Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya pisl.k kadin o oklavayi sokup 4 yaşındaki cocugun bagirsaklarini delmis ya insaAllah bin beteriyle delsinler bagirsaklarini. Olayın grrcek yüzünü 10 dk önce öğrendim ve elim ayagim titriyor ya.Facete yorumların birinde bu çocuğun hastanede olduğu şiddetten bağırsak yırtılması yaşadığı durumunun kötü olduğu yazıyordu inş doğru değildir. Hapishanede olan diğer mahkum kadınların ellerinden öper bi zahmet oklavalarını hazırlasınlar ki hazır duruyorlardır eminim.
Tepkisiz kalmamak lazım bu kadını linç etmek gerek anlasın can yakmak ne demekYa pisl.k kadin o oklavayi sokup 4 yaşındaki cocugun bagirsaklarini delmis ya insaAllah bin beteriyle delsinler bagirsaklarini. Olayın grrcek yüzünü 10 dk önce öğrendim ve elim ayagim titriyor ya.
46 yil hapis cezasi almis ama o ona ödül gibi gelecek Allah onun cezasini verecek hemde oyle verecek ki. Yani ben bu haberi okudum ve hakkimi helal etmiyorum. Kimseninde edeceğini sanmıyorum. Ne demek ya cocuk altina kacirdi diye alip alip yere firlatmak ne demek ya sen 4 yaşındaki cocugun anusune masil birsey sokuyorsun ........ yani diyecek çok sey var ama bu insan degil.Tepkisiz kalmamak lazım bu kadını linç etmek gerek anlasın can yakmak ne demek
Sapik kadın aynı zamanda.Bunun adına ne denir ki bilmiyorum.Ne desek hafif kalır. A Allah iki cihanda da rahat ettirmesin.46 yil hapis cezasi almis ama o ona ödül gibi gelecek Allah onun cezasini verecek hemde oyle verecek ki. Yani ben bu haberi okudum ve hakkimi helal etmiyorum. Kimseninde edeceğini sanmıyorum. Ne demek ya cocuk altina kacirdi diye alip alip yere firlatmak ne demek ya sen 4 yaşındaki cocugun anusune masil birsey sokuyorsun ........ yani diyecek çok sey var ama bu insan degil.
Tek hücreden ziyade bence mahkumların içine bırakıp hiccc karismicaklar.Linç etsinler,sonra hücre sonra yine mahkumların oraya.Ahh keşke öyle olsa biz de buradan duysak.İnss öyle olur.Allah rahat birakmasin.Anusune oklava sokuyorsun ve bagirsagini deliyorsun sen insan misin ya senin yatacak yerin mi var??? İnşallah tek kişilik hücreye atip ac susuz bırakırlar bu kadini 46 yilda kafayi yer bin beterini yasar. Bu çocukların babasi fark etmeseydi ne olacakti? Kac yasina kadar sürecekti. En sonunda olecek miydi bu çocuklar iskenceden? Bir cok insan dışarıda çocuk icin yatıp kalkip dua ediyor ya sen kimsim Allahın kuluna bunu yapıyorsun.
Ne desem ne yapsam sinirimi atamıyorum ya cildircam.
Aminnn aminnn. Rahat yüzü görmesin insallah yasattiklarinin bin mislini ceksinde geberemesin sürünsun!!!!Sapik kadın aynı zamanda.Bunun adına ne denir ki bilmiyorum.Ne desek hafif kalır. A Allah iki cihanda da rahat ettirmesin.
Şunu oklava manyağı yapıp öyle atsalar ya içeri olmaz mıydı.. İnş bunu içerde rahat bırakmazlar her günü yalvararak geçsin.. O babayada ders olsun ben çocuk olsam babamı affetmezdim.46 yil hapis cezasi almis ama o ona ödül gibi gelecek Allah onun cezasini verecek hemde oyle verecek ki. Yani ben bu haberi okudum ve hakkimi helal etmiyorum. Kimseninde edeceğini sanmıyorum. Ne demek ya cocuk altina kacirdi diye alip alip yere firlatmak ne demek ya sen 4 yaşındaki cocugun anusune masil birsey sokuyorsun ........ yani diyecek çok sey var ama bu insan degil.
Oyle olursa bi kerede gebertirler onu ama o çocuklar kim bilir kac ay işkence cekti. Allah oldurmesin de surundursun. Bütün organlarini oklavayla dessinler inşallah o aciyi yasayin.Tek hücreden ziyade bence mahkumların içine bırakıp hiccc karismicaklar.Linç etsinler,sonra hücre sonra yine mahkumların oraya.Ahh keşke öyle olsa biz de buradan duysak.İnss öyle olur.Allah rahat birakmasin.
Babasinin birseyden haberi yokki adam iyi biliyor kadini cocuklarda korkudan susuyor. Adam supelenip eve kamera yerleştiriyorda öyle ortaya çıkıyor. Ama o ad onun ağzını burnunu kirmistir bu biraz olsun rahatlatiyor beni.Şunu oklava manyağı yapıp öyle atsalar ya içeri olmaz mıydı.. İnş bunu içerde rahat bırakmazlar her günü yalvararak geçsin.. O babayada ders olsun ben çocuk olsam babamı affetmezdim.
Amin inş ölmesin sürünsün.Ölümü kolay olmasın.Su canavar ruh hastasının isgence haberlerini alsakta rahatlasak biraz.Yoksa icimiz serinlemicek.Oyle olursa bi kerede gebertirler onu ama o çocuklar kim bilir kac ay işkence cekti. Allah oldurmesin de surundursun. Bütün organlarini oklavayla dessinler inşallah o aciyi yasayin.