Kayseri Yeniden Buluuyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım işim var sonra gelin desen olmaz mı?
4yıl olmuş ancak gelebniliyolar cnm ya diyemedim bişe :1no2:

:1no2: yine mi yaaa bi sehir dışına gittin şimdide misafir benneyaptımki
Keşke gelebilseydin.Tanımak isterdik seni kaydirigubbakcemile5
Neyse inş. bidahaki buluşmalara :a015:

Ben de sizi çok merak ediyodum cnm inan. Hatta eşime söylemiştim bile hafta buluşma var diye...Pek bi heveslenmiştim ama...Bi dahaki sefere inşallah... :1no2:

4yıl olmuş ancak gelebniliyolar cnm ya diyemedim bişe :1no2:

ben olsam söylerdim canım yaa. o kadar heves etmişim. sinirli bi ev sahibi görmek istemezlerdi herhaldekaydirigubbakcemile3
başka zaman bulamamışlar mı gelecek:mymeka:

az kaldı c.tesıye.. cok heyecnlandım..yer ve mekan kesın sımdı demı..
3 de orda olam...gec kalmayayım :))

mrb arkadaşlar ben de gelmek istiyorum...
kayseriye yeni taşındık, hiçkimsem yok pek arkadaşım yok.
buluşacağınız yeri bana tarif eder misiniz? kayseriyi pek tanıyamadım da kaydirigubbakcemile2

bizim kayserilier uyumuş galiba delikafadulden

nan küstüm ben size buluşma var kimse bana bahsetmyo hele dilo senden hiç beklemezdim bunusenağlama

canım aşk olsun valla benneyaptımki ben özellikle herkesi çağırmadım ki gelin diye sadece buluşma yapalım dedik gelmek isteyenler buraya yazdı.
Valla üzdün beni.senağlama
Gelmek isteyene niye geliyon diyecek halim yokki senağlama

mrb arkadaşlar ben de gelmek istiyorum...
kayseriye yeni taşındık, hiçkimsem yok pek arkadaşım yok.
buluşacağınız yeri bana tarif eder misiniz? kayseriyi pek tanıyamadım da kaydirigubbakcemile2

Dune kadar neredeydin canim, senin yazdigin saatte herkes uyumus galiba,
Bulusacagimiz yer belediye cay bahcesi saat 3te oranin neresi oldugunu biliyor musun?

sensi seni gebertirim valla bahhhh..dgr topice gelemiom yazmışınnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava::mymeka::mymeka:

belediye çay bahesini bilmiyorum.. :sm_confused:
almerin yanındaki park mı yoksa? :uhm:

Dune kadar neredeydin canim, senin yazdigin saatte herkes uyumus galiba,
Bulusacagimiz yer belediye cay bahcesi saat 3te oranin neresi oldugunu biliyor musun?

hiç bu başlık dikkatimi ekmemişti canım ya hep abiye cilt bakımı bir derdim vara takılıyordum kaydirigubbakcemile
googlec dan aradım çay bahçesini ama bulamadım.
sinema onayın arkası mı? bi yerde öyle okudum. CADIARZU

baş sayfalarda yeri tarif ettik fotoda var ayrıca a.s

kusura bakmayın sayfa çok olunca gözüm korktu :roflol:
bi de ilk sayfalarda nerede buluşsak diye baya konuşmuşsunuz bu böyle devam ediyor herhalde diye düşündüm
çok sağol a.s.

akpakcım hani eski stad varya yıkıldı hanii...onun karşısında...şu üst geçit yapıldı hani yeni olan oraya gelmeden..ayrıca evef sinema onayın arkasına düşüo...caddedeki çay bahçesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…