Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kayseride kres ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

asya6466

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
42
4
16
31
Merhaba hanimlar benim oglum 3 yasinda calismadigim icin kres filan düşünmuyodum ama piskolojik tırnak kawlatmaya filan basladi piskiyatriye goturdum sosyal ortam olmasi lazim kres iy olur dedi simdi kres ariyorum kayseri tunadako ozgun kres var orayi düşündük sizce nasil gonderen varmi yada baska tawsiyeniz varmi şimdiden saolun

Merhaba hanimlar benim oglum 3 yasinda calismadigim icin kres filan düşünmuyodum ama piskolojik tırnak kawlatmaya filan basladi piskiyatriye goturdum sosyal ortam olmasi lazim kres iy olur dedi simdi kres ariyorum kayseri tunadako ozgun kres var orayi düşündük sizce nasil gonderen varmi yada baska tawsiyeniz varmi şimdiden saolun
Merhabalar çok vakit geçmiş siz yazdığınızdan beri. Kreşe yazdırdınız mı?

Ewet yazdirdim küçükfidanlar kres ipek sarayin arka tarafinda bi bilginiz varmı
Kadrosunu pek tutmamıştım ben. .Mavi yelken kreş var Gültepe mahallesinde, her gün face Lerine bakıyorum. Kreş değil de okul gibi. Derslerini hep koyuyorlar. Tecrübe çok önemli

Kodrosu derken ogretmenlerinimi anlamadim.ben burayi diger kreslere gore hem uygun buldum hemde siniflara 10 kisiden fazla ogrenci almiyolarmis ilgi alani yuksek olsun die.vip bi kres diolar bilmiyorum ama.ben haftada 3 gun ogleden sonra gönderdigum icin etkinlikleri kaciriyoriz bide yemek saatleride uymuyo nasil yapacam bilemedim ya

Back
X