merhaba
8 aylık kızımıza esenyurttaki evimizde bakabilecek temiz titiz bayan arıyoruz, 30-40 yaş arası tercihimizdir. 5 yaşındaki oğlumuz kreşe gidiyor, hasta vs. olduğunda evde kalması gerekebilir. bebeğin yemeğinin hazırlanması, temizlik ve çocuğa davranışları gibi konulardaki hassasiyetlerimize önem verecek birisi olmasını istiyoruz. diğer detaylar görüşülür, ilginize teşekkürler..
acaba çok şey isteyen biri gibi göründüm.. en önemlisi çocuğa sevgi verebilecek bir insan.. bu ayın 20 sine kadar bulmak istiyorum. tanıdığı olan ya da nereden bulacağım konusunda yardımcı olacak kimse yok mu?
istediğin çok şey değil ama istediğin yaşlarda bi insan evine temizlik konusunda sıcak bakmayabilir yada sağlığından ötürü yapamayabilir cocuk zaten meşaggatli bir iş ,sevgi konusundada o yaşta sağlam birini bulursan sevgi yönünden şüphen olmaz aile gibi olan bakıcılar var ailelerle
istediğin çok şey değil ama istediğin yaşlarda bi insan evine temizlik konusunda sıcak bakmayabilir yada sağlığından ötürü yapamayabilir cocuk zaten meşaggatli bir iş ,sevgi konusundada o yaşta sağlam birini bulursan sevgi yönünden şüphen olmaz aile gibi olan bakıcılar var ailelerle
teşekkürler cevap verdiğiniz için.. ben yalnızca çocuğa bakacak birisini arıyorum.. yani yalnızca çocuğun ihtiyaçlarını gidermesini bekliyorum.. ama evde bakılması ilk tercihim. tekrar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..
Cocuk bakıcısı için bir danışmanlık firmasına gittik bugün. Cok iddialı konuştu. İstediğiniz gibi birini mutlaka buluruz dedi. Hatta şimdi anlaşıp sonradan bisey olursa ya da bakici hastalanırsa falan hemen yerine bizi tatmin edecek baskasını göndereceklermis. Daha önce cocuğuna bu yolla bakici bulan var mı acaba??
merhaba
8 aylık kızımıza esenyurttaki evimizde bakabilecek temiz titiz bayan arıyoruz, 30-40 yaş arası tercihimizdir. 5 yaşındaki oğlumuz kreşe gidiyor, hasta vs. olduğunda evde kalması gerekebilir. bebeğin yemeğinin hazırlanması, temizlik ve çocuğa davranışları gibi konulardaki hassasiyetlerimize önem verecek birisi olmasını istiyoruz. diğer detaylar görüşülür, ilginize teşekkürler..