Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kayseride oyun grubu arıyorum

Lovelyangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.433
95
163
oğlum mehmet sercan için 2010 yılında doğan bebeklerden oluşan oyun grubu arıyorum kayseride varsa bilgi istiyorum..

Son düzenleme:
benim kızım da 2010 lu ben de eylülde doğum yapacam.
bir oyun grubu oluşturursak ikinci bebekler için de iyi olur

MERHABA, ben ekimde dogum yapccam, amaa 2010 dogumlu kizim var,

grub olustumu??

benim kızım da 2010 lu ben de eylülde doğum yapacam.
bir oyun grubu oluşturursak ikinci bebekler için de iyi olur

kimse konuya cevap yazmadı sanırım oluşturulmuş oyun grubu yok biz bikaç kişi daha bulabilirsek kış aylarında grubu oluşturabiriz şimdilik üç kişiyiz

irtibatı koparmasak bari. havada kalmasın görüşelim ayarlayalım da bir gün

bende çok istiyorum bi grup oluşturalım çocuklarımız yaşıtlarıyla zaman geçirsin aslında oluşturulmuş bir grup bulabilseydik daha iyi olacaktı beklemeyede gerek kalmazdı ama bulamadım sende araştırmalara devam et bakalım canım görüşürüz

Slm arkadaşlar benim de 2011 doğumlu bir oğlum var.Nevşehir de oturuyorum.Burada oyun grubu araştırdım şimdilik yok.Hafta sonları kayseriye geliyoruz.Eğer bir grup kurarsanız ben de katılmak isterim.:)

Slm arkadaşlar benim de 2011 doğumlu bir oğlum var.Nevşehir de oturuyorum.Burada oyun grubu araştırdım şimdilik yok.Hafta sonları kayseriye geliyoruz.Eğer bir grup kurarsanız ben de katılmak isterim.:)

Benim oğlum da 2011 doğumlu , nurturiadaki arkadaşlarla oyun grubu kurup görüşeceğiz bi kac gune kadar. katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir

merhaba arkadaslar, ben almanyada yaptim dogumu, kayseride düsünmüstüm sizlerle irtibata gecmistim. simdi 4 aylik oldu oglum, kizim 3 yasinda... umarim siz bi grub kurmussunuzdur :) yazin gelirsem ugrarim gruba...

Benim oğlum da 2011 doğumlu , nurturiadaki arkadaşlarla oyun grubu kurup görüşeceğiz bi kac gune kadar. katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir
aaaaa çok güzel bir haber nurturiadada sanırım grup oluşturmak için görüşülmüş mesaj atmıştım bana dönen olmadı
merhaba arkadaslar, ben almanyada yaptim dogumu, kayseride düsünmüstüm sizlerle irtibata gecmistim. simdi 4 aylik oldu oglum, kizim 3 yasinda... umarim siz bi grub kurmussunuzdur :) yazin gelirsem ugrarim gruba...

grup oluşturulursa bilgin olur

arkadaşlar herkes mart ayının ilk günlerinde müsait olduğu günleri yazsın bir alışveriş merkezinde buluşup konuşalım.
ben organize edeyim bari. 4-5 kişi yeterlidir bence?
ne dersiniz?

arkadaşlar herkes mart ayının ilk günlerinde müsait olduğu günleri yazsın bir alışveriş merkezinde buluşup konuşalım.
ben organize edeyim bari. 4-5 kişi yeterlidir bence?
ne dersiniz?

3 mart pazar günü buluşuyoruz yeri ve saati özelden mesaj atarım

ProudToBEaMoM,akpak,duru_38,mızmız_esi 3 mart pazar günü saat 13:00'de esenyurt beğendikte ilk buluşma gerçekleşicek bilginize:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…