Kayseride burun estetiği olan var mı ?

Morrmeneksee

Herşey sadece bir rüya 🕊️💜
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
8.486
17.191
248
Kizlar merhabalar ayin basinda ameliyat olmayi dusunuyorum ahmet tuna eren e ameliyat olmayı dusunuyorum fakat irfan ozyazgn i da tavsiye eden var irfan hocaya estetik olan varmi alaninda nasil lütfen yardimci olursanz sevinirim

Kizlar merhabalar ayin basinda ameliyat olmayi dusunuyorum ahmet tuna eren e ameliyat olmayı dusunuyorum fakat irfan ozyazgn i da tavsiye eden var irfan hocaya estetik olan varmi alaninda nasil lütfen yardimci olursanz sevinirim
Kayseriliyim.uzun uzuuuun arastirmalarim sonucu kayseride de ameliyatimi oldum.suan sargilarim cikmadi ama burnum boyle bile mukemmel gorunuyor.saffet orste karar kildim.bakalim sargilar cikinca nasil bisey olcak

Kaçıncı gunun cnm cok morluk olustumu
Ilk ameliyatimla kemer torpulendi .o zaman tabi cok mor sis oluyor.ama bu ameliyatimda kemigimle oynanmadi. burun ucu sivriligi,egriligi, ve sag tarafinda cokukluk vardi.kikirdakla cokuk yeri giderdi...4.gunum.acı olmadı.morluk sislikte cok hafif .1 gunde gecti.

Insallah cok iyi sonuc alirsin cnm . Bnde en kisa zamanda olmayi dusunuyrm fakat doktor konusunda emin olamadim . Irfan beyi de oven cok kisi var ne yapacagimi bilmiyrm

Insallah cok iyi sonuc alirsin cnm . Bnde en kisa zamanda olmayi dusunuyrm fakat doktor konusunda emin olamadim . Irfan beyi de oven cok kisi var ne yapacagimi bilmiyrm
Insallah canim.istersen bekle beni .bi sonucuma bak.ne kadar zamanin var.hemenmi olacan.bi kac ay sonra ise,beni gozlemleyebilirsin.s.orsun instangramida var.ordanda fikir edinebilirsin.

Agustosun basinda olacam ins. Sabirsizlaniyrm da bi an once olmak istyrm olur bakarm instgramdan da. Cok tesekkur ederm cnm

Insallah zamanla otutur yerine burnun . Bnde haftaya irfan beyle goresecegm bakalm :)

Back
X