Dostum Mustafa Bey e gitmicem artık doktorumu buldum sonunda. Erciyes Kartal Hastanesinde Zeki Yılmaz var. 4 4 lük doktor ya adama bayıldım. Mustafa bey hsg istemişti benden zeki bey e bunu söylediğimde kesinlikle gerek yok 4 boyutlu ultrasonlar var ondan görünür rahimdeki sorun dedi ve kendi baktı 10dk lık bi operasyon gerektiğini söyledi perşembe günü falan ameliyat olucam. rahimdeki problemi en ufak detayına kadar anlattı resimlerini gösterdi ameliyatta kullanacağı aleti bile gösterdi hatta ameliyatı çekerim sen sonra istersen izlersin dedi. yarım saat falan odasındaydım yani aklıma ne geldiyse sordum hepsini çok detaylıca cevapladı sigara kullanmama çok ciddi kızdı eğer gebelik düşünüyorsan bırakacaksın bunda taviz asla vermem dedi. kısaca diyeceğim şu ki muhteşem bir doktor. muayene ücreti 32 tl yalnız randevu almak istersen 2-3 hafta sonrasına veriyormuş. ama eğer sabah 8den önce giden ilk 10 hasta arasına girersen muayene ediyor randevusuz kendi katındaki değil girişteki hasta kabulden işlem yaptıracaksın. mutlaka git derim yine beğenmezsen mustafa bey e git biliyorsun bütün gittiğim doktorları anlattım size bence gerçek hekim zeki bey.