Bende gerçekten cok sinirlendim. Kadina kizdim herkese kizdim kendime cokk kizdim. Dun yegenime kizmistim oda 5 yaşında okula götüreceğim diye söz vermiştim ama kizdigim icin goturmeyecegimi söyledim üzüldü. Ve bu haberi okuyunca kendime cok kızdım.Bu
Sana katılıyorum Bunu yapmasının hiçbir gerekçesi olamaz nalet olasıca kadının.o oklavayı alacan bilmem neresinden sokup ağzından çıkaracaksın cok kötü sinirlendim yaa
Izlemis bulundum ve hayret ettim birakin uvey bir anneyi insan disardaki cocuga kiyamaz.. Allahim cocuklarin yardimcisi olsunAkşam gazete haberlerine bakarken gördüm. Kayseri'de üvey bir annenin çocuklara yaptığı işkence görüntüleri vardı. Hayır bu işkence gibi bi basit bir kelimeyle ifade edilemez 1 dk izleyemedim neyseki sesini açmamıştım o çocukların çığlıklarını duymadım görüntüler bana yetti. Bu çocuklara ne olacak düşündükçe bir garip oluyorum Ya ne yapabiliriz. Bu çocukların annesi yok mu sahiplenen şu an baba var görünüyor ne yapalım nasıl destek olalım bu çocuklar böyle kalmamalı. Kadına bişey diyemiyorum Allahından bulsun ama çocuklar((( Ayrıca kücük çocuğu olanlar lütfen izlemeyin dayanılacak görüntü degil Allahım yavrularınıza bağışlasın diyorum sadece. Ama birşeyler yapalım.
46 sene hapis cezasi diye hatirliyorumOlay 7 ay once nisanda ortaya cikmis simdi mahkeme sonuclanmis benim simdi haberim oldu acaba son durum ne bende cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?