• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Offff yerimde duramiyorum ya. Su an kadının tez zamanda kötü haberlerini duymak istiyorum ama bu işte sadece üvey annenin mi suçu var o baba masum mu. Hiç bir şeyden haberi yok muymus öncesinde birşeyler farkedip de nasıl o kadınla yalnız bırakmış çocukları. Buna sebep olan baba da alsın inşallah cezasını.

Nasıl bi merhametsizliktir bu ya boğazım düğümlendi Allah im aynisi acıyı yasamadan ölmeyi nasip etmesin o mahluga lanet olasıca ... keske videoyu izlemeseydim elimizden hiçbirşey gelmiyo düşünüp düşünüp beddua etmekten başka keske o çocukların halası teyzesi olsaydım çekip alabilsem ellerinden

10 aylik bebeğim var verseler alirim o yavrulari kiyamam onlara operim severim o ayaklarıni öperim onlarin o guzel yavrularin meleklerin

Allah im bu nasıl insan.Yavrularım nasıl yaşarlar olanlarla bi ömür.O çocuklar ne halde bilen var mi?
KK üyeleri yok mu içinizde uzaktan yakından tanıyan.

Ben kendimi kaybettim yaaa gözümün önünden gitmiyor yaa insanligimdan utaniyorum bunu yapan bir insan oldugu icin ama bu boyle olmaz o kadin da cekmeli buradan onu goren gardiyanlara sesleniyorum illaki okuyan giren gören olur o kadına acimayin ac kalsin acik kalsın dovun sovun ne olur yanina kalmasin

O çocuklar nasıl atlatıcaklar bu psikolojiyi nasıl tamir olacak o küçücük kalpleri. Allah'ım sen o kadına öyle bir ölüm ver ki Sürüm Sürüm sürünsün.

Bunlar kameraya yansıyanlar kim bulur daha nelere maruz kaldı cocuklar Allah im ne biçim bi millet olduk biz devletten korkumuz yoktu Allah korkumuz da kalmadı
Bizim elimizden birşey gelir mi bilen varsa yazsın lutfen

O çocuklar nasıl atlatıcaklar bu psikolojiyi nasıl tamir olacak o küçücük kalpleri. Allah'ım sen o kadına öyle bir ölüm ver ki Sürüm Sürüm sürünsün.

Asla unutamayacaklar ve hic kimseye güvenmeyecekler dayağın izleri geçiyor elbet ama insanin ruhundaki kapanmıyor hicbir zaman içine kapanık iki çocuk olacaklar o pislik yuzunden amin

O lanet kadın ne durumda acaba?Hapis bir kurtuluş bence.Onun çektiği acıların haberini alsak keşke. İnşallah çocuklar çabucak atlatırlar bu yaşadıklarını.Evimize bir sıkıntı hüzün çöktü ya,kendime gelemedim.

Demek istedigim bu olay bir gunluk bir olay degil, zaten okudugum kadariyla farkli gunlerden görüntüler var, kimbilir gecmisi ne zamana dayaniyor. Kimse bu noktaya gelene kadar durdurmamis mi bu kadini? Dehsete dustum. Cocuklar ne kadarlik bilmiyorum ama hic mi anlatmamislar kimseye, hic mi kimse farketmemis darp izlerini, bir babaanne hala vs kimse mi yokmus bu cocuklara arka cikacak :KK43: herkes kulak tikamis, goz yummus gibi geldi bana :KK43:
Kesin farketmişlerdir çünkü çocuğa oklava ile vuruyor hiç mi morarmıyor dımı bide iki ay hastanede yatmış bağırsağı kopmuş diye ya izledim şok oldum şu an sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum yavrum ya içim acıdı erkek 5 kız 7 yaşındaymış allahım ya o psikolojiyi Nasıl atlatıcaklar

Allah o kadının belasını selasını versin okudum okumaz olaydım Rabbim ona da aynısını hapiste yaşatsın

Kesin farketmişlerdir çünkü çocuğa oklava ile vuruyor hiç mi morarmıyor dımı bide iki ay hastanede yatmış bağırsağı kopmuş diye ya izledim şok oldum şu an sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum yavrum ya içim acıdı erkek 5 kız 7 yaşındaymış allahım ya o psikolojiyi Nasıl atlatıcaklar

Yani illa ki anlatmislardir birilerine :(
Gercekten annesiz kalinca kimsesiz kaliyormus cocuklar :(
Daha kucuk olsalar bir ihtimal terapilerle atlatirlardi ama buyukmus da yavrular, soylenecek soz yok, yapan kadar bu noktaya gelene kadar umursamayanlar da suclu, hepsi cezasini bulsa da o yavrucaklarin hayatindan da bedeninden de o izler silinmeyecek, yasadiklari aciyla kalacaklar lanet olsun :(

Acaba anneleri yaşıyor mu çocukların yok mu kayserili aramizda taniyan bilrn yok mu bu insanlari

Bir söz var yaa anali kuzu kinali kuzu Rabbim sen evlatlarimizi koru firsat verdirme Allah im

o kadın normal değil psikopat resmen kesinlikle tedavi edilmeli
böyle bir insan olamaz ya yazacak o kadar çok şey var yazamıyorum da eğer aklı yerindeyse oklavayı alıp heryerine monte etmeleri gerekir heryerine bi oklava ve çeşitli işkenceler
işte böyle pisliklere hak ettiği verilmeli
insan düşmanının çocuğu olsa yapamaz çocuk ya sadece masum bir çocuk
Allah'ım tüm çocukları korusun insanlara vicdan merhamet duyguları versin videoyu az gördüm içim yandı
keşke bazı cezalar kısasa kısas olsa
cezaevine girse bu kadına ödül verilmiş olur
kadın bile değil bu kadın kelimesi yakışmıyor bu pisliğe

o kadın normal değil psikopat resmen kesinlikle tedavi edilmeli
böyle bir insan olamaz ya yazacak o kadar çok şey var yazamıyorum da eğer aklı yerindeyse oklavayı alıp heryerine monte etmeleri gerekir heryerine bi oklava ve çeşitli işkenceler
işte böyle pisliklere hak ettiği verilmeli
insan düşmanının çocuğu olsa yapamaz çocuk ya sadece masum bir çocuk
Allah'ım tüm çocukları korusun insanlara vicdan merhamet duyguları versin videoyu az gördüm içim yandı
keşke bazı cezalar kısasa kısas olsa
cezaevine girse bu kadına ödül verilmiş olur
kadın bile değil bu kadın kelimesi yakışmıyor bu pisliğe
Bence de ceza evi ödül olur bu caniye.:KK62::KK62:

Ya izleyemedim bile yarısında bıraktım,kaldıramadım ki böyle cani bir kadın kücücük bir cocuğa bunları yaşatmış.
Allah belasını versin yani kat kat süründürsün inşallah.
Ve böylelerine çocuk falan nasip etmesin ya.

Back
X