Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnumu görüp bir çok arkadaşım da ona ameliyat oldu ve onlarınki de harika biz memnunuz tavsiye ederim . Yaptığı burunları görün mutlaka zaten başka arayış içine girmezsinizAyni sorunu yasiyorum dr yalcin yontara ameliyat olmak istiyorum fakat hic bir ornegini goremedim. Asistanlarida foto yollamiyorlar. Fotoshop da yapmiyormus. Eger olan varsa foto yollarmi lutfenMerhabar! Dr. Yalçın Yontar'a burun ameliyatı yaptıran var mı? instagram sayfasını inceledim ama yaptığı burunları göremedim..Yorumlarınıza ihtiyacım var ya da memnun kaldığınız doktor isimlerine. Bir süredir doktor araştırıyorum,netleşemedim henüz.
Bulabildiniz mi acaba örnekAyni sorunu yasiyorum dr yalcin yontara ameliyat olmak istiyorum fakat hic bir ornegini goremedim. Asistanlarida foto yollamiyorlar. Fotoshop da yapmiyormus. Eger olan varsa foto yollarmi lutfen
YA NEDEN ÖYLE DEDİNİZ MÜMKÜNSE BURNUNUZU GÖREBİLİR MİYİM ÖZELDEN BEN HALA ARAŞTIRIYORUM DAHayir , kendisine ameliyat olmadim ve iyikide olmamisim. Istanbuldadr emre uregene ameliyat oldum.. cok dogru bir karardi !
Ben oldum kendisine memnun kalmadimAyni sorunu yasiyorum dr yalcin yontara ameliyat olmak istiyorum fakat hic bir ornegini goremedim. Asistanlarida foto yollamiyorlar. Fotoshop da yapmiyormus. Eger olan varsa foto yollarmi lutfen
neden memnun kalmadınızBen oldum kendisine memnun kalmadim