• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kayseride aşılama yaptıran varmı???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canım bende kayseriliyim aşılamaı prof. dr. mehmet tayyarda yaptırdım 2 aşılamam arka arkaya oldu maalesef tutmadı ama aşılamadan sonraki ay normal yolla hamile kaldım şuan 3 buçuk aylık oldu tavsiye ederim

hayırlı olsun canım benim. çok sevindim normal yolla olmasına. rabbim kucağına almayıda nasip etsin :)))

selam kızlar, bugün aşılamanın 14. günüydü ve test yaptırdım. b-hcg bulgu < 2.00 sonuç negatif. henüz regl olmadım hala umudum var :)) doktorumda bekleyim bazen bu tür şeyler oluyor dedi. Hayırlısı Allahtan, O böyle uygun gördü...ilk aşılamamdı. üzüldüm ama pes etmek, olumsuzluklara teslim olmak yok.. hiç bir dert yokki dermanı olmasın. Allahın izniyle bizim de kucaklarımız dolacak diye düşünüyorum. birde şunu biliyorum ki -teselli oluyor bana- '' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz'' hz. Osman (r.a) buyuruyor. Sabır ve dualarla Allaha emanetsiniz....

selam kızlar, bugün aşılamanın 14. günüydü ve test yaptırdım. b-hcg bulgu < 2.00 sonuç negatif. henüz regl olmadım hala umudum var :)) doktorumda bekleyim bazen bu tür şeyler oluyor dedi. Hayırlısı Allahtan, O böyle uygun gördü...ilk aşılamamdı. üzüldüm ama pes etmek, olumsuzluklara teslim olmak yok.. hiç bir dert yokki dermanı olmasın. Allahın izniyle bizim de kucaklarımız dolacak diye düşünüyorum. birde şunu biliyorum ki -teselli oluyor bana- '' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz'' hz. Osman (r.a) buyuruyor. Sabır ve dualarla Allaha emanetsiniz....

canım benim hayırlısı neyse o olsun. yine de umutsuzluğa kapılma. belki bu ay kendiliğinden gelir bebişin, rabbim neyler, neylerse güzel eyler. bende salı günü ilacımı kullanmaya baslıyorum. ilk aşılamam olcak rabbim izin verirse. haftaya salıda kontrol için gideceğim doktora. heycanlı ve zor bir süreç. rabbim hepimizin yüzüne baksın. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...

canım hayırlısı olsun inşallah diğer ay bebeğine kavuşursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
canım benim hayırlısı neyse o olsun. yine de umutsuzluğa kapılma. belki bu ay kendiliğinden gelir bebişin, rabbim neyler, neylerse güzel eyler. bende salı günü ilacımı kullanmaya baslıyorum. ilk aşılamam olcak rabbim izin verirse. haftaya salıda kontrol için gideceğim doktora. heycanlı ve zor bir süreç. rabbim hepimizin yüzüne baksın. AMİNNNNNNNNNNNNNNNN...

canım aşılama sürecin hayırlı olur inşallah bebeğin annesinin göbüşünde olur:) arzu hanıma karar verdin sanırım dimi?
arkadaşlar yokmu başka kayseriden tavsiye edeceğiniz doktorrrrrrrrrrrr???

canım hayırlısı olsun inşallah diğer ay bebeğine kavuşursun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canım aşılama sürecin hayırlı olur inşallah bebeğin annesinin göbüşünde olur:) arzu hanıma karar verdin sanırım dimi?
arkadaşlar yokmu başka kayseriden tavsiye edeceğiniz doktorrrrrrrrrrrr???

evet canım arzu hanım, teşekkür ederim iyi dileklerin için.

canım teşekkür ediyorum. elbette hayırlısı olsun hakkımızda. inşallah senin güzel sonuçlarını alırız burdan sevincin sevincimiz olur, Allahın izniyle. O neylerse güzel eyleyendir seninde dediğin gibi...bekliyorum dua ile...

amin canım inşallah. Rabbim çabalarımızn meyvesini verir inşallah. Seninde hakkında hayırlısı olsun. güzel haberlerini bekliyorum, dualarla...

amin canım inşallah sağol tatlım hepimizden güzel haberler gelecek inşallah... doktor konusunda başka bi önerin varmı canım?

slmlar bende iki kez özel erciyes hastanesinde rakip turana yaptırmıstım ama malesef tutmadı. 250 tl civarında bi ücret alıyorlardı şimdi değiştimi bilmiyorum ama.

slmlar bende iki kez özel erciyes hastanesinde rakip turana yaptırmıstım ama malesef tutmadı. 250 tl civarında bi ücret alıyorlardı şimdi değiştimi bilmiyorum ama.

selma canm ne zaman yaptırmıştım baya zaman oldumu? sağlık olsun be canım inşallah tez zamanda bebeğimize kavuşruz hepimiz..peki ne sorun var sizde?

şimdi napıyosun peki canım. tekrar aşılama düşünüyormusun ? inşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur. hemde çifter çifter :)))))

şimdi napıyosun peki canım. tekrar aşılama düşünüyormusun ? inşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur. hemde çifter çifter :)

amin canm ins rabbim hepimiz yüzünü güldürür. suan 3. tüp bebek için bekliyorum dier ayın 10 da histeroskopi yapılacak rahime kamerayla bakılacak ve ilaçlara baslayacz

şimdi napıyosun peki canım. tekrar aşılama düşünüyormusun ? inşallah rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldurur. hemde çifter çifter :)

amin canm ins rabbim hepimiz yüzünü güldürür. suan 3. tüp bebek için bekliyorum dier ayın 10 da histeroskopi yapılacak rahime kamerayla bakılacak ve ilaçlara baslayacz

nerde yaptırıyosun tedavini. nerelerde yaptırdın tüp bebeği. inşallah istediğin sonucu bu sefer alırsın canım. rabbim önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun. hemde çifter çifter olsun inşallah...

nerde yaptırıyosun tedavini. nerelerde yaptırdın tüp bebeği. inşallah istediğin sonucu bu sefer alırsın canım. rabbim önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun. hemde çifter çifter olsun inşallah...

kayseri tüp bebek merkezinde. dier ikisinide orda yaptırmıstım ama malesef olmadı ins bu sefer tutar hakımızda hayırlısı tsk ederim ii dileklerin için

bende bi kez gidip görümüştüm kayseri tüp bebek merkeziyle . çok ilgili ve yakındılar. turgut beyle görüşmüştüm hatta. senin doktorun hangisi. inşallahhhhh bu sefer olacak. gör bak :)))))

bende bi kez gidip görümüştüm kayseri tüp bebek merkeziyle . çok ilgili ve yakındılar. turgut beyle görüşmüştüm hatta. senin doktorun hangisi. inşallahhhhh bu sefer olacak. gör bak :)))))

insallahhhhhhhhhhh canm ya tek dileğimiz bu. ewet cok içten ve samimiler.ben nurettin beyin hastasıyım ama iki doktorda bence birbirinden iiler her konuda yardımcı oluyorlar saolsunlar

ben geldimmm... arkadaşlar dün gece çatlatma iğnemi vuruldum. yarın sabahta aşılamam olcak inşallah. arkadaşlar duanıza ihtiyacım var. ne olur dua edin. rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

Back
X