Tüp Bebek Merkezleri kayseri tüp bebek merkezinde tedavi görenlerin paylaşım alanı

xelifxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.950
0
66
Niğde
merhaba bayanlar.....ben kayseri tüp bebek merkezinde ilk defa tüp bebek yaptırıorum..inşallah da son olur.yaptıranlar yada bnm gibi tedavi görenler burda yapılan herşeyi ve en önemlisi duygularımızı paylaşalım.

merhaba bende kayseri tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum doktorum turgut aydın dr ma güveniyorum.

benim şuan üçünçü denemem ilki tuttu çevremden 4 kişi senelersonra turgut beyin vesilesiyle bebişlerini kucaklarına aldılar başka merkezlerde 3-4 kere denediler olmadı hele bir sevgi hastanesi var para tuza ilgi başarı sıfır.önce rabbim dileyecek gerisi vesile rabbim iylere eş etsin çaremiz yok ne deseler inanıyoruz bu arada benim ilk denemem tuttu ama erken doğum yaptım öldü ikizlerim ikinci hataydı acele ettim inşallah bu son olur sonucu hayırlı olur.

bende orada tedavı gordum ama hıc memnun kalmadım elımden geldıgıncede herkesı uyarmak ıstıorum umutlarınızı yanlıs yerlerde yıtırmenıızı ıstemıorum cok arastırdım ama tanıdık tavsıyesı uzerıne malesef burada ıslem gordum bebek oldu sonra dustu sonra dıs gebelık olduguma karar verıldı esım yapılan ıslemlerın belgelrını bahcecı ve memorıale goturdu ne hıkmetse her ıkısıde verılen embrıoların 5gun beklenmesı gerektıgını kalıte olarak dusuk oldugunu soyledıler lutfennnnn cok ıyı degerlendırın orası tecrubelı ve donanımlı bır hastane deılllll karsılastrın goreceksınız

kuzum ya valla şaşırdım kaldım sölediklerine.bnm transferim yapılcak inş...bende çok araştırdım iyi olduğunu çok kişinin sonuç aldıklarını sölediler.
peki embiryolar kaçıncı günde konuldu sana

Son düzenleme:
elif bende perşembe ordayım belki tanışırız.İnşallah birinci kalite embiriyolorın olur.Allaha emanet ol.

kızlar ben hastaneden de doktordan da hemşirelerdende şimdilik çok memnunum ama iş sonuçta bnm için sonuç çok daha önemli .tabi güler yüz anlayışlı karşılamada hepsinden önemli çünkü ne kadar kendini kasmasan o kadar iyi olur ne olsa bu yumoşlar herşeyden etkilenıo

mrb elıf,

benım de herkesın oldugu gıbı 3.gun transfer edıldı turgut beyfendı bana sızde sorun yok 1seneyı doldurun normal yollada olur dewdı ama bız beklemek ıstemedık esımın sperm morfolojı ve hareketlılıgı yavas bıraz rıske atmak ıstemedık yuzde yuz olur sızın cocugunuz dedı neyseee bunlar bırazda kısmet ama bakın uzun olcak ama basından sonuna kadar anlatayım kararı sız verın

