• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Adamlar bi taraflarinin zevkine tekrar evleniyor. Olan bu masumlara oluyor. 46 yil degil 100 yil versen ne olacak o kadina. Boyleleri ne konusmaktsn anlar ne 4 duvardan. Alacaksin kalinca bi sopa aynisini yapacaksin. Pislik vicdansiz

Allahın bütün gazabı üstünde olsun bu kadın bin parçaya bölünse işkence ile yine içim rahat etmicek o çocuklara öldüm öldüm bittimmm. Ya onlarda bıraktığı izleri kim silecek. Nasıl silinecek. Silinebilecek mi. :KK42::KK42::KK42:

Çok kötü oldum yaaa:KK61:

Merhametsiz vicdansız yaratık Allah bin belanı versin inşallah o girdiğin delikte aynısını hemde fazlasını değil aynısını sana yapsınlar inşallah tek dileğim bu o insanım diye gezen şerefsize

İnşallah cezaevinde başına gelenleri de duyurur allahım. O yavrucakların yarası nasıl sarılacak Nasıl kalktı o ellerin nasıl !!!

Allahım nasıl bir mahluktur bu şeytanın insan suretine bürünmüş hali Allah binbir belanı versin ah o yavrucaklar içim gitti ya sadece bir iki dakikalık bölümünü izleye bildim.yavrum benim nasılda ayaklarını uzatıyor vursun diye kimbilir uzatmasa daha beter bişey yapacak demekki oy kuzum kıyamam sana nasıl bir psikolejidir bu yavrucaklar nasıl unutabilecek yaşananları ne diyebilirimki mahvoldum kelimeler kifayetsiz kalıyor inşallah bundan sonraki hayatları iyi olur yavruların o insan suretli malukta zaten hem bu dünyada hem öbür dünyada belasını bulacak inşallah.yanındaki mahkumlar bir güzel pataklasada haberini duyup rahatlasam

Son düzenleme:
kanim dondu ilerisne bakamadimki
nolur oldurmesinler , kendini oldurmesinede izin vermesinler
46 yil boyunca daha beterlerini yasatsinlar
gun yuzu gostermeyip sabah aksam iskeencelerin alasini yapsinlar bu mahluka

O oğlan çocuğu ,o yavru ,yavrum aglamiyor bile . Artık hissizlesmis , artık acı duymuyor. Sen nasıl kadinsin be.senin annelik duygun yok mu be.. sen bu dünyada sa öbür dünyada da cehennemi yaşa. Sen emsalsiz acılarla geber inşallah. Senin gibiler için YAŞASIN CEHENNEM

Çocukların öz babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde çıkmış. Hemen yargıya polise teslim etmiş tabi. Ekşi sözlükte filan önce bir görüşseydin filan yazmışlar haklı olarak ama bilemiyorum. Söz yargının bundan sonra umarım cezasını bulur. Ama o kısım umurumda degil ben çocuklara ne olacak onu düşünüyorum nasıl geçecek o kalplerindeki yaralar.
46 yıl almış zaten pislik

Akşam haberlerde izledim. Kaldı ki onlar da çok kısa keserek sansürleyerek verdiler ses falan yoktu.
Allahım nasıl böyle bir yaratıkla aynı dünyada olabilirim aklım almıyor. 46 yıl ceza almış iğrenç mahluk. Yetmez tabi ki. Dilerim orada cezasını en layık olduğu şekilde verirler.

Baba şüphelenip kamera koyana kadar ki sürede daha neler olmuştur Allah bilir.
O çocuklar nasıl iyileştirilecekler nasıl?

allahından bul kadın. böylelerine aynısını kendilerine yapmak gerek. izlemedim izlemiş kadar oldum yorumlardan. Hiç dayanamam böyle şeylere. allah ıslah etsin birazcık vicdan versin.

İzlemedim, izleyemiyorum zaten.
Anne analık olunca, baba da babalık olur derler. Yalan değilmiş meğer.
Çocuğa merhametin yoksa niye evlenirsin çocuklu adamla ya da o baba olacak sığır niye tek derdin kadındır da evladına avlalık yapacak biriyle evlenmezsin.
Bir de nerede bu çocuğun annesi. Ne diye bırakmış evladını elin psikopatına?
Hepsi keyfinde olan çocuklara oluyor.
Korunmak ne demek bilmeden
Evlilik ne demek bilmeden
Anne baba olmak ne demek düşünmeden
Evlenip çoluk çocuk sahibi oluyorlar. Sonunda okan da bu avuç kadar bedenlere oluyor.
Rabbim merhamet etsin o yavruya sınavı çok ağır.
Ve bence sadece kadın değil ihmal yüzünden baba da ceza almalıydı.
46 sene ne ki, 460 yıl olsun.

