canlarım benim ya keşke izlemeseydim. 2 gündür hasta oldum resmen. ama bir arkadaş gitmiş çocukları ziyarete ufaklığın yüzüünnün kapalı olduğu fotoğrafları da koymuş. çok tatlı ve çok mutlu diyor. ama aile kimseyle görüşmüyormuş. gel sarılalım dedğinde pipime bakma ama tamam mı diyormuşinşallah hepsini unuturlar atlatırlar bu günleri. o şeytanın da Allah belasını versin. pislik. çocuklar hiçbişey yapmıyorken zevk uğruna işkence ediyor.
Bu olay subat ayinda olmus.ben bir noktayı anlayamadım bu adam bunca zaman bu görüntüleri çekmiş polise gitmemiş uzun bir dönem çekmiş çünkü o pislik kadar babada suçlu neden bu kadar beklemiş onu anlamadım çocuklar şu anda nerde haberlerde filan birşey yazmıyo bilen var mı kızlar?
yüce Rabbim bundan sonra yüzlerini güldürdürsün inşallahPipime bakma mi diyormus ah canim kiyamam naapti o hayvan kim bilir daha neler neler yaptı tekme atiyordu ben gördüğümde kasiklarina Allah im bu kadinin cezasini sen ver sen herseye guci yetensin Allah im o cocuklarinda yuzunu sen guldur hem bu dünyada hem ahirette en guzel mevkilere koy o yakarislarinin acilarinin hatrina
Yaaa oyle mi yapiyor onu gormedim ben ah yavrum ah canim ya cik üzülüyorum keske elimden bisey gelse keske daha önce gelseydi bunlari yasamasalardiköpek şerefsiz yazık yavrumun pipisinden tutup yere fırlatıyor kurban olsun o Mahlukat sana Kıyamam sana
ben aslında önce sadece fotoğrafları görmüştüm açıkçası pek cesaret edemiyordum videoları izlemeye sabah izledim kanım çekildi resmen tüylerim diken diken olduYaaa oyle mi yapiyor onu gormedim ben ah yavrum ah canim ya cik üzülüyorum keske elimden bisey gelse keske daha önce gelseydi bunlari yasamasalardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?