Kayseri'de doktor önerir misiniz?

ben size gönül rahatlığıyla bir doktor önerebilirim kayseride. melikgazi hastanesinde gülcan yazıcı özgün.. 4 gün önce doğumumu yaptım melikgazi hastanesinde. inanılmaz memnun kaldım hem doktorumdan hem hastaneden. hemşireleri doktorları ebeleri hepsi çok ilgililer. çok memnun ayrıldım hastaneden.inanın refakatçiye bile gerek yokmuş. hemşirelerin ilgisi yetiyordu. doktorumda çok güleryüzlü ve çok candan biri. hastalarıyla çok yakınen ilgileniyor. aslında ben ankarada oturuyorum ama gülcan hanımda doğum yapmak için kayseriye gittim. onu tanıyorum çünkü. ama hastane konusunda bir bilgim yoktu. hastanede çok iyiydi. ankaradan kayseriye 5 saat yol çekmeme değdi inanın. tekrar doğum yapacak olsam yine orada yaparım. eğer ilgilenen varsa özelden mesaj atarsa irtibatınıza yardımcı olabilirim

arkadaşlar bende melikgazide cahit beye gidiorum..şimdilik çok memnunum..daha önceden de giden arkdaşlarımlarım var herkez memnun..hemde sakin tavırrları beni çok rahatlatıoo..

bende kayserideyim hüma hastanesini övüyorlar iyi diye ama sen bilirsin derya okur var bu hastanede çok iyi ilgileniyor bende ona gitmayi düşünüyorum

özel hastanelerin adı özel.kayserideki tek özel hastane bence acıbadem.ssk ya bağkura bakan hastane bence özel değildir. ve doktorlar gerektiği kadar ilgilenmiyorlar.şunu söyleyim allah lazım etmesin ama zor bir durumda karşılaşıldığında müdahale edecek donanımları da yok teknik olarak.üstelik oradaki doktorlarda uzman seviyesinde.eğer imkanınız varsa ya acıbadem e yada üniversitedeki profların muayenehanesine gidilmeli.dediğim gibi onlar çok daha tecrübeli. doktorun güleryüzü mü önemli işini iyi yapması mı?

Ayrıca Avrupa Hastanesinden ıbrahim bey iyidir ama erkek olduğu için tercih etmedim ablamlar ona gittiler ve memnunlar

arkadaşlar ben de 22 haftalık hamileyim. çok araştırdım doktor işini. söylenildiği gibi zaten bir sorun yoksa gebelikte doktorun da çok önemi yok. doğumu kendi kendinize yapıyorsunuz. önemli olan bir allah korusun bir sorun ortaya çıkarsa iyi müdahale edebilecek bir doktor. bu konuda kayseride sadece 2 isim var denildi. cahit bey ve Prof mustafa başbuğ. ben mustafa başbuğa gidiyorum çok memnunum. özellikle anne karnındaki bebekler konusunda uzman olduğu için diğer doktorların sorun var dedikleri anne adaylarının mutlaka görüşmesini tavsiye ederim. bizim arkadaşa 3 lü test sonucu iyi değil diye amnio sentez demişlerdi hoca sonuçlara bakarak gerekli görmedi. başka doktora gidiyorsanız bile 16. haftadan sonra mustafa beye ayrıntılı ultrasona gitmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim,
Fakülteye gitmeyi göze alamam ama muayenehanesi varsa araştırayım

Kızlar ben de yeni hamileyim dün melikgazi de hakan kaya diye bir uzmana gittim ama hiç memnun kalmadım bence de kesinlikle özel dedikleri olay bu değil ben Samsunluyum ve Samsun da herhangi bir doktor için devlete gittiğimde de aynı muameleyi görüyordum. Benden iki üç damla koyu kahve lekeler geldi, sordum bişe olmaz dedi oruç tutabilirsin dedi ama başım dönüo şu an :S hüma doğum hastanesi diye oraya gitmeyi düşündüm ben de ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim acıbademe bakıcam şimdi.

Ben hümaya gidiyorum henüz olumsuz bişey görmedim ve duyamadım, görmemde inş. Aksilik heryerde olabilir

Kızlar ben de yeni hamileyim dün melikgazi de hakan kaya diye bir uzmana gittim ama hiç memnun kalmadım bence de kesinlikle özel dedikleri olay bu değil ben Samsunluyum ve Samsun da herhangi bir doktor için devlete gittiğimde de aynı muameleyi görüyordum. Benden iki üç damla koyu kahve lekeler geldi, sordum bişe olmaz dedi oruç tutabilirsin dedi ama başım dönüo şu an :S hüma doğum hastanesi diye oraya gitmeyi düşündüm ben de ama buradaki yorumları okuyunca vazgeçtim acıbademe bakıcam şimdi.

Ben Acıbadem'de Mesut Kayman'a gidiyorum canım. .Tavsiye ederim..En azından diğer özel hastaleler gibi kalabalık olmuyo.. Randevu verdiği saatte alıyo doktor seni. Ve en önemlisi de sabırla bütün sorularına cevap veriyo, uzun uzun anlatıyo...

arkadaşlar bende acıbademde mesut kaymana gidiyorum harika bi doktor bilmiyorum ben her gittiğimde mutlu ayrılıyorum daha önce bir sürü doktora gittim hiçbiri bu kadar anlayışlı değildi hamileysen hamilesin banane der gibi bakıyorlar yüzüne heyecanını anlamıyorlar yani.. birde hümada cahit bey var o da çok iyi bir doktor hatta harikada diyebilirim ama ben hastaneden dolayı oraya gitmek istemiyorum.. yani bu iki doktoru tavsiye ederim süperler bence

bir de acıbademde emel hanım var yeni geldi o da çok ilgili ama uzmanlığını yeni almış yani biraz tecrübesiz olabilir diye pek içime sinmedi.. tecrübeninde gebelik döneminde etkisi olacağını düşünüyorum ..

acıbademde özlem hanım varmış bilmiyorum hiç duydunuz mu.geçenlerde bi arkadaşm gitmiş ve bu kadar ilgili doktoru bn daha önce niye keşfedememişim dedi.
sizlerin bu konudaki fikrini alabilirmiyim ?

Geçen yıl bu zamanlar 6haftalık hamileydim.. Özlem hanıma gitmeye başladım... Ağustos sonunda sonraki kontrole geel dedi.. Ağustos sonunda randevu almak için aradığımda hastaneden ayrıldığını ve onun hastalarını Mesut beye yönlendirdiklerini söylediler.. İyi ki de öyle olmuş.. Bu sayede Mesut beyle tanıştım..
O kadar ilgili, bilgili ve güleryüzlü ki bu zamana kadar nerdeyse kayserideki bütün kadın doğumcuları gezdim ama hiç biri Mesut bey gibi değil.. Doğumumu da o yaptırdı. Hala hastanede beni gördüğünde selam verir, gelir bebeğimle ilgilenir.. Hamileliğim boyunca hem psikolog hem kadın doğumcu oldu.. O kadar güzel hazırladı ki doğuma..
Doğumdan sonra artık kendisini göremicem diye üzüldüm bile.. Bir numara Mesut bey..

mrhb kızlar bende kendime dr arayanlardanım 3 defa avrupa hast.ibrahim bey e gittim ama içime sinmeyen bişey var sadece bilgi yetmiyor birazda canayakınlık olsa tam olcak ama n diyelim dr n yapısı böyle+birkaç kişiden duydum doğumla ilgili olumsuz şeyler yaşanmış oda kafamı karıştırıyo:26::26::26:
avrupa hast mehmet karahançer var onun hakkında bilginiz var mı?

Back
X