Kayseri'de burun estetiği. Yalçın Yontar

olyushka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
24
3
36
37
Merhabar! Dr. Yalçın Yontar'a burun ameliyatı yaptıran var mı? instagram sayfasını inceledim ama yaptığı burunları göremedim..Yorumlarınıza ihtiyacım var ya da memnun kaldığınız doktor isimlerine. Bir süredir doktor araştırıyorum,netleşemedim henüz.

Cnm kesinlikle ahmet tuna eren derim bn ameliyat olali 2 ay oldu cok memnnm yakinlarim cok yakistiriyor dogal oldu estetik oldugunu anlamıyorlar bile :)

Sormak bile anlamsız. Kayseri ve çerve illerde düşünmeden ameliyat olunabilecek tek kişi o. Bir de teoman beyden bahsediyorlar. Ona da görünenbilirsin. Ben yalçın beye oldum çok memnunum.

Ben de yalçın beye ameliyat oldum çok memnunum . çok ilgili , kibar ve en önemlisi ne istediğinizi rahatlıkla anlatabildiğiniz ve anlayan bir doktor ::halay: Benim burnumu görüp bir çok arkadaşım da ona ameliyat oldu ve onlarınki de harika biz memnunuz tavsiye ederim . Yaptığı burunları görün mutlaka zaten başka arayış içine girmezsiniz:KK55:

Merhabar! Dr. Yalçın Yontar'a burun ameliyatı yaptıran var mı? instagram sayfasını inceledim ama yaptığı burunları göremedim..Yorumlarınıza ihtiyacım var ya da memnun kaldığınız doktor isimlerine. Bir süredir doktor araştırıyorum,netleşemedim henüz.
Ayni sorunu yasiyorum dr yalcin yontara ameliyat olmak istiyorum fakat hic bir ornegini goremedim. Asistanlarida foto yollamiyorlar. Fotoshop da yapmiyormus. Eger olan varsa foto yollarmi lutfen

Hayir , kendisine ameliyat olmadim ve iyikide olmamisim. Istanbuldadr emre uregene ameliyat oldum.. cok dogru bir karardi !

Ayni sorunu yasiyorum dr yalcin yontara ameliyat olmak istiyorum fakat hic bir ornegini goremedim. Asistanlarida foto yollamiyorlar. Fotoshop da yapmiyormus. Eger olan varsa foto yollarmi lutfen
Ben oldum kendisine memnun kalmadim

Sag tarafim cokmus gibi duruyor fazla kikirdak alinmis cok buyuk orantiszlik var burun deliklerim esit degil sol tarafimda da yuvarlak bi kikirdak birakilmis nefes almakta da zorlaniyorum yeni bi ameliyat olacagim

Back
X