Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duayı insanın kendisinin yapamaması çok ilginç, para ile başkasına dua yazdırmak...
Elinizin altında Kur'an-ı Kerim var ve belli ki ömürlük inancınızı bu kitaba ve öğretilerine bağlamışsınız.
Ne kadar biliyorsunuz?

İnsan, bilmediği, sadece başkalarından dinlediği, başkalarının anlattığı, duasını bile başkasının yazdığı bir hale kendini nasıl teslim eder, inancını nasıl bu hale getirir?

Daha yazacağım da dini içerik diye yazamıyorum, biraz bilinçlenin. Neye nasıl inanıyorsunuz öğrenin, irdeleyin.
İnancınızda neyin ne kadar yeri var, bilinçlenin ki böyle suistimal edilmeyin.
Bunun bir tık üstü cennetten tapu!

Arkadaşlar merhaba kayseride yaşlı bir hoca kadın varmış 3 gün gidiyorsun dua okutuo 3. Gün dileğine göre dua veriyormuş onu yapıyorsun bilen var mı acaba
Dindar bir insanım, dini hassasiyetlerim var. Ancak bu din anlayışına sahip olan insanlara bu sayfada saldıranların sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Yoksa sırf tartışma çıkarayım diye mi yazıyorsunuz?

Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu

Arkadaşlar merhaba kayseride yaşlı bir hoca kadın varmış 3 gün gidiyorsun dua okutuo 3. Gün dileğine göre dua veriyormuş onu yapıyorsun bilen var mı acaba

Böyle işlere çok fazla bulaşmadan namazını kılıp duanı etsen, Kuranını okusan, niyetin neyse ona uygun duayı dua kitapların bulsan alimlerin bu konularda ne dediğini araştırsan? Çok daha iyi olmaz mı?
Allah’tan medet ummalı ondan istemeliyiz

O kadın eğer para alıyorsa asla gitme. Allah dostu bir insan olsa dua karşılığı para almaz

Ben anlatamiyorum galiba kadın para almıyor verdıgı duaları da gordum cok guzel dualar ama senın adına ınsanlar da orada dua edıyor muslumanın muslumana ettıgı dua kabul olurmus bu konu ne sacma ne de cahıllık ben sıze muskadan sundan bundan bahsetmıyorum büyü demiyorum ne meraklıymıssınız hemen elestırmeye

Arkadaşım böyle birşey mi var ya. Sahabeler 3 gün dua edip 3. Gün peygambere dUA istemeye mi gitmişler. Dinden olmayan her turlu şeyi din diye islamdan diye ortalığa atiyosunuz. İslamiyet nedir bi öğrenin artık ya dua eden kadın nerde diye arastiracaginiza gerçek islam anlayışı nedir bi araştırın...

Lütfen bu konuyu tartışmaya çevirmeyelim ben de dindar bir insanım kendim de dua ediyorum ama buradaki konu dualarımızı doğru yapmak allah tan doğru isteklerde bulunmak ayrıca kadın para almıyormuş orada sadece dua ediliyor senin adına yemek yapılıp dagıtılıyormus ınsanlar dua edıyormus sana bunun neresı kotu
Kendiniz için doğru isteği siz bilmiyorsanız başkası nasıl bilsin?

duayı sen kendin edemiyor musun aracıya ne ihtiyacın var? böyle bir uygulama kuranın neresinde geçiyor? dindarım diyorsunuz, dinden çıkmışsınız haberiniz yok.

O dua ediyorsa sen de edersin

Doğru dua diye bir şey yoktur Allah herşeyi bilendir

İslam dininde kul ile Allah arasında aracı yoktur

Papaz'a gider gibi hocaya gidilmez

dua ıstemek derken anlamadınız galıba su su su duaları su saatlerde okuyacaksın namazını kılacaksın seklınde bır durum bu kadın herkes uyurken sen kalkıp duanı edeceksın demıs bırıne burada kotu ya da cahılce bır durum yok bunları bız de bılıyoruz sadece gıtmek ıstedım belkı benım bılmedıgım bır dua verır ve o benım rabbıme hayırlı duam olur bılemeyız

Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak

Ben anlatamiyorum galiba kadın para almıyor verdıgı duaları da gordum cok guzel dualar ama senın adına ınsanlar da orada dua edıyor muslumanın muslumana ettıgı dua kabul olurmus bu konu ne sacma ne de cahıllık ben sıze muskadan sundan bundan bahsetmıyorum büyü demiyorum ne meraklıymıssınız hemen elestırmeye

Müslümanın müslümana ettiği dua iyidir ya da yabancının duası kabul olur böyle ısmarlama dua değil ki

Örneğin benimle sokakta karşılaştın ağlıyorsun içinden gelip
senin için de Allah katında dua edersem kabul olabilir

Ya da anlatırsın derdini burada bile içten bir şekilde dileriz düze çıkmanı

Ama hocaya gidip adına dua ettirmek olmaz

Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak
Siz belli ki inanmissiniz o zaman bize sormayin konu acmayin fikir almayin hosunuza gitmiyorsa. Neye inanmissaniz gidin o zaman aaa ne garip konular donuyor kk da artik ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X