Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

ailesinden şiddet gören herkes işkenceci mi oluyor? bu yaratık resmen planlı, sistematik işkenceler uygulamış çocuklara.
psikolojisi bozuk olan insanlar genelde kendilerine, eşlerine, çevrelerine zarar veriyorlar. bu yaratık ufacık yavrulara zevk için işkence uyguluyor çünkü karaktersiz.
geçmişi beni ilgilendirmiyor. madem psikolojisi bozuk kendisine neden iğne ucu kadar zarar vermiyor? keşke gerçekten bozuk psikolojiyle kendini öldürseydi de bu çocuklar bunları yaşamasaydı.
inşallah içerde mislini yaşar ve ölür.

Bu

Sana katılıyorum Bunu yapmasının hiçbir gerekçesi olamaz nalet olasıca kadının.o oklavayı alacan bilmem neresinden sokup ağzından çıkaracaksın cok kötü sinirlendim yaa
Bende gerçekten cok sinirlendim. Kadina kizdim herkese kizdim kendime cokk kizdim. Dun yegenime kizmistim oda 5 yaşında okula götüreceğim diye söz vermiştim ama kizdigim icin goturmeyecegimi söyledim üzüldü. Ve bu haberi okuyunca kendime cok kızdım.

ben bir noktayı anlayamadım bu adam bunca zaman bu görüntüleri çekmiş polise gitmemiş uzun bir dönem çekmiş çünkü o pislik kadar babada suçlu neden bu kadar beklemiş onu anlamadım çocuklar şu anda nerde haberlerde filan birşey yazmıyo bilen var mı kızlar?

Izlemis bulundum ve hayret ettim birakin uvey bir anneyi insan disardaki cocuga kiyamaz.. Allahim cocuklarin yardimcisi olsun

Olay 7 ay once nisanda ortaya cikmis simdi mahkeme sonuclanmis benim simdi haberim oldu acaba son durum ne bende cok merak ediyorum

avukat babayı yönlendirmiş.
3 ayrı görüntü elde etmişler.
sürekli suç olarak görülürse daha çok ceza alsın diye beklemiş baba.

çok fena oldum ses açmadığım halde.
duysam kulaklarımdan gitmezdi aylarca.
söylenecek çok şey var........

zalimler için yaşasın cehennem..

Cocuklardan haber alan oldumu arkadaşlar öf cok üzgünüm cok inşallah iyidirler rabim yardımcıları olsun

inşallah hapiste o oklavayı kadına sokarlar da bir de çıkarmaz orda bekletirler 30 yaşındayım ben izlemeye dayanamadım o görüntüleri, o el kadar çocuklar yaşamış bir de iki sene Allahımm iyiki cehennemin var da o kadın fazlasıyla çekecek çezasını

Neyse ki baba eve o kamerayi yerlestirmis de en azindan bir noktada son buldu bu iskence. Cani, canavar ne dense az kalir... Kesinlikle ruh hastasi ve takintili.

O kadar ofkeliyim kii
O kadar agladim kiii
Oglumun oldugu odadan ciktim...parmaklarimi isira isira izledim.
Allahimmmm Allahhimmm sen o cocuklarin hislerini...dualarini....acilarini...birakmazsin.
Anneler..binlerce anne feryat figann dua etmistir.
Ama ya cocuklar ne olacak?!..kiz da varmis...ben erkek cocugu (5) bile izleyemedim.
Bir arkadas "2 senedir" demis... ouyh
Birsey daha var ki; bir insan(!) ...ay yaaa

arkadslar bende izledim o görüntüleri allah kahretsin o kadını sabahtan beri kendime gelemedim.ne durumdalar acaba o yavrular acaba bişeyler yapabilirmiyiz. elimizden birşey gelirmi yavrum benım ya cok üzüldüm sabahtan beri dua ediyorum allahım bunun gibi vicdansız insanlardan yavrularımızı korusun inş.haberleri olan buraya yazabilirmi.ya bir baba nasıl farketmez cocuklarda kocaman hıc mi anlamadı bu kadar işkenceyi allahım .bundan sonra o yavruların kaderleri güzel olur inş.rabbim onlara acı yaşatmasın güzel insanlar çıkarsın karşılarına inş.

canlarım benim ya keşke izlemeseydim. 2 gündür hasta oldum resmen. ama bir arkadaş gitmiş çocukları ziyarete ufaklığın yüzüünnün kapalı olduğu fotoğrafları da koymuş. çok tatlı ve çok mutlu diyor. ama aile kimseyle görüşmüyormuş. gel sarılalım dedğinde pipime bakma ama tamam mı diyormuş inşallah hepsini unuturlar atlatırlar bu günleri. o şeytanın da Allah belasını versin. pislik. çocuklar hiçbişey yapmıyorken zevk uğruna işkence ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…