Kayseri'de doktor önerir misiniz?

Arkadaslar Bende Mustafa Basbugla Aynı Katta Calısıyorummm Kendısı Gercekten Cok Iyı Bır Doktordur Guleryuzlu Ictennn Kı Zaten Ole Olmasa Yıgınla Hasta Olmaz Kendısı Istanbula Gıttı Ama Haftanın 3Gunu Burda ptesi Carsamba Ve Cumaa Hasta Kabul Edıyorrr Ewet Ucretı Bıraz Fazla Ama Ben Hakkını Verdıgını Dusunuyorum Kesınlıkle Onerırımm

Arkadaslar Bende Mustafa Basbugla Aynı Katta Calısıyorummm Kendısı Gercekten Cok Iyı Bır Doktordur Guleryuzlu Ictennn Kı Zaten Ole Olmasa Yıgınla Hasta Olmaz Kendısı Istanbula Gıttı Ama Haftanın 3Gunu Burda ptesi Carsamba Ve Cumaa Hasta Kabul Edıyorrr Ewet Ucretı Bıraz Fazla Ama Ben Hakkını Verdıgını Dusunuyorum Kesınlıkle Onerırımm

çok iyi bir doktor orası tartışılmaz peki bebek sahibi olamayanlarlada ilgileniyomu bilgin varmı

ben avrupa hastanesine gidyorum orda bi erkek doktor var ve harika doğumumu onda yapcam

mrb arkadaşlarr hümaya yeni gelen tarık dermidağ hakkında bilgisi olan varmı nasıl bi doktor acaba paylaşırsanız sevinirimm

arkadaşlar kayseride doğum yapcam da önerdiğiniz doktor yada hastane varmı

arkadaşlar kayseride doğum yapcam da önerdiğiniz doktor yada hastane varmı

ben tekdende gulcan yazici ozgune gidiyorum cok memnunum doktorumdan ama hastane hakkinda hicbi fikrim yok ilk dogumumu humada yapmistim hastane hakkinda bisey diyemiycem sen kayseride degilmisin canim

ben tekdende gulcan yazici ozgune gidiyorum cok memnunum doktorumdan ama hastane hakkinda hicbi fikrim yok ilk dogumumu humada yapmistim hastane hakkinda bisey diyemiycem sen kayseride degilmisin canim

ben istanbuldayım annemler kayseride orada doğum yapcam fakat ben orda avrupa hastanesi nde erkek doktora gitmiştim çok beğendim arkadaşımda orda sezeryan doğum yaptı.

arklar bana da rahim ağzı yetmezliği tanısı koydu m.basbuğ ama cok pahalı ve bazı dediklerinden emin olamadım dr önerr misinşz

Back
X