- 6 Mayıs 2018
- 42
- 11
- 8
- 37
- Konu Sahibi Melekmelek3334
Arkadaşlar merhaba kayseride yaşlı bir hoca kadın varmış 3 gün gidiyorsun dua okutuo 3. Gün dileğine göre dua veriyormuş onu yapıyorsun bilen var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dindar bir insanım, dini hassasiyetlerim var. Ancak bu din anlayışına sahip olan insanlara bu sayfada saldıranların sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Yoksa sırf tartışma çıkarayım diye mi yazıyorsunuz?Arkadaşlar merhaba kayseride yaşlı bir hoca kadın varmış 3 gün gidiyorsun dua okutuo 3. Gün dileğine göre dua veriyormuş onu yapıyorsun bilen var mı acaba
Arkadaşlar merhaba kayseride yaşlı bir hoca kadın varmış 3 gün gidiyorsun dua okutuo 3. Gün dileğine göre dua veriyormuş onu yapıyorsun bilen var mı acaba
Kendiniz için doğru isteği siz bilmiyorsanız başkası nasıl bilsin?Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
duayı sen kendin edemiyor musun aracıya ne ihtiyacın var? böyle bir uygulama kuranın neresinde geçiyor? dindarım diyorsunuz, dinden çıkmışsınız haberiniz yok.Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
Ben anlatamiyorum galiba kadın para almıyor verdıgı duaları da gordum cok guzel dualar ama senın adına ınsanlar da orada dua edıyor muslumanın muslumana ettıgı dua kabul olurmus bu konu ne sacma ne de cahıllık ben sıze muskadan sundan bundan bahsetmıyorum büyü demiyorum ne meraklıymıssınız hemen elestırmeye
Siz belli ki inanmissiniz o zaman bize sormayin konu acmayin fikir almayin hosunuza gitmiyorsa. Neye inanmissaniz gidin o zaman aaa ne garip konular donuyor kk da artik haKadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak