- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 47
- Konu Sahibi Aysasaadet
Slm herkese Kayseri'de önerebileceginiz tüp Bebek merkezi ve doktoru varmı acıbadem hariç 3 sene oraya gittim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende system Gökalp önere gittim. Siz üç yıl orda kime gittiniz Mustafa Taş a mı?Slm herkese Kayseri'de önerebileceginiz tüp Bebek merkezi ve doktoru varmı acıbadem hariç 3 sene oraya gittim.
İlk çağlar beye sonra Gökalp beye şimdide Özge hanımdı orda denemediğim bi Mustafa taş kaldiBende system Gökalp önere gittim. Siz üç yıl orda kime gittiniz Mustafa Taş a mı?
Ben ozge hocaya gidiyorum cok memnunum.oncesinde 2 3 kere gokalp gitmistim ve paragoz baska bisey degil.İlk çağlar beye sonra Gökalp beye şimdide Özge hanımdı orda denemediğim bi Mustafa taş kaldi
Memnun muydunuz caglsr beydenİlk çağlar beye sonra Gökalp beye şimdide Özge hanımdı orda denemediğim bi Mustafa taş kaldi
Yok görüşmedim hiç yeni yeni son bi kere daha denesek diye düşünüyoruz da o yüzden araştırmaya girdimMemorial semih bey ile görüştünüz mü hiç
Herkes doktorlardan farklı sonuç alıyor kısmet işi hayırlısı olsun hakkınızdaİlk çağlar beye sonra Gökalp beye şimdide Özge hanımdı orda denemediğim bi Mustafa taş kaldi
Asıl mustafa taş bu işte en iyi tabiki takdir Allahın ama işini iyi yapma yönünden mustafa taş. Banada yaptı gecen sene aralıkta tutmuştu. Kayseride en iyi o benceSlm herkese Kayseri'de önerebileceginiz tüp Bebek merkezi ve doktoru varmı acıbadem hariç 3 sene oraya gittim.
Bi ön görüşmeye gidebilirsiniz biz ona yaptırmıştık memnundukYok görüşmedim hiç yeni yeni son bi kere daha denesek diye düşünüyoruz da o yüzden araştırmaya girdim