Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok maalesef talep oluşturdum ama daha randevu alamadım. Özelde Mehmet Metin beyle görüştüm. 16bin lira istedikleri için düşünmüyorum. Öğrenciyim çok pahalı başka doktorla görüştünüz mü hiç?
İlk gittiğimde hemen ameliyat günü vermişti melikgazi hoca ama ben pek güvenemedim çünkü ne olumlu nede olumsuz bir yorum bulamadım bende sercan hocaya muane olmuştum
İlk gittiğimde hemen ameliyat günü vermişti melikgazi hoca ama ben pek güvenemedim çünkü ne olumlu nede olumsuz bir yorum bulamadım bende sercan hocaya muane olmuştum
4 ay önce mehmet metine oldum arkadaşlar. burnumu kesti koydu. kısacık kaldı burnum. kolumella falan kalmadı. önermiyorum. şuan 1 yıl geçmesini bekliyorum ki revizyon olabileyim. Revizyon fiyatları uçmuş durumda iyi bir doktora olmak istesem nasıl olacağım onu da bilmiyorum. artı kaburgadan kıkırdak alınacak uzatabilmek için.
amaliyat oldum çokta kolay geçti süreç öyle abartıldığpı gibi dayanılmaz ağrılarım olmadı yada kanama vs
görünüşünden ve nefes alma açısından memnunum
ben doğal olsun çok küçükte olmasın demiştim öylede oldu
Ben oldum ablam oldu erkek kardeşim oldu çok memnunuz ama Sercan hoca 2 yıl sonraya sıra veriyormuş artık uzman doktor olunca aynı zamanda operatör oluyor yoksa benim ameliyatımı yapamazdı kulaktan duyma şeylerele kafanı doldurma hastanede çok iyi sercan hocada işinde başarlı bi doktor.