Kayseri'de Burun Estetiği

Kızlar devlet Hastanesi'nde olan yok mu hiç? Orası nasıl merak ediyorum hiç tanıdığım da yok. Ahmet Tunaya olmaktan vazgeçtim randevuya gittiğimde. Şuan itibariyle hala ameliyat olmuş değilim araya pandemi vs girdi. Yoksa şehir Hastanesi'nde Ahmet atalay hocaya olacaktım. Kaldı öylece

Merhaba, Kayseri’de güncel fiyatlar neler bilen var mı ya da siz ne kadara yaptırmıştınız? Özellikle Ahmet beyi merak ediyorum

Merhaba maalesef ben Ahmet Tuna erene yaptirmadim, güven alamadım kendisinden. Çok fazla ameliyat yapıyor belki bu pratik açıdan iyi ve önemli ancak artık hastalarına müşteri gözüyle baktığını düşünüyorum ve çok fazla onemsemedigini. Bu yüzden randevuya gittim ancak ameliyat olmak istemedim ona. Şuan hala arastirma halindeyim. Güncel fiyatlar genelde iyi doktorlarin 7 bin civarı oluyor diye biliyorum. Yine de bı gidip gorusmekte fayda vardır. Fiyatlar fix mi yok buruna göre değişir mi bilmiyorum o yüzden.

Hala karar veremedim hangi doktora olsam diye ahmet tuna saffet örs hepsinde bol bol şikayet var maşallah. Kesinlikle bu doktora ameliyat olmalısın diyen yok mu ? Burnum kalın derili kemer yok ucu topal :(

Merhaba maalesef ben Ahmet Tuna erene yaptirmadim, güven alamadım kendisinden. Çok fazla ameliyat yapıyor belki bu pratik açıdan iyi ve önemli ancak artık hastalarına müşteri gözüyle baktığını düşünüyorum ve çok fazla onemsemedigini. Bu yüzden randevuya gittim ancak ameliyat olmak istemedim ona. Şuan hala arastirma halindeyim. Güncel fiyatlar genelde iyi doktorlarin 7 bin civarı oluyor diye biliyorum. Yine de bı gidip gorusmekte fayda vardır. Fiyatlar fix mi yok buruna göre değişir mi bilmiyorum o yüzden.
Siz karar verdiniz mi

Merhabalar burnunuzu yaptırdınız mi acaba yardımcı olabilir misiniz bende çok ama çok kararsız kaldım lütfen arkadaşlar bilgilerimizi çok ihtiyacım var yanlış bir karar vermek istemiyorum burnunuzun eski ve yeni halini özelden atabilir misinİz

Back
X