Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kayseri'de bebek bakıcısı arıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7
0
86
46
Kayseri
merhaba
8 aylık kızımıza esenyurttaki evimizde bakabilecek temiz titiz bayan arıyoruz, 30-40 yaş arası tercihimizdir. 5 yaşındaki oğlumuz kreşe gidiyor, hasta vs. olduğunda evde kalması gerekebilir. bebeğin yemeğinin hazırlanması, temizlik ve çocuğa davranışları gibi konulardaki hassasiyetlerimize önem verecek birisi olmasını istiyoruz. diğer detaylar görüşülür, ilginize teşekkürler..
:3:

acaba çok şey isteyen biri gibi göründüm.. en önemlisi çocuğa sevgi verebilecek bir insan.. bu ayın 20 sine kadar bulmak istiyorum. tanıdığı olan ya da nereden bulacağım konusunda yardımcı olacak kimse yok mu? :14:

annem bakar ama kendı evınde bakar cunku lısede erkek kardesım var evı hürriyete
7 yıl yiğenımı büyüttü 50 yaşında

istediğin çok şey değil ama istediğin yaşlarda bi insan evine temizlik konusunda sıcak bakmayabilir yada sağlığından ötürü yapamayabilir cocuk zaten meşaggatli bir iş ,sevgi konusundada o yaşta sağlam birini bulursan sevgi yönünden şüphen olmaz aile gibi olan bakıcılar var ailelerle

istediğin çok şey değil ama istediğin yaşlarda bi insan evine temizlik konusunda sıcak bakmayabilir yada sağlığından ötürü yapamayabilir cocuk zaten meşaggatli bir iş ,sevgi konusundada o yaşta sağlam birini bulursan sevgi yönünden şüphen olmaz aile gibi olan bakıcılar var ailelerle

teşekkürler cevap verdiğiniz için.. ben yalnızca çocuğa bakacak birisini arıyorum.. yani yalnızca çocuğun ihtiyaçlarını gidermesini bekliyorum.. ama evde bakılması ilk tercihim. tekrar teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..:3:

Cocuk bakıcısı için bir danışmanlık firmasına gittik bugün. Cok iddialı konuştu. İstediğiniz gibi birini mutlaka buluruz dedi. Hatta şimdi anlaşıp sonradan bisey olursa ya da bakici hastalanırsa falan hemen yerine bizi tatmin edecek baskasını göndereceklermis. Daha önce cocuğuna bu yolla bakici bulan var mı acaba??

Kayseri hava ikmal civarında özenle güvenle çocuklarınıza bakılır

merhaba
8 aylık kızımıza esenyurttaki evimizde bakabilecek temiz titiz bayan arıyoruz, 30-40 yaş arası tercihimizdir. 5 yaşındaki oğlumuz kreşe gidiyor, hasta vs. olduğunda evde kalması gerekebilir. bebeğin yemeğinin hazırlanması, temizlik ve çocuğa davranışları gibi konulardaki hassasiyetlerimize önem verecek birisi olmasını istiyoruz. diğer detaylar görüşülür, ilginize teşekkürler..
:KK3:
Merhaba bend de esenyurtta oturuyorum eski kreş öğretmeniyim bir çocuk annesiyim düşünürseniz görüşelim hoscakalın

Back
X