Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde öğrenmiş sanırım bide çocuğun bağırsakları yırtılmış iki ay hastanede yatmış haberlerde izledim cani çocukları mahvetmiş Allah belasını versinGoruntuleri izlemedim, ama herkes bu kadar dehsete dustuyse neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Peki bu goruntuler cekilene kadar kimse farketmedi mi bu kadinin cocuklara iskence ettigini? Hic mi akrabasi yakini komsusu bilmemnesi yok bu cocuklarin? Toplumsal duyarsizligimizin sonucu bu![]()
Böyle vakalar eminim ki çok vardır ama çoğu çocuk korkudan anlatamıyor rabbim çocukları vicdan dan yoksun canilerin eline düşürmesin.Bence bu vakalar yeni değil eskidende vardı ama haberdar olamıyorduk bugün evet haberdar oluyoruz sosyal medya sayesinde
halen yaşanan dramlar var , böyle vakalar ihbar edilmeli , hastalıklı toplumun engellenmesi için ,
Babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde öğrenmiş sanırım bide çocuğun bağırsakları yırtılmış iki ay hastanede yatmış haberlerde izledim cani çocukları mahvetmiş Allah belasını versin
belki de böyle çekim yaparak ellerinde bir delil olması sağlandı. umarım uzun zamandır sürmüyordur bu işkenceDemek istedigim bu olay bir gunluk bir olay degil, zaten okudugum kadariyla farkli gunlerden görüntüler var, kimbilir gecmisi ne zamana dayaniyor. Kimse bu noktaya gelene kadar durdurmamis mi bu kadini? Dehsete dustum. Cocuklar ne kadarlik bilmiyorum ama hic mi anlatmamislar kimseye, hic mi kimse farketmemis darp izlerini, bir babaanne hala vs kimse mi yokmus bu cocuklara arka cikacakherkes kulak tikamis, goz yummus gibi geldi bana
![]()