Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Üzüldüm gene de yazık nasıl bir acı yaşamış yavrum ya Kolay atlatamaz ki öyle çok daha fazla ilgiye ihtiyacı var onun.

Bu olay subat ayinda olmus.
Adam kisa is seyahatlerine giden biri. O evde yokken yapiyormus. Suphelenip kamera takmis donunce de vermis savciliga.
Cocuklar su an babannede. 10 ay olmus bu olay olali.
Mahkemeden biri kayitlari sizdirmis.
Paylasmayin videolari. Paylasanlari da uyarin lutfen.
Aileye ve cocuklara yazik. Simdi tam herseyi unutmaya baslamisken, olay tekrar gundeme gelmis oldu

Pipime bakma mi diyormus ah canim kiyamam naapti o hayvan kim bilir daha neler neler yaptı tekme atiyordu ben gördüğümde kasiklarina Allah im bu kadinin cezasini sen ver sen herseye guci yetensin Allah im o cocuklarinda yuzunu sen guldur hem bu dünyada hem ahirette en guzel mevkilere koy o yakarislarinin acilarinin hatrina

kaldırın artık bu konuyu ya lütfen insanın içi dayanmıyor bende bi anneyim benimde eşimin önceki evliliğinden iki kızı var yanımda benimde iki tane oldu ben dayanamıyorum bu habere lütfen arkadaşlar konuyu kaldırın

köpek şerefsiz yazık yavrumun pipisinden tutup yere fırlatıyor kurban olsun o Mahlukat sana Kıyamam sana

yüce Rabbim bundan sonra yüzlerini güldürdürsün inşallah

köpek şerefsiz yazık yavrumun pipisinden tutup yere fırlatıyor kurban olsun o Mahlukat sana Kıyamam sana
Yaaa oyle mi yapiyor onu gormedim ben ah yavrum ah canim ya cik üzülüyorum keske elimden bisey gelse keske daha önce gelseydi bunlari yasamasalardi

Yaaa oyle mi yapiyor onu gormedim ben ah yavrum ah canim ya cik üzülüyorum keske elimden bisey gelse keske daha önce gelseydi bunlari yasamasalardi
ben aslında önce sadece fotoğrafları görmüştüm açıkçası pek cesaret edemiyordum videoları izlemeye sabah izledim kanım çekildi resmen tüylerim diken diken oldu

Biz sokaktaki kedi köpekler aç kalıyorlar soğukta üşüyorlar diye üzülüyoruz bir insan insana..çocuğa.. savunmasız birine bunları nasıl yapar....... Bu kadını idam etmek kurtarmak olur 46yıl hapiste ne yaşattıysa daha daha daha fazlasını yaşayarak sürünsün ölmesin...... Biz izlemeye dayanamıyoruz o çocuklar yaşadı......... "annecim"diyor o yaratığa demek zorunda kalıyor....... Ve o kadın hakkettiğini bulsada o çocuklar hayatları boyunca normal bi hayat süremeyecekler hep izleri kalacak yaşadıklarının ömür boyu Allahım sen unuttur o yavrulara bundan sonra hep mutlu olsunlar inşallah...

Anneleride yaşıyormuş ben ölmüştür sanmıştım... O annede suçlu babada suçlu !!!!!!!.........

Allahım acı çeken, işkence çeken, çocukları hayvanları savunmasız herkesi sen koru Yarabbim.........

Nasıl bunu yapar o savunmasız meleğe ? Aklım almıyor görüntüleri izlemeye henüz cesaret edemedim ama yorumlar zaten beni delirtmeye yetti . Şimdi aldığı cezaya baktım da , tamam cezaevinde binlercesi belki de o kadını bulacak ama o miniğin aldığı yara Nasıl kapanacak Nasıl ? Bizim gibi çalışanlar , anneler , anne adayı olucaklar bakıcıya vermek zorunda kaldıklarında ne yapacaklar ?
Mesela ben 2 aylık evliyim ailelerimizden uzaktayız , çocuğum olduğunda ne yaparım diye kara kara düşünüyorum .

Allah'ım sen tüm yavrularımızı koru , herkesten, her kötülükten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…