Ben izlemedim. 10 yaslarimdayken haberlerde gormustum böyle bir haber 23 yasimdayim hala gözümün önünde o cocukcagiz.. Hayvanlarda var merhamet duygusu bu şerefsizlerde zerresi kalmamış.İnsanın insana ettiğini doğada başka hiç bir canlı etmiyor.

Akşam gazete haberlerine bakarken gördüm. Kayseri'de üvey bir annenin çocuklara yaptığı işkence görüntüleri vardı. Hayır bu işkence gibi bi basit bir kelimeyle ifade edilemez 1 dk izleyemedim neyseki sesini açmamıştım o çocukların çığlıklarını duymadım görüntüler bana yetti. Bu çocuklara ne olacak düşündükçe bir garip oluyorum Ya ne yapabiliriz. Bu çocukların annesi yok mu sahiplenen şu an baba var görünüyor ne yapalım nasıl destek olalım bu çocuklar böyle kalmamalı. Kadına bişey diyemiyorum Allahından bulsun ama çocuklar :KK43:((( Ayrıca kücük çocuğu olanlar lütfen izlemeyin dayanılacak görüntü degil Allahım yavrularınıza bağışlasın diyorum sadece. Ama birşeyler yapalım.
Haberi bendr gordum ayni yaslarda ewladim war allahim yuregimi sökup icime ates dusurduler sanki... allah gazap ateslerinde yaksin oyle insanlari rabbim versin cezalarini.. rabbimden diliyorum boyle yardim etmek isteyenlere maddi manevi gucu versinde kurtaralim bu evlatlarimizi canilerin elinden..

Goruntuleri izlemedim, ama herkes bu kadar dehsete dustuyse neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Peki bu goruntuler cekilene kadar kimse farketmedi mi bu kadinin cocuklara iskence ettigini? Hic mi akrabasi yakini komsusu bilmemnesi yok bu cocuklarin? Toplumsal duyarsizligimizin sonucu bu :(

İlk 20 saniye izledim Malesef !!!!
Hep farklı günlermiş okuduklarıma göre. Baba neredeymiş? Neredeymiş aklı daha önce.
Ölsün sonra polise kanıt gösteririm mi demiş?
Bu çocuklar büyüdüğünde ne olacak?! Kim verecek hesabını ?!
Büyükler hatırlayacaklar hep. Allah merhamet etmesin bu kadına. İnsan görünümlü şeytan. Pislik.
Babaya da ceza verilsin. Çocuklara devlet daha iyi bakar. Çocuğu olamadığı için tonlarca para, gözyaşı döken insanlar var. Bana versinler ben bakayım onlara. Sevgi görmeleri gerek o meleklerin. Hiç bilmedikleri Sevgi'yi öğrenmeleri gerek.
46 yıl almış. Pehh! Az mı? Değil. Yeterli mi? Değil..

Bu kadında ailesinden şiddet görmüş vede piskolojisi bozukmuş
yine altından aile dramı çıkıyor,hasta ruhlu kadın evlendirmeyeceksin ama anneside evlensin kurtulayım gözüye bakmıştır anneside arızalı yani

Allah bin türlü belasını versin insalla!! Hala etkisindeyim resmen. 46 yil degil idam verilmeli bu kadina. Psikolojik problemleri oldugu icn o 46 yildan da indirim falan yaparlar o pislige!!

Ben anlamıyorum artik kendimi bildim bileli dünyanın bir yerlerinde savaş var masum insanların çocukların yaralı görüntüleri var hep. Her gün bir tecavuz haberi bir cinayet. Bir evde yavrucaklara yapılan işkenceler...Neyin derdinde insanlar. Kıyameti mi çağırıyorlar.kopsun dedirtti artık.

Bence bu vakalar yeni değil eskidende vardı ama haberdar olamıyorduk bugün evet haberdar oluyoruz sosyal medya sayesinde
halen yaşanan dramlar var , böyle vakalar ihbar edilmeli , hastalıklı toplumun engellenmesi için ,

Perişan oldum ya tansiyonum düştü bunasıl insan birazına baktım yetti allahım o yavruları kurtarmış bu insalık dışı yaratıktan bundan sonra inşallah rahat yüzü görsünler duadan başka elimizden ne gelir o s......z yaratıkta kodeste hak ettiği gini bulsun fazla fazla

Back
X