Ben anlatamiyorum galiba kadın para almıyor verdıgı duaları da gordum cok guzel dualar ama senın adına ınsanlar da orada dua edıyor muslumanın muslumana ettıgı dua kabul olurmus bu konu ne sacma ne de cahıllık ben sıze muskadan sundan bundan bahsetmıyorum büyü demiyorum ne meraklıymıssınız hemen elestırmeye
Niçin bu "Galiba para almıyor?" şüphesi yaşanmakta?
Anan, baban, kardeşin, komşun, nenen, arkadaşların... Bunlar kim? Bunlar Müslüman değil mi?
Neden buralarda işlemiyor Müslümanın Müslümana ettiği dua da, bir teyzenin adı alıp yürüyor?
Allahla anlaşması neymiş bu kadının?!
Para lafı geçirmeden, hediyeniz ile gideceksiniz en kötü ihtimalle; bu işlerin tezgahı böyle döner boşuna masal anlatmayın.
Yahu gülemeyeceğim kadar acınası bir konu, makaraya saramıyorum.
Fatiha suresi, insana öğretilen duadır Kur'anın en başında duruyor kapak gibi, açıp okudunuz mu hiç mealini, ne, nasıl deniyor; araştırmacılar bu sureyi nasıl yorumluyor, ne istenmeli ki önce gönülde, ardından neler gelmeli, baktınız mı?
Ama hayır... "Dua eden bi teyze varmış, üç gün gidiyomuşsun, 4. gün duanı yazıyormuş" ... Neden bu arzuhalci?
Kulu ile arasına kimsenin giremeyeceği söylenen dinde, bu kadar çok aracının olması hiç mi anormal gelmiyor size?
Daha kolay geliyor değil mi okumaktan?
Beni banlatacaksınız vallahi, yeni geldim 8 günden.
Lütfen araştırın, soruşturun.
Yetti yahu.