 150 tl alıyorlar. Aslında biraz pahalı geliyor ama doktoru düşününce resmen kanıyorsunuz diyim size
Bende ilk buradaki yorumlar dogrultusunda humaya cahit beye gitmeye karar vermistim. Humaya gittim dediginiz gibi en az 2saatten muayene olursunuz ona da kesin diyemeyiz dediler, yani hasta gelsede olur gelmese de tavrindalar hatta bir gun once aradim randevu bile vermediler. Benim icin hastanenin genel ilgiside onemli. Ama memoriala gittigimde tam tersiydi. Elbette doktorun tahsil durumu ve tecrubeside onemli fatma hanim bu noktalarda nasil kesin birsey diyemiyorum. Bunu ancak daha once fatma hanima dogum yaptiran varsa onlarin yorumlarindan ogrenebiliriz.
ben 3 yıl önce cahit beyde doğum yaptım ama 1 gün öncesi randevu almanız mümkün değil ben bir ay sonraki kontrole yer bulamıyordum yani o derece sorun randevu....
Peki cidden o kadar iyi bir doktor mu?? Siz hastasıymışsınız bize fikir verin lütfen
Peki sunu sorsam cahit beyde dogum yapanlar sezeryan mi normal dogum mu? Ben Allah tan bir mani cikmadigi surece normal dogum istiyorum ve doktorun normal doguma egilimi benim icin cok onemli. Mesela Fatma hanim normal dogum taraftari bir doktor. Malum cogu doktor normal dogumla ugrasmak yerine hemen sezeryana almak istiyor. Bizde doktora inanmak zorunda kaliyoruz
ben 18. haftama kadar cahit beye gidiyordum. ordaki radyoloji uzmanı ayrıntılı ultrasyonda bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi.. cahit bey görmedi bile. başka dr lara gittik. kistin olduğunu söylediler. cahit beyden 4 hafta sonrasına randevu almak mümkün değil. alsan saatinde giremiyorsun. bir kaç seferde sekreteriyle tartıştım. acil sancım var diye aradığımda dolu muayene edemez başka dr a gidin gibilerinden laflar söyledi. bende bıraktım artık. 18. haftamdan beri memorialda tolga beye gidiyorum. anlayışlı her sorunu cevaplıyor. ultrasyona girdiğimde en az 10 dk gösteriyor. başka dr lar nerde 2 dk bakıp bırakıyor. bu tek tek her yerini gösteriyor. doğumuda orda yapacağım inşallah. aradığımda hemen ulaşabiliyorum. tahlil sonucu için falan bekletmiyorlar. kendi arayıp sonuçları söylüyor. başka hiçbir hastanede bırak dr un kendisinin aramasını sekreteri bile aramaz. ilaçların içeriğini bebeğe bir zararı olup olmayacağını açıklıyor. doğum içinde normal doğum yanlısı bir dr .bana söylediği o bebeğim geç döndü benim normal yapmanı isterim ama dönmezse mecbur sezeryana alırım baştan pazarlığımızı yapalım dedi. şükür oğlum normal doğum pozisyonunu aldı. bekliyoruz bakalım.
ben 18. haftama kadar cahit beye gidiyordum. ordaki radyoloji uzmanı ayrıntılı ultrasyonda bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi.. cahit bey görmedi bile. başka dr lara gittik. kistin olduğunu söylediler. cahit beyden 4 hafta sonrasına randevu almak mümkün değil. alsan saatinde giremiyorsun. bir kaç seferde sekreteriyle tartıştım. acil sancım var diye aradığımda dolu muayene edemez başka dr a gidin gibilerinden laflar söyledi. bende bıraktım artık. 18. haftamdan beri memorialda tolga beye gidiyorum. anlayışlı her sorunu cevaplıyor. ultrasyona girdiğimde en az 10 dk gösteriyor. başka dr lar nerde 2 dk bakıp bırakıyor. bu tek tek her yerini gösteriyor. doğumuda orda yapacağım inşallah. aradığımda hemen ulaşabiliyorum. tahlil sonucu için falan bekletmiyorlar. kendi arayıp sonuçları söylüyor. başka hiçbir hastanede bırak dr un kendisinin aramasını sekreteri bile aramaz. ilaçların içeriğini bebeğe bir zararı olup olmayacağını açıklıyor. doğum içinde normal doğum yanlısı bir dr .bana söylediği o bebeğim geç döndü benim normal yapmanı isterim ama dönmezse mecbur sezeryana alırım baştan pazarlığımızı yapalım dedi. şükür oğlum normal doğum pozisyonunu aldı. bekliyoruz bakalım.
ceylinn geçmiş olsun canım bebeğin nasıl şimdi? tolga beyi duydum ama tecrübesiz midir acaba diye düşünmeden edemedim ama sen memnun kalmışsın doğum tecrübeni de burdan paylaşırsan bize ışık tutmuş olursun canım.. sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum..
ceylinn geçmiş olsun canım bebeğin nasıl şimdi? tolga beyi duydum ama tecrübesiz midir acaba diye düşünmeden edemedim ama sen memnun kalmışsın doğum tecrübeni de burdan paylaşırsan bize ışık tutmuş olursun canım.. sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum..
Evet ceylinn hanım sizin doğum bizden önce olacak gibi lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın. Bebişinize de Rabbim sağlık versin.
bu arada bebeğimin beynindeki kist hala duruyor. dr lar önemli bişey değildir gelişimini etkilememiş diyorlar. tabiki doğunca kesin sonuç belli olacak. pediatri nöroloji dr u görmesi gerekecek. mr sonucunu nörroloji dr una gösterdik oda önemli değildir dedi ama doğunca tekrar mr çekilse iyi olur dedi. inşallah bişey olmaz. kötü düşünmek istemiyorum
bu arada bebeğimin beynindeki kist hala duruyor. dr lar önemli bişey değildir gelişimini etkilememiş diyorlar. tabiki doğunca kesin sonuç belli olacak. pediatri nöroloji dr u görmesi gerekecek. mr sonucunu nörroloji dr una gösterdik oda önemli değildir dedi ama doğunca tekrar mr çekilse iyi olur dedi. inşallah bişey olmaz. kötü düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?