- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
- Konu Sahibi Lovelyangel
-
MERHABA, ben ekimde dogum yapccam, amaa 2010 dogumlu kizim var,
grub olustumu??
benim kızım da 2010 lu ben de eylülde doğum yapacam.
bir oyun grubu oluşturursak ikinci bebekler için de iyi olur
irtibatı koparmasak bari. havada kalmasın görüşelim ayarlayalım da bir gün
yok sanırım şekerim:26::26:yok mu acaba hala????????
ben varım 2010 doğumlu kızım var ama grup oluşturulmadı sanırım
Slm arkadaşlar benim de 2011 doğumlu bir oğlum var.Nevşehir de oturuyorum.Burada oyun grubu araştırdım şimdilik yok.Hafta sonları kayseriye geliyoruz.Eğer bir grup kurarsanız ben de katılmak isterim.:)
Slm arkadaşlar benim de 2011 doğumlu bir oğlum var.Nevşehir de oturuyorum.Burada oyun grubu araştırdım şimdilik yok.Hafta sonları kayseriye geliyoruz.Eğer bir grup kurarsanız ben de katılmak isterim.:)
aaaaa çok güzel bir haber nurturiadada sanırım grup oluşturmak için görüşülmüş mesaj atmıştım bana dönen olmadıBenim oğlum da 2011 doğumlu , nurturiadaki arkadaşlarla oyun grubu kurup görüşeceğiz bi kac gune kadar. katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir
merhaba arkadaslar, ben almanyada yaptim dogumu, kayseride düsünmüstüm sizlerle irtibata gecmistim. simdi 4 aylik oldu oglum, kizim 3 yasinda... umarim siz bi grub kurmussunuzdur :) yazin gelirsem ugrarim gruba...
arkadaşlar herkes mart ayının ilk günlerinde müsait olduğu günleri yazsın bir alışveriş merkezinde buluşup konuşalım.
ben organize edeyim bari. 4-5 kişi yeterlidir bence?
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?