- 3 Haziran 2014
- 15
- 8
- 86
Ben. Magnette Gökalp beye başlıcam ama tüp bebek işlemlerimi acıbadem yapacak. Kontrollerim Gökalp beyde bende çok memnun kaldım ama regl olmayı bekliyorum. Bir an önce başlasaydı.
Merhabalar, ben de tüp bebek tedavisi icin gökalp beye başladım.. yalniz adetin ikinci gunu gittigimde iki tane basit kistim olduğunu söyledi ve yine dogum kontrol hapina basladimkonu üzerindem baya geçmiş ama sizin nasıl sonuçlandı acaba tedaviniz
Kızlar benimde dün 6 yumurta toplandı bende Gökalp hocayla devam ediyorum. Pazar günü transferim var. Acıbadem’den haber bekliyorum embriyolar için aramalarını. Çok heyecanlıyım. Ne zaman arıyorlar bilginiz var mı sabırsızlandım meraktan ölcem
İnşallah öyle olur çok merak ettim aramadılar niye geç kaldılar diye beklemek zor geldiBugün ararlar ögleden sonra kaçı işlem gördü kaçı döllendi diye hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz
İnşallah öyle olur çok merak ettim aramadılar niye geç kaldılar diye beklemek zor geldi
Ben pozitif sonuç aldım çok şükür gökalp hoca bu işte gerçekten çok başarılı hala ona devam ediyorum inşallah çok güzel sonuçlanır sizinkide
Sizin adiniza cok sevindim allah sag salim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah
Kesinlikle Gökalp Öner. Tüp bebekte çok başarılı. Biz ilk denememizde çok şükür pozitif sonuç aldık. Yaklaşımı da çok iyi bir doktor çok rahat hissediyorsunuz tedavi sürecinde. Bence bu da çok önemliKayseri memorial tüp bebek merkezinde biir düşük geçirdim.kayserideki tüp bebek merkezlerlerine gidenler deneyimlerinizi ve doktorlardan önerebileceklerinizi yazar mısınız
Ben 11 yıldır çocuk istemim vardı ağır çikolata kistlerim vardı 4 kez tüp bebek denemesi yaptım bir arkadaşımın tavsiyesi ile hiç umudum kalmamışken Doç. Dr. Gökalp Öner'e gittim ve hayatım değişti ilk tüp bebek denememde kızıma kavuştum kendisi hem çok ilgili ve hem de gerçekten işinin ehli bir doktor herkese kesinlikle tavsiye edebilirim. Ona gönderdiğim tüm arkadaşlarım gebe kaldı gerçekten farklı ve kişiye özel tüp bebek yapıyor hepimize farklı teknik uyguladı. Boşuna paranızı ve umutlarınızı başka doktorlarda harcamayın zaman kaybetmeden gidip tanışın derim.
Aradık ama ilaç ve kan sonuçlarını bu fiyatın dışında tuttularArkadaşlar Dr. Ahmet Emin MUTLU ile tedaviye başladım ve ikiz hamileyim. Daha önce Kayseri'de gitmediğim doktor kalmamıştı. İstanbul'dan gelmiş ve 10 numara bir doktor. Ayrıca öngörüşme ÜCRETSİZ, tanışın derim. Bu arada HÜMA hastanesinde çalışıyor, tüp bebek kampanyası var. 5000 TL herşey dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?