ılk gun gıttık cok ıyı karsıladılar anlattılar hemen dosya yı ellerıne alıp kaydettıler yalnız hıcbır test yapılmadı acıbademde daha once yapılan hormon test sonuclarıını oraya kopyaladı turgut bey kendı yapma geregı duymadı sonra muayene ettı odaya gectım hazırlanırken etrafıda kontrol edıorum sonra yerde bır corap ,askıda ceket oylesıne benden oncekı hastanın koymus oldugu carsaf neyse kafamı karıstırmak ve kotu dusunmek ıstemedım nekadar duzensız bıyer dedım ozensız tedavıye basladık hemsıre saat 5de benı aradı aksam ıgnelerı tarf etcem dıe gttım kostur kostur hastane kapanmıs hemsıre beklıo cabuk cabuk anlatıyım cıkcam ben dıe gonel-f ı bana yanlıs anlatmıs ertesı gun yok oyle deıl yanlıs anlamıssınız dıo esıme sordum benmı yanlıs anladım yoksa bana anlatılmadımı dıe yok dedı aynen oyle anlatmadıkı dedı neyse oda olur dedık onuda gormezden geldık,
2gunde muayene gıdıorum turgut beyın tavrı hepppp ooo yumurtalar super hıc bır sorun yokkk harıka sonra ben gıtınıorum beyfendı kapı agzında basındqan gondermek ıcın can atıo gecmıs olsun dıyıp cıkıo sorum varmı bısey dıycemmı yada kendının anlatacagı bısey varmı hıcccccc kacıo,kan alınsın bı bakalım dedı sonra kurye gıttıgı ıcın kanı sız goturun dedıler lab.esım ben goturemem dedı turgut bey neyse tamam gerek yok ozamn onemlı deıl dyıp baktırmadı kııı arastırırsanız goreceksınız belırlı aralıklarla duzenlı olarak kanın olculmesı gerekıo onuda gectık
yumurta toplama gunu geldı benı aldılar amelıyathaneye beklıoz sonra yarı baygın halde ılk defa orada gordum nurettın bey geldı ısleme o yaptı odama cıktım kendıme geldıgım de turgut bey karsımda lakayıt bır sekılde yaa ben bugun ıslemınıze gelemedım cocugun kayak kursu vardı onu alacaklardı gelmedıler bende gelmedım ııı oldu dedımmm tabı senın cocugun kayak kursu hastalarından daha onemlı onu bu hakkı kım verdı bılmıorum doktorum yaaaa hıı bıde sureklıı transfer gunu odemeyı alıoruz bılgınız olsun dıeee herkes sureklı bunu hatrlatıo bızeee
transfer gunu geldı beyfendı 2de 4hasta cagrmıslar onluklerle 5e kadar bekledım turgut bey herzamnkı gbı saat 4tegeldı sıra ıle alındık ısleme cok guzel dedı ıslemde herkese oldugu gbı hepımzıın ne hıkmetse 2 embrıosu saglam kalıtelı ve ıkı tane transfer edıldı hepımızee senın %60 bebegın olur yasın genc bı soun yok dedı yukarı aldılar odaya saat buara 5 bucuk hemsıre kapıda seey burası kapanıo bılgınız olsun bız cıkıoruz dedı yanımdakı hasta bız nezamn cıkacaz tamamda nekadar yatmamız gerekıo dedı cıkın burası kapanıo ıste dedı tıcarethaneye orasıı onuda gectık
ıkı gun sonra sekreter benı aradı (10 yumurta toplandı 8ı dollendı 2sı sag kaldı 1 kalıte ıdı 7hucrelı turgut beyın dedıgı bu]yumurtalarınız dondurulmuo tamammı dedı nıe dedım kalıtesızmı aynen bukelıme hıı evet oyuzden dedı kapadı sustum sustum bardak tastı aradım hasteneyı neden bılgı verılmıo benım muattabım sekretermı dıe hemen embrıyoloh memorıaldennn gelen!!!! hanı aradı ozur dıledı kalıtesız dondurmadık dedı
neyse test gunu geldı 11 gun deger 25 hamıleyımm ama deger dusuk oda erken olcturmusuz ondanmıs 2gun sonra lekelenme oldu turgut beyın telını bız testten sonra hastene ıle tartıstıkdan sonra alabıldık oncesınde verılmedı atlatmısmısss 6ya kadar hasteneye ulastım yada basıma ıs geldı geldı sonrasında bak basının caresıne aradım olur dedı onemlı deıl ertesı gun test yapılacak kandan ıyı dedık yattım test ten sonra deger 35 dusuk yapıosun dedı kanamam oldu ılacları kestrdı sonra ıkı gun bıda test deger 96 oldu ee dedım nasıl dusuk bu buarada turgut bey tatılde ben nurettın beyle gorusuorum bana dıokı bızde bılmıoruz ne oluo bunu en son anlayabılırız sen nasıl tedırgınsen bızde okadar tedırgınız bekleyecegız dusukde olabılır normalde dıs gebelıkde dıo bıldıgımız tek sey var oda hayatı tehlıken yok suan ıcın ılaca tekrar basla dedı bızde sasırdık dıooo beklemıoduk boyle bısey sonra ıkıgun sonra degerım oldu 296 oradakı hastalar senın duruma cok sasırdı doktor dedıler turgut bey geldı buarada bebegı dusurelım normal deıl bu dedı ıgne yapıldı ve dusuruldu kısaca anlatmaya calıstım burada gordugunuz gbı basından berı kısaca yasadıklarım bunlar tutmadı olmadı dıe deıl ama ılgı bılgı tedavı ekıpman ekıp yoooooook aynı hataya dusmeyın lutfen arastırın bı bakın orada hamıle kalan vardır ama cogu sorunlu sorun hastalarla konusun memnunıyete bakın ben ıstanbulu arastırıorum alllah vermeyecekse hepsı bosa bılıorum ama ben elımden gelenı yapayım ve bana da ellerınden ne gelıosa yapıldıgından emın olayım verılen embrıolar ıcın acele edılmıs sızde hata yapmıssınız neden boyle bıseyı denedınızkı dedı bahcecı ve memorıalde ıkı doktor her ıkısınınde dedıgı anlasmıs gbı aynıydııı ıste benım hıkayemm umarım yardımcı olurum ıyı dusunun arastırın

ah canım ya sana hak veriorum kızmakla sinirlenmekle çok haklısın ben şimdiye kadar olumsuz bişe görmedim ama gördüğüm ilk durumda sana söleyecem iNşllh da Görmem sen ne zaman yaptırmıştıN ilk açıldığı zamanlarda mı ki acaba hani öleyse şikayet oldu da düzeldilermiki

Son düzenleme:
elif ben tedaviye yeni başladım perşembe ilk yumurta konturolüm olacak rabbimden hayırlısı
allah yardımcın olsun cnm bende transfer oldum yatıorum şimdi bakalım inş.müjdeli haberlerimizi veririz.
yok cnm bır ay oldu deıl ılk acıldıgı zamn bunu yasayan sadece bende deılım fatma dıe bır arkadasda var oda oyle hıcccc memnun ayrılmadı onunda bırsuru farklı problemlerı var dondurulmus temmuz ayında endemetrımumu ınceymıs onun beklemısler ozmn masadan kaldırmıs transfer yapmamıs oyapacakmıs ama sonra aramıs bır arkadasına sormus yapılmaz dıyınce3 bekletmıs sonra ogun benımle ocakta transfer yaptı masada senın endemetrıum hala ınce ama neyse demıs ve benım moral altust oldu dedı arkadasım onund olmadı ve dedıgı teksey hıc ısınamadım ben bırdaha aslaaaa gıtmem dıo oraya sımdı ankarada anatolıaya gıdıo oda bılmıorum dıkkatlı olun derım ben umarım yasamazsınız ama sızede 2embrıo verılcek 3.gun verılcek ve gerısı kalıtesız olcak pekı nıe hıcbırımızın uc deıl 1deıl veya hepsı kalıtesız deılde hepımızın hep ıkı kalıtelı embrıo cıkıo neden hepımızın 3.gun olgunluga ulasıo ben bunu sordugumda neden bana 5.gun transfer yapılmamıs olabılır dıe merkezın lab.sartları ıle alakalı bu dendı,dıs gebelıgın nedenı tup bebekde verılen ılac dozundakı hatadan yada transfer sırasındı verılen embrıo sıvısının fazla verılmesı ımıs nedıyımmm karar sızın hayrlısı olsun

kuzum ya çok korktum bak şimdi ben.transferim yapıldı 3 gün oldu ewde istirahatteyim...hayırlısı rabbim

elif nasılsın beş gün oldu inşallah kanaman olmaz.Aklım sende inşallah bir hafta sonra hayırlı haberini alırız.Ha rahatsız olmassan kaçıncı gün transferi paylaşırmısın merak ettim.Nasıl rahminde kasılmalar oluyormu arın varsa korkma tutmuş demektir.Allaha emanet ol.

elif nasılsın beş gün oldu inşallah kanaman olmaz.aklım sende inşallah bir hafta sonra hayırlı haberini alırız.ha rahatsız olmassan kaçıncı gün transferi paylaşırmısın merak ettim.nasıl rahminde kasılmalar oluyormu arın varsa korkma tutmuş demektir.allaha emanet ol.

teşekkürler cnm iyiim
bnm bugün transferimin 4.günü
benimde inşallah adetim felan gelmezde yüzüm güler
ilk günler çok ağrım vardı bugün hiç yok gibiydi yalnız kusmalarım oluor psikolojikmı anlamadım hatta dün resmen adet sancısı çektim ara ara geceleriadet olcakmışım gibi ağrım oluor tabi ben çok korkuorum kanama olcak die.

Sen neler yapıosun yatıomusun ağrın varmı

Back
X