• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYSERİDE GEBELİK TAKİBİ İÇİN DOKTOR VE HASTANE ÖNERİLERİNE İHTİYACIM VAR.

Rainbow Peace

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
527
575
323
Arkadaşlar herkese mrb;
Kayseride yaşıyorum ve 5 haftalık gebeyim doktor ve hastaneye karar veremedim. kayseri de yaşayıp burda doğum yapan varsa aranızda o kişilerden yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla kalın...

Özel mi devleti özelde telden de Nilgün özer var gidenler çok memnun devlette Mehmet ak a gidiyorum ben yoğun ama iyi biri

Memorial nilgun avsar benzerde ilk dogumumu yaptim. Ikinci icin yine ona gidiyorum. Ozguc bey ilk dogumumda da devlette doktordu es zamanli takibe giderdim. Cok iyi bi doktordur hayirla kucaginiza alin insallah

Arkadaşlar herkese mrb;
Kayseride yaşıyorum ve 5 haftalık gebeyim doktor ve hastaneye karar veremedim. kayseri de yaşayıp burda doğum yapan varsa aranızda o kişilerden yardım istiyorum. şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla kalın...
Hüma da doğum yaptım bende cahit beyden memnunum kontrollerime hala ona gidiyorum

2. kontrolümde kalp sesini duymamız gerektiğini ve duymadığımızı söyledi. boş gebelikten şüphelendi yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek

2. kontrolümde kalp sesini duymamız gerektiğini ve duymadığımızı söyledi. boş gebelikten şüphelendi yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek
Daha 5 haftalik degil mi?

Edit: hamile gunlugunde 6. Hafta icindesiniz deyince suan 5 hafta sandim. 8 falan olmali ilk msja gore. Tek doktorla kalmayin baska bi doktora daha gorunun detayli bakilan makineler var onlara girin insallah duyarsiniz

malesef duyamadık, embriyo küçük kalmış sonlandırmamız gerekir dedi. yarın kürtaj olcam ama çok korkyrm

Back
X