- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi the--banking
merhaba kızlar allah kısmet ederse kayseride aşılama yaptırmayı düşünüyorum. acıbadem de Turgut bey de düşünüyorum. kayseride aşılama yaptıran var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim. Ben de turgut beye yaptirdim aşılama. Ilki tutmadi ikinciyi yaptırdım bekliyorum simdi. Hic tereddut etme derim. Problem eşimden oldugu icin tutmadi. Muhtemelen ikinci de tutmayacak ama umut dunyasi işte. Adet olursam tupe gececz. Ve yine turgut beye devam edicez. Hatta bazen sırf denemek amacli baska doktora gitsek mi diyorum eşime. Ama yok diyo cok sevdik biz turgut beyimerhaba kızlar allah kısmet ederse kayseride aşılama yaptırmayı düşünüyorum. acıbadem de Turgut bey de düşünüyorum. kayseride aşılama yaptıran var mıdır?
benim eşimde morfolojı sıfır cıktı ılerı hareket te %3 Turgut bey arkadaşlar size asılama olmaz tüp bebek olur dedi. bakalım işte tüp bebeğe başlayacağız biz de cok sevdık Turgut beyiMerhaba canim. Ben de turgut beye yaptirdim aşılama. Ilki tutmadi ikinciyi yaptırdım bekliyorum simdi. Hic tereddut etme derim. Problem eşimden oldugu icin tutmadi. Muhtemelen ikinci de tutmayacak ama umut dunyasi işte. Adet olursam tupe gececz. Ve yine turgut beye devam edicez. Hatta bazen sırf denemek amacli baska doktora gitsek mi diyorum eşime. Ama yok diyo cok sevdik biz turgut beyi
Hadi yaa.. canim bak benim soyle bir fikrim var. Ben de simdi tupe gecicem adet olursam yani. Ama esimin bu degerleriyle tupe girmek istemiyorum. Ha bizim icin kesin bir ilac tedavisi yok ama elimizden geleni yapalim belki biraz yukselirse oyle yaptiralim dedim esime. Benim dusuncem bu ama dr ne der bilmiyorum. Sen de arastir iyice belki vardir bi kürler falanbenim eşimde morfolojı sıfır cıktı ılerı hareket te %3 Turgut bey arkadaşlar size asılama olmaz tüp bebek olur dedi. bakalım işte tüp bebeğe başlayacağız biz de cok sevdık Turgut beyi
kürlere falan inanmıyorum canım hem inansamda eşim 6 ay boyunca keçiboynuzuymuş macunmuş hayatta yemez bızım ıcın en kolay yol tüp bebek inşallah tutar sizde sorun yok mu canım sebepsiz infertilite mi? bize basta böyle dedıler acıbademde spermıyogram verdık kı ne görelim... diğer değerlerle alakası yok...Hadi yaa.. canim bak benim soyle bir fikrim var. Ben de simdi tupe gecicem adet olursam yani. Ama esimin bu degerleriyle tupe girmek istemiyorum. Ha bizim icin kesin bir ilac tedavisi yok ama elimizden geleni yapalim belki biraz yukselirse oyle yaptiralim dedim esime. Benim dusuncem bu ama dr ne der bilmiyorum. Sen de arastir iyice belki vardir bi kürler falan
Aynen bizim de oyle oldu canim. Baska yerde yaptırdık % 18 cikti ileri hareketlilik. Ama acibademde sıfır cikti. Sorun esimde yani. Sanirim su an hasta oluyorum. Gidip konuscaz artık bakalim ne zaman başlıcak tupekürlere falan inanmıyorum canım hem inansamda eşim 6 ay boyunca keçiboynuzuymuş macunmuş hayatta yemez bızım ıcın en kolay yol tüp bebek inşallah tutar sizde sorun yok mu canım sebepsiz infertilite mi? bize basta böyle dedıler acıbademde spermıyogram verdık kı ne görelim... diğer değerlerle alakası yok...
Canim ileri hareket sifirken bosa para harcsmissiniz asilamaya. Tup bebekte sanirim direkt yumurtanin icine spermi yerlestirdikleri icin sikinti olmuyormus hareketlilik. Insallah ikimizin de tutar tup bebegi. Bende 3 cm kist varmis o yuzden turgut bey bu ay baslamadi gelecek ay bakalim dedi. Bir de havalar cok soguk ya hasta olur muyum diye suohe ediyordum zaten iyi de oldu boyle oldugu gelecek aya havalar da biraz isinirAynen bizim de oyle oldu canim. Baska yerde yaptırdık % 18 cikti ileri hareketlilik. Ama acibademde sıfır cikti. Sorun esimde yani. Sanirim su an hasta oluyorum. Gidip konuscaz artık bakalim ne zaman başlıcak tupe
Canim ileri hareket sifirken bosa para harcsmissiniz asilamaya. Tup bebekte sanirim direkt yumurtanin icine spermi yerlestirdikleri icin sikinti olmuyormus hareketlilik. Insallah ikimizin de tutar tup bebegi. Bende 3 cm kist varmis o yuzden turgut bey bu ay baslamadi gelecek ay bakalim dedi. Bir de havalar cok soguk ya hasta olur muyum diye suohe ediyordum zaten iyi de oldu boyle oldugu gelecek aya havalar da biraz isinir
Turgut bey ile gorus derim canm. Esinin degerleri nasil?Merhaba kızlar,
bende 3,5 yıllık evliyim 1 senedir bebek için uğraşıyorum. yumurtlama sorunum yok ama haftasonu HSG Çektirdim tek tüpüm kapalı çıktı. şubatta normal deniycez olmazsa aşılama dedi doktorum. Bu arada doktorum zeki yılmaz. Acıbademle anlaşmalı çalışıyor. Benim size sorum aşılama için turgut beye ne kadar ödediniz. Birde aşılama öncesi verilen ilaçları devlet karşılıyor mu?