kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

asya8668

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
32
0
26
Aksaray
merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım

merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım

meraba canim bende ahmet tuna erene burnumu yaptirtmak istiyorum acaba sen yaptirdinmi burnunu bide ne kadara yapti bilgi verirmisin biraz

ya şu konuya cevap yazsın biri lütfennnn

canim ben email yoluyla iki doktarada burnumu anlattim.ahmet tuna erene burumun resminide yolladim bana fiyat olarak ortalama olarak 2000euro dedi.Saffet örste 2milyar dedi. ikisi hakkinda kararsiz kaldim düsüncelerim saffet örsten yana hem ucuz hemde yaptiranlar memnun ayrica taninmis.Ahmet tuna ereni arastirdigimda fazla konu bulamadim.yaptiran olmadimi ahmet tuna erene vede neden fiyat tl degilde euro anlamadim yardim lütfen.......

çok teşekkür ederim arkadaşım ben nevşehirdeyim. bilmiyorum burda devlet hastanesinde herkes yaptırıyo burnunu. ben çok korkuyorum. güvenemiyorum onun için. ne diyosun burda yaptırim mi?

Saffet Ors gordugum kadariyla alaninda cidden uzman. Elinden cok hasta gecmis, ama insan iliskileri biraz degisik. Yine de profesyonel olani tercih etmek lazim.

Bugün 8.günüm burnumu çok beğendim ama ödem olduğu için biraz şiş o da zamanla geçecek doktorun bıçağı iyi tavsiye ederim.

Bana tekrar olurmusun deseler yine olurum..hiç ağrı yok tampon bile koymadı doktorum sormak istedikleriniz var ise durabilirsiniz ..

Asya sen yaptrdnmi kimde karar kildin

Burun estetiğinde en iyi doktor Umut Özbebit tir. Çok iyi ve tecrübeli bir doktordur. Simetri estetik de bulabilirsiniz kendisini. Aslada pişman olmazsınız...

Bugün 8.günüm burnumu çok beğendim ama ödem olduğu için biraz şiş o da zamanla geçecek doktorun bıçağı iyi tavsiye ederim.

canım bende o doktora olmayı düşünüyorumm..ismini duydum yaptığı burunları gördüm hepsinide beğendim umarım benimkinide güzel yapar.fotoların varsa bakabilirmiyiz.

merhabaa tekrardan konuyu görünce hemencikk daldim vallahi araniza, ariodum ztn bende sizlerriii;)bende istiyorum kayseride olmak ama hic bi doktor bilgim yok, almanyada yasiorum ,sadece tekden hastanesinde kuzenim ameliyat olmustu ,burun süper findik gibi görünüo ama hangi doktordu onu tekrar sormam lazim kuzenime

Son düzenleme:
merhabaa tekrardan konuyu görünce hemencikk daldim vallahi araniza, ariodum ztn bende sizlerriii;)bende istiyorum kayseride olmak ama hic bi doktor bilgim yok, almanyada yasiorum ,sadece tekden hastanesinde kuzenim ameliyat olmustu ,burun süper findik gibi görünüo ama hangi doktordu onu tekrar sormam lazim kuzenime

canım kuzeninin eski ve yeni fotosu yokmu baksak bi fındık burnuna yaa :))

Back
X