Kayseri'de Burun Estetiği

Wishanddesire

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
13
0
6
26
Merhaba hanımlar,20 yaşındayım uzunca bir süredir burnumdan rahatsızım. Sadece büyüklüğünden. Bir süre araştırdıktan sonra Mehmet Gökhan Şahin, Saffet Örs ve Ahmet Tuna Eren i buldum. Şuan için Saffet Örs ü fiyatı bana uymadığı için düşünmüyorum ancak diğer ikisini karşılaştırabilir ek olanlar var mıdır? Fiyatları yaklaşık aynı. Kayseri'de burun estetiği başlıklı bu konuya icabetinizi bekliyor olacağım buralardayım 🤔

Ben ahmet tuna erene ameliyat oldum suan 9. Ayim . Çok memnun kaldım oldukça doğal ve çok guzel bir burun yaptı kesinlikle tavsiye ederim

Ben de Ahmet Tuna ya ameliyat oldum 3.5 ay oldu eğrilik var şişlikler inince düzeleceğini söylüyor doktor bekliyorum ben de bakalım.

Ben ahmet tuna erene ameliyat oldum suan 9. Ayim . Çok memnun kaldım oldukça doğal ve çok guzel bir burun yaptı kesinlikle tavsiye ederim
Geçmiş olsun, burnunuzun oncesi-sonrasi fotosu var mı özelden de atabilirsiniz. Fiyatı ne kadardi ameliyatı izin? Bir de şunu çok merak ediyorum. Ameliyat sonrasında daha başka masraflar çıkıyor mu yoksa tüm ameliyat süreci doktorun belirlediği fiyat ile mi bitiyor?

Ben de Ahmet Tuna ya ameliyat oldum 3.5 ay oldu eğrilik var şişlikler inince düzeleceğini söylüyor doktor bekliyorum ben de bakalım.
Geçmiş olsun öncelikle, burnunuz ne durumda? Öncesi sonrası fotosu var mı? Benim burnuma benzer bir burun bulsam onunla karşılaştırıp gittiği doktora gideceğim. Şuan aklımda Ahmet Tuna Eren ve Mehmet Gökhan Şahin var.

Merhaba hanımlar,20 yaşındayım uzunca bir süredir burnumdan rahatsızım. Sadece büyüklüğünden. Bir süre araştırdıktan sonra Mehmet Gökhan Şahin, Saffet Örs ve Ahmet Tuna Eren i buldum. Şuan için Saffet Örs ü fiyatı bana uymadığı için düşünmüyorum ancak diğer ikisini karşılaştırabilir ek olanlar var mıdır? Fiyatları yaklaşık aynı. Kayseri'de burun estetiği başlıklı bu konuya icabetinizi bekliyor olacağım buralardayım 🤔
Ben 2 hafta önce Ahmet beye oldum şuanda çok büyük inşallah böyle kalmaz hiç istediğim gibi değil bide bilgisayarda yaptıklarına hiç benzemiyo şuan için biraz pişmanlık var

Ben 2 hafta önce Ahmet beye oldum şuanda çok büyük inşallah böyle kalmaz hiç istediğim gibi değil bide bilgisayarda yaptıklarına hiç benzemiyo şuan için biraz pişmanlık var
Geçmiş olsun 2 hafta çok çok erken baya küçülüp oturuyor burun en az 3 ay zaman tanıyın kendinize

Merhaba sırf bu konu için foruma üye oldum. Ben de Ahmet beyi araştırıp doğal burun yaptığı için beğenmiştim ve yazın burnumu ona yaptırmayı düşünüyorum. Doktorun yaklaşımını beğendiniz mi
Çok sayılmaz biraz tok bi doktor ister yaptır ister yaptırma modunda sonuçtan çok memnun kaldığımı söyleyemem

Şuan 2 haftayı geçti coknmemmun değilim haftaya kontrolüm var çok ilgileneceğim düşünmüyorum açıkçası önden çok büyük duruyor özellikle küçülmesi nı söylemiştim 15748582166218855903438978338147.webp

ben ahmet beye ameliyat oldum çok memnunum ilk alçı çıktığında burnumda çok eğrilik vardı ayrıca şişler çok asimetrik gösteriyordu ama şu an hiçbirinden eser yok sadece burun ucu şişliğim kaldı o da zamanla geçecek inşallah

Şuan 2 haftayı geçti coknmemmun değilim haftaya kontrolüm var çok ilgileneceğim düşünmüyorum açıkçası önden çok büyük duruyor özellikle küçülmesi nı söylemiştim Eki Görüntüle 2559138
emin olun burnunuz küçülecek bende ahmet beye oldum burnum ilk açıldığında sinir krizi geçirecektim ama şu an çok memnunum

Asla istediğim gibi bir burun değil önden yamuk. Memnun olan da var olmayan da var umarım sizinki zamanla istediğiniz şekli alır 🙏🏻
Bendede var şuan yamukluk internet yorumlarına bakarak seçmiştim cok pismanim keşke daha çok araştırsaydim tekrar ameliyat etmeyi teklif etmesini yamukluk icin

Back
X