Tüp Bebek Merkezleri kayseri tüp bebek merkezinde tedavi görenlerin paylaşım alanı

yok yatmıyorum bende kurt var hastalıktan ölsem yatamam arıların oldu iyi benim daha önceki tedavim tutmuştu onda kasıklarım çok ağrıyordu sürekli adet olacam sanmıştım sürekli dr arıyordum tutmadı tutmadı çok ağrım var diye oda kanaman olmassa sorun yok diyordu ve netice ilk kan tahlili 630 şok oldum ama dedim ya ben canımın kıymetini bilemedim ikiz olmasınrağmen yatamadım sonuç sancımı bılemedim dr gittim oda bilemedi 26 haftada doğum yaptım ikizlerimi kaybettim.ikincide transferin 9 cu günü kanamam başladı inşallah sende sevinirsin sancıdan korkma yeterki kanaman olmasın hadi allaha emanet

elif ben daha tedavinin başındayım ne yatması.Sen evhanımımısın?

ewt cnm ben ew hanımıyım..
çok dikkat etmeye çalışıorum şimdi ise midem çok bulanıor acaba psikolojikmi test yapmama az kaldı bu hafta bitsin pazartesi yapcam inş..

sana da çok üzüldüm cnm ya zor oluor RABBİM veripte geri almasın inş..sende inş..en kısa zamanda sonuca varırsın hepimiz inş.sende Allah a emanet ol...

Son düzenleme:
benim ilk transferim 5 ci gündü ikiz gebelik oldu.İkinci transferim 3 cü gündü tutmadı onun için 5 ci gün istiyorum rabbimden inşallah iyi gelişirlerde 5 ci gün olur:49:

BU BİRAZ DA KISMET RABBİM VERECEK OLDUKTAN SONRA HER ŞEY BAHANE!!!

CNM hakkında hayırlısı ne dielim ama sen 5. günü istiosun ya inş..olur istediğin gibi, bende dedim 5. günü olsa die ama çağırır çağırmaz gittim turgut beye.zaten diemıoruz galiba ben bugün değil 5. günü gelsem olurmu die.

nasıl?turgut beyden memnunmusun ona gidiodun dimi.

elif sen jeli günde kaç kez kullanıyorsun?turgut dr . seviyorum kendisini bide ona alıştım:75:

bnm iğnem bittiği için şimdi günde 2 defa kullanıorum cnm ...elindeki iğneler bitene kadar sadece sabah bitince hem sabah hem akşam kullancaksın dedi doktor...aynen bende seviyorum.

bnm iğnem bittiği için şimdi günde 2 defa kullanıorum cnm ...elindeki iğneler bitene kadar sadece sabah bitince hem sabah hem akşam kullancaksın dedi doktor...aynen bende seviyorum.

ne iğnesi ben iğne filan kullanmıyorum transferden sonramı verdi. iğnenin adı ne beni aydınlat

canım iğnenin adı:PROGYNEX 5 tane günde 1 defa yapılıor progestan yetersizliğinde diyor embiryonun tutunması için..sanada belki buna benzer bişe verilmiştir.

canım iğnenin adı:PROGYNEX 5 tane günde 1 defa yapılıor progestan yetersizliğinde diyor embiryonun tutunması için..sanada belki buna benzer bişe verilmiştir.
daha öncekilerde böyle bişi vermedi ama bu sefer ne verir bilmem bana jeli günde birdefa dedi öyle kullanıyorum

mrb arkadaşlar.ben de bu sayfaya kardeşim için bakıyorum.kardeşimde pko var o da tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacak.dr umuz nurettin bey.ben çoook seviyorum kendisini.daha önce tekden hastanesinde benim dr umdu.
aslında ben elif in sonucunu merak ediyorum.hatta yarını iple çekiyorum.inş olumlu olur sonuç.ama ben olsam dayanamaz bugün yapardım bi test :9:

mrb arkadaşlar.ben de bu sayfaya kardeşim için bakıyorum.kardeşimde pko var o da tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacak.dr umuz nurettin bey.ben çoook seviyorum kendisini.daha önce tekden hastanesinde benim dr umdu.
aslında ben elif in sonucunu merak ediyorum.hatta yarını iple çekiyorum.inş olumlu olur sonuç.ama ben olsam dayanamaz bugün yapardım bi test :9:

mrb. cnm hoşgeldin kardeşin için hayırlı olsun inş..ilk denemede tutar.nurettin beyide ben çok iyi die duyuyorum.bnm sonucum şükütler olsun pozitif.dayanamadım 10.gün kandan baktırdım çok şükür RABBİM e hamileyim.inş..kardeşinde sevinir sende buraya yazarsın.

mrb. cnm hoşgeldin kardeşin için hayırlı olsun inş..ilk denemede tutar.nurettin beyide ben çok iyi die duyuyorum.bnm sonucum şükütler olsun pozitif.dayanamadım 10.gün kandan baktırdım çok şükür RABBİM e hamileyim.inş..kardeşinde sevinir sende buraya yazarsın.

inş onunda sonucu pozitif olur.ne güzel canım yaa.çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı da nasip etsin inş.kardeşim şehir dışında.eşinin izni mayısta.o yüzden onların tedavisi nisan da başlayacak transferi de mayısta yapmayı planlıyor dr.
Allah isteyen herkese nasip etsin,kardeşime de tabi :34:

merhabalar arkadaşlar ben de burda yaptırmayı düşünüyorum nurettin bey de nasıl bir yer daha önca anatolıada yaptırdım hakan bey ve bülent bey o kadar iyi mi bilgi verirseniz seviniirim bir de başarı oranı nedir

Back
X