kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Ne civarda ücretler bilgi verirmisiniz
canım bildiğim kadarıyla memorial .2.900 tl acı badem 3,500 tl dünya hastanesi en son 500 dü şuan 700 olmuş olabilir geçenlerdede hüma ya kendi hastaneme sordum vip 2.000 dedi normale 700 dedi bildiğm ücretler böyle diğerlerinden bilgim yok açıkcası

Merhabalar bende kayseriliim tayinle 1ay sonra gelecegim için dogumu orada yapacagım tavsiyeniz nedir.birde dogum ücretleri ne durumda acaba
Merhaba canım kayseride hastaneden hastaneye değişiyor mesela hümada 400 500 civarı benim gittiğim hastanede (erciyes kartal)600 700 falan acıbadem ve Memorial de 3000 üzeri diye biliyorum Tekden ve dünyam hastaneleri de 600 750 civarı canım hangi ilden geliyorsun ankara konya istanbul a göre kayseri doğum ücretleri gayet normal buradaki arkadaşlardan duyduğumuz gore

Merhaba canım kayseride hastaneden hastaneye değişiyor mesela hümada 400 500 civarı benim gittiğim hastanede (erciyes kartal)600 700 falan acıbadem ve Memorial de 3000 üzeri diye biliyorum Tekden ve dünyam hastaneleri de 600 750 civarı canım hangi ilden geliyorsun ankara konya istanbul a göre kayseri doğum ücretleri gayet normal buradaki arkadaşlardan duyduğumuz gore
Erzincandan geliyorum ben erciyes kartal yada hüma düşünüyorum zaten ama bakalım.bunlar normal dogum ücretleri degilmi?erciyes kartalda hangi doktoru tavsiye edersiniz zeki yılmaza gideyim diyordum ama riskli gebeleri alıryor diye duydum

Erzincandan geliyorum ben erciyes kartal yada hüma düşünüyorum zaten ama bakalım.bunlar normal dogum ücretleri degilmi?erciyes kartalda hangi doktoru tavsiye edersiniz zeki yılmaza gideyim diyordum ama riskli gebeleri alıryor diye duydum
Benim doktorum zerrin avul zeki yılmaz evet sorunlu ve sezeryan gebelerle ilgileniyor birde başından beri gitmen gerekiyor diye biliyorum canim

Kızlar kayseride ayrıntılı usg için hangi hastaneyi önerirsiniz ve fiyatları nasıl normalde Orda yaşamıyorum fakat bi süre kayseride olacağım için orda yaptırmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Bi de kardeşim dedi ki en başından burda muayene olmadığın için yapmayabilirler dedi doktor önerisi olması lazım filan dedi böle bi sebep olabilir mi ya

Bi de kardeşim dedi ki en başından burda muayene olmadığın için yapmayabilirler dedi doktor önerisi olması lazım filan dedi böle bi sebep olabilir mi ya

Mrblar bende 2. Kez anne olacağım Allah izin verirse. 6 haftalik hamileyim.İlk hamileligimde doktorum hüma hastanesinde zuleyha hanimdi,çok memnundum . O daha sonra doğum evine gecti. Şimdi iyi bir doktor ariyorum ilk kontrolume gidecegim. ama kafam fena halde karıştı yorumları okuyunca. Memorial fatma hanımdan randevu almıştım. İki arkadaşım gidiyor memnunlar die ama bazı yorumlar olumsuz olunca kararsız kaldim. İlki sezeryandi benim ,fatma hanim normal doğum taraftarı denio sezeryanda nasıl acaba bilen var mi? Başta ilgilenip sonra ilgilenmio denildi napicam offff çok mutsuzum :KK43:

Mrblar bende 2. Kez anne olacağım Allah izin verirse. 6 haftalik hamileyim.İlk hamileligimde doktorum hüma hastanesinde zuleyha hanimdi,çok memnundum . O daha sonra doğum evine gecti. Şimdi iyi bir doktor ariyorum ilk kontrolume gidecegim. ama kafam fena halde karıştı yorumları okuyunca. Memorial fatma hanımdan randevu almıştım. İki arkadaşım gidiyor memnunlar die ama bazı yorumlar olumsuz olunca kararsız kaldim. İlki sezeryandi benim ,fatma hanim normal doğum taraftarı denio sezeryanda nasıl acaba bilen var mi? Başta ilgilenip sonra ilgilenmio denildi napicam offff çok mutsuzum :KK43:

Geçenlerde bi arkadaşım anlattı bi akrabaları fatma kutlusoya gidiyormuş normal doğum olarak almış sezaryen yapmış ve anneyi yogun bakıma almışlar yine biri daha normal doğum diye gitmiş fakat sezaryen yapılmış bunlari duyunca arkadaşımda fatma kutlusoy a gitmekten vazgeçmiş iyi araştır bence

Canım bende ilk hamileligim de dokrorumZüleyha hanim di ve seviyordum doktorum u ama doğum evi ne geçtiği için gitmek istemedim şimdi erciyes kartal da zerrin avul a gidiyorum ve çooook memnunum tavsiye ederim internetten araştırma tim yorumlar güzeldi 3 defada da kendisine muayene oluyorum sezeryan i da güzel diye okudum benim ki normal zaten de insallah öneririm yani

Arkadaşlar Merhaba şu an hamile değil im fakat Kayseri'de yaşayan biri olarak bir çok doktor ve hastane hakkında bilgim var öğrencilerin hastanelerde staj goruyorlar

Canım bende ilk hamileligim de dokrorumZüleyha hanim di ve seviyordum doktorum u ama doğum evi ne geçtiği için gitmek istemedim şimdi erciyes kartal da zerrin avul a gidiyorum ve çooook memnunum tavsiye ederim internetten araştırma tim yorumlar güzeldi 3 defada da kendisine muayene oluyorum sezeryan i da güzel diye okudum benim ki normal zaten de insallah öneririm yani
bende inşallah zerrin hanıma gidicem mecburen son haftada cünkü daha tayinim cıkmadı bekliyorum mecburen..inşallah son ayda giden hastaya olummsuz muamele olmaz diye dua ediyorum

Arkadaşlar başka tavsiyesi olan varmı.ben halen gelemedim tayin bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben tekden de gülcan hanıma gdiyorum çok memnunum çok ilgili. Yalnız tekdendeki doğum fiyatlarını merak ediyorum bilen war mı acaba ?

Erciyes'te Mehmet Karahançer'i tek geçerim. Oldukça ilgili, sizinle birlikte o da mutlu oluyor. Ayrıntılı açıklama yapıyor. Normal doğum yanlısı ;)

Erciyes'te Mehmet Karahançer'i tek geçerim. Oldukça ilgili, sizinle birlikte o da mutlu oluyor. Ayrıntılı açıklama yapıyor. Normal doğum yanlısı :KK66:
Bende aynı fikirdeyim. Tayinimiz çıktığı için Kayseri de doğum yapmak zorunda kaldım. 37. Haftamda gelmiştim. Hiç düşünmeden Mehmet karahançer e gittim Beni 40. Haftama kadar bekleti. İstese sezeryan yapabilirdi. Alttan da muayene etmedi durduk yere. Öyle güzel muamelesi varki her gitmemde içim rahatliyordu. Ve sonunda normal doğum yaptım. Doğum Sonrasında ziyaretleriylede ilgiliydi. Beni yaniltmadi Hamdolsun. Çünkü 6 sene önce Huma daki Arzu Ulgenin, İbni sına daki doktorun ameliyat dediğine karşı çıkarak beni ameliyattan kurtarmış ti.

Back